Budem kupovat na sezonu bicykel mal som do vcera celkom jasno vo vybaveni, chcel som campagnolo chorus11 a kolesa campagnolo bullet50. Avsak vcera som mal moznost vyskusat Ultegru Di2 a dost ma to dostalo dali mi v obchode pekneho chrobaka do hlavy. Moj cenovy rozpocet je 3000e cize moc vyskakovat nemozem. S Campou mi to vychadza na BH G5 alebo Kuota Kharma. A kedze Ultegru Di2 davaju len do drahych ramov tak mam asi len jedneho favorita Cube agree gtc di2. Skuste napisat co by ste vybrali vy, hlavne ma zaujima spolahlivost tej elektroniky.
tu neslo o Suncycle, to bola len taka ironia na uvod, tu islo o ten Specialized ...nechapem ako niekto moze davat v dnesnej dobe do popredia jednu znacku, ze to je to najlepsie. to akoze profici co jazdia na inych bicykloch ako Specialized, tak jazdia na nejakych druhotriednych ramoch a su teda v nevyhode? alebo mi to pride rovnake akoby niekto tvrdil ze jedine dobre auta su Aston Martin, pretoze ked na tom dupne na plyn, tak sa ani Mercedes nechyta ( len sa zabudne povedat B, ze ten Mercedes mal 2,0 motor )
chcem len povedat ze nech by si vybral akykolvek ram z vyssie spomenutych ( alebo nieco ine co by si este nasiel v ponuke v podobnej cene ), tak myslim ze by si bol maximalne spokojny. ale hlavne netreba zabudat na to, ze dobry bicykel robi hlavne vhodna skladba vsetkych komponentov. v podstate aj so spominaneho Venge dokazem vyskladat bicykel ktory sa ti bude krutit pod ritou.
venge krutit pod ritou dalsi ***** dna!!!nic v zlom,ale dnes si dal joke dna...
Canopus, kludne to daj do "vtipkara" alebo do temy "Hlody roku 2012" , len sa potom necuduj na kom sa budu smiat Skus sa nad tou poslednou vetou co napisal matt v klude este raz zamysliet a mozno to pochopis ako vacsina ludi co uz maju nieco odjazdene a nejaky ten bicykel vyskladany.
neviem, akú veľkosť rámu potrebuješ ale pozrel by som aj bazár (i keď v tej cene ) napr. táto de rosa (i keď už je asi mimo limit), pinarello, tarmac al. orbea (i keď tie sú na shimane)...
Junáčkovia, ak sa vám niekedy trochu posunie podhustená duša a natrhnete ju pri ventilku, tak zistíte, že matička sa nedáva dole pre úsporu gramov. A na galuskovom ventilku je čiapočka úplne zbytočná...
Dobrý deň kolegovia, trochu stará téma ale momentálne sa ma týka tak sa spýtam tu:)
Doteraz som jazdil len v teréne, brat jazdí na cesťáku a začína to chytať aj mňa. Nechcem ale kupovať niečo čo budem po polroku so stratou predávať, tak kúpim hneď niečo poriadne, najviac sa mi páčia aero rámy, ale nie je podmienka, neviem či nebude veľmi trpieť chrbát.
Takže v mojom rozpočte prichádzajú do úvahy a najviac sa mi páčia tieto raketky:
http://www.strada-bikes.com/cesta/
-v Ultegre 1999,-, DI2 varianta 2679,-
-pekný bajk, ale pre mňa neznáma firma, recenzie dobré, len sa bojím aby rám nebol niekde z číny
To je čo som zatiaľ našiel, vyjadrite sa prosím k môjmu výberu, kludne poradťe aj niečo iné, kludne aj na Srame. Nebránim sa ani bazárovkám.
Skús pozrieť aj nejaké Cuby https://www.cube.eu/uk/2017/road-triathlon/ sú to už modely 2017, ktoré im podľa mňa vyšli celkom pekne farebne (neboja sa ani experimentovať s farbami). Pri jednotlivých modeloch síce nie sú uvedené ceny (alebo som možno slepý), ale funguje cenový filter - nad tabuľkou. Cube je pre mňa osobne značka, pri ktorej mám pocit, že za rovnakú cenu ako pri konkurencii dostanem vždy o kúsok viac Sám mám Agree C:62 (2016) a spokojnosť veľká.
S 3000 € stropom by som asi poškuľoval po https://www.cube.eu/uk/2017/road-triathlon/agree/cube-agree-c62-race-disc-carbonnflashred-2017/ (podľa filtra 2500-3000)
Hmmm... mne sa ten radon na dure vobec nepaci. Ale ten ultegrovi je naozaj velmi pekny a urcite by patril medzi mojich favoritov.
Ja som nejak zatazeny na tu camo takze by som velmi ale velmi spekuloval nad tym speslom naozaj pekny stroj. 105ku by som zatial urcite nechal myslim si ze by si s nou bol spokojny a za usetrene peniaze z rozpoctu by som kupil nove kolesa.
Ďakujem Vám obom za rady, ten Cube nevyzerá zle, len asi bude problém ho niekde vyskúšať a cena 2500,- za ,,iba´´ Ultegru sa mi zdá už trochu vyššia ako by som čakal. Okrem toho všade som videl iba veľkosť 58, seba vidím na veľ. cca 54-55. Kotúčové brzdy nie sú nutnosť kvôli neskoršiemu veľmi obmedzenému výberu kolies
Čo sa týka Vaillantu Ultegra, tam by snáď ešte mohla ísť cena dole v priebehu septembra keďže DA verzia je teraz v akcii z 3600,- na 2900,-.. Nepovedz že tá oranžáda sa ti nepáči, na tých Mavicoch je to mňamka
Spešla pôjdem asi omrknúť no NR, dostal som nejakú zlavičku po telefóne...aj keď nemôžem povedať že by som po tej značke slintal pod plagátom Sagana, skôr ma zaujal ten rám.
Cervélo niekto ohodnotí?
Teoreticky by som vedel do 3000 zohnať aj S3.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
chcem len povedat ze nech by si vybral akykolvek ram z vyssie spomenutych ( alebo nieco ine co by si este nasiel v ponuke v podobnej cene ), tak myslim ze by si bol maximalne spokojny. ale hlavne netreba zabudat na to, ze dobry bicykel robi hlavne vhodna skladba vsetkych komponentov. v podstate aj so spominaneho Venge dokazem vyskladat bicykel ktory sa ti bude krutit pod ritou.
kratka recenzia na BH G5
kratka recenzia na BH G5
Zaujimavý članok. Dik.
tak vies nech sa este prevezu na zaciatok aj matičky a *****
Tak teraz som sa fakt schuti zasmial
Doteraz som jazdil len v teréne, brat jazdí na cesťáku a začína to chytať aj mňa. Nechcem ale kupovať niečo čo budem po polroku so stratou predávať, tak kúpim hneď niečo poriadne, najviac sa mi páčia aero rámy, ale nie je podmienka, neviem či nebude veľmi trpieť chrbát.
Takže v mojom rozpočte prichádzajú do úvahy a najviac sa mi páčia tieto raketky:
http://www.radon-bikes.de/bikes-2016/roadbike/roadbike-competition/vaillant/vaillant-dura-ace/
-vzhľadovo bomba, výbava taktiež, len je to málo známa značka a kluky budú pre mňa na začiatok asi nevhodné:(
http://www.radon-bikes.de/bikes-2016/roadbike/roadbike-competition/vaillant/vaillant-ultegra/
-verzia s Ultegrou za 1999,-, ale farebná kombinácia je lepšia na Dura Ace
http://velosprint.sk/bicykle/cestne/specialized-venge-elite-carb-camo
-rám veľmi pekný, aj keď ,,len´´ na 105ke, tiež nutnosť nahodiť asi kluky 50-34, máme tu dosť kopcov
https://starbike.sk/shop/cervelo-s2-105-22g-2015/
-niečo podobné ako Spesl Venge a tá 105ka sa dá časom upgradovať. Rám asi starší 2014?
http://www.strada-bikes.com/cesta/
-v Ultegre 1999,-, DI2 varianta 2679,-
-pekný bajk, ale pre mňa neznáma firma, recenzie dobré, len sa bojím aby rám nebol niekde z číny
To je čo som zatiaľ našiel, vyjadrite sa prosím k môjmu výberu, kludne poradťe aj niečo iné, kludne aj na Srame. Nebránim sa ani bazárovkám.
Ďakujem vopred.
S 3000 € stropom by som asi poškuľoval po https://www.cube.eu/uk/2017/road-triathlon/agree/cube-agree-c62-race-disc-carbonnflashred-2017/ (podľa filtra 2500-3000)
Ja som nejak zatazeny na tu camo takze by som velmi ale velmi spekuloval nad tym speslom naozaj pekny stroj. 105ku by som zatial urcite nechal myslim si ze by si s nou bol spokojny a za usetrene peniaze z rozpoctu by som kupil nove kolesa.
Čo sa týka Vaillantu Ultegra, tam by snáď ešte mohla ísť cena dole v priebehu septembra keďže DA verzia je teraz v akcii z 3600,- na 2900,-.. Nepovedz že tá oranžáda sa ti nepáči, na tých Mavicoch je to mňamka
Spešla pôjdem asi omrknúť no NR, dostal som nejakú zlavičku po telefóne...aj keď nemôžem povedať že by som po tej značke slintal pod plagátom Sagana, skôr ma zaujal ten rám.
Cervélo niekto ohodnotí?
Teoreticky by som vedel do 3000 zohnať aj S3.
Ďakujem ešte raz.