Ano je to S (53) ja mam vysku 173cm zhruba jasne napisem k tomu viac. Prijemne bike prekvapil svojou vahou a vybavou a nezabudnem spomenut tie drobnosti a premakanost firmy Canyon.
Tirovaf ho mal prvy mne dosiel az na druhy den keby si bol na vychode mozme zajazdit.
Dvolezite je ze za tu cenu nikde v obchode nekupis new bike 2015 a vybavu 105 tiez 2015 teda aspon mne sa nepodarilo na vychode )))
O tychto bikoch som vedel niekedy som zvazoval aj CTM ( nakoniec kupil ale pre priatelku lady 2.0 )
Vies osobne si myslim ze trochu ina znacka a kvalita ako Canyon. Len moj nazor skor si myslim ze ludia o Canyone nevedia i ked jazdia pro cykling. Urcite plati 100chuti a 100ludi. Vzdy treba pozerat aj na € no nie... Kazdy jazdec si kupi to po com mu srdce raci a co mu penazenka dovoli
Jasné, nech si kupuje každý, čo chce.
Len nerozumiem tomu, v čom by mal byť ten Canyon lepší ako CTM. Pýtam sa vážne. Veď jediná vec, ktorú naozaj môže vyrábať Canyon, je rám. Rovnako aj CTM-ko. Prečo a v čom by jeden rám mal byť lepší ako druhý? Vie niekto seriózne odpovedať?
ahojte,nechcem zakladat novu temu tak sa zveziem mam uz vyhliadnuty bicykelhttp://www.kupkolo.cz/silnicni-kolo-polygon-helios-200-2012-sora_z91800/ (ked budu nejake porblemy tak tento je podla mna tiez celkom ok http://www.kenzel.sk/bicykle/cestne-bicykle/calibre-400/).Len neviem ci sa ten bicykel naozaj oplati a aky ram mam zobrat.Momentalne mam horsky bicykel 19,5 palcovy ram a je mi trochu maly,sedadlo mam trochu vysie vytiahnute.Co myslite,mam zobrat 52cm ram alebo 54?Meriam okolo 180-185cm.Tiez ten obchod posiela na slovensko tovar len vopred prevodom,takze bicykel nemam ako vyskusat skor.Vopred dakujem za odpoved
To CTMko je velmi podobne vybavou Canyonu. Tiez som nad tym rozmyslal. Je tu vsak jeden zasadny rozdiel a to v geometrii ramov. CTM ma viac raceovy posed. Kazdy nech si kupi co mu viacej vyhovuje. Nevravim, ze je canyon lepsi, no ked si porovnas udavane hmotnosti, je tam urcity rozdiel, ktory asi vychadza z hmotnosti ramu a vidlice, kedze vybava je stejna a kolesa maju tiez porovnatelne tazke. A este upresnim, Canyon nevyraba len ram, ale ma aj vlastnu sedlovku, predstavec a riaditka.
Zase vyhoda CTM a inych znaciek co nepredavaju bajk len priamo cez net je, ze vacsinou mas v cene aj nejaky ten servis u predajcu a moznost trochu hybat s cenou.
Mne tiez velmi dobre sadol tento canyon. Pri vikendovom pojazdeni som sa citil komfortne a mal radost z jazdenia. Uz sa tesim na dalsie km. Najviac ma bavi ta 11speed kazeta, ja som si ju vymenil za 12-25 a je to skvele na udrziavanie kadencie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prikladam stary GT a Canyon
Skús po čase zhrnúť dojmy z jazdenia, vcelku by som bol zvedavý:)
Dvolezite je ze za tu cenu nikde v obchode nekupis new bike 2015 a vybavu 105 tiez 2015 teda aspon mne sa nepodarilo na vychode
V podobnej cene(o stovku drahšie) a s rovnakou výbavou kúpiš aj bajky Dema a Kellys, akurát nemajú tie pekné nové shimaňácke kľuky. Ešte sa líšia aj kolesami.
http://www.dema.bike/851/products/2015/road/leony-70
http://www.kellysbike.com/SK/bicykle-2015/cestne/arc-50
Vies osobne si myslim ze trochu ina znacka a kvalita ako Canyon. Len moj nazor
Len nerozumiem tomu, v čom by mal byť ten Canyon lepší ako CTM. Pýtam sa vážne. Veď jediná vec, ktorú naozaj môže vyrábať Canyon, je rám. Rovnako aj CTM-ko. Prečo a v čom by jeden rám mal byť lepší ako druhý? Vie niekto seriózne odpovedať?
Zase vyhoda CTM a inych znaciek co nepredavaju bajk len priamo cez net je, ze vacsinou mas v cene aj nejaky ten servis u predajcu a moznost trochu hybat s cenou.
http://www.cube.eu/bikes/road-race/peloton/cube-peloton-race-blacknwhitenred-2015/