Vzhladom na kurz eur/usd a priratanie postovneho, dph a cla k 399.99$ tu cenu nevidim az tak lakavo. Nehovoriac o tom, ze pokial si nekupis lavu kluku tak budes bez bajku takmer mesiac.
Ja som uvazoval nad 4iii ale nakoniec vyhralo Stages. Posielaju to z DE a co som si cital recenzie, tak popredajovy servis/reklamacie maju na vysokej urovni.
@sesulak Ako si spokojný so Stages , odkedy ho máš a s čím ho máš prepojený ? .Tiež nad ním rozmýšľam, na zobrazovanie by som to prepojil s mojimi garmin fenix 3. Predávajú ho aj v Čechách (wattmetry.cz), ale skôr by som ho vzal tiež v DE...
Mam na nom najazdenych cca 700km iba mtb tento rok, prach, blato aj zima. Vsetko funguje. Ani raz sa nestalo, ze by blbol, alebo nieco podobne. Bateria je tiez ok (este som nemusel menit) . Spojeny ho mam s Edge 1000.
Zober z DE, euro je slabe v korunach sa to nemusi oplatit.
Tak powermeter úspešne dorazil aj keď v nemecku zablúdil majstri v DPD sa pochlapili ale podarilo sa a už je na biku aj keď ma na začiatku trochu vydesilo ako to mera?,ale prišiel na mňa nápad skúsiť pohľadať kalibráciu ? a uz to šľape ako hodinky od Garminu?
Ahoj, nechcem zakladat novu temu. Ma tu niekto 4iiii precision na ultegre R8000? Potreboval by som zmerat hrubku (kluka + powermeter). Podla oficialnej sablony mi medzi ram a kluku nevojde AAA baterka. thx
zdravím
Mal by som ešte jeden dotaz ohľadom nastavenia da sa niekde v garmine zmeniť doba snímania alebo priemerovania výkonu teraz je tam nastavene 3s a celkom dost to skáče ten výkon da sa na to zvyknúť ale keby som to vedel prestaviť na 10s bolo by to pohodlnejšie .
Vďaka za info
Podrz dlhsie prst na policku, ktore chces zmenit, sa zvyrazni, tukni nan, nasledne vyber power a tam uz mas rozne priemery. 3s,10s,30s. Datove policka sa daju menit aj pocas vyjazdu.
Podrz dlhsie prst na policku, ktore chces zmenit, sa zvyrazni, tukni nan, nasledne vyber power a tam uz mas rozne priemery. 3s,10s,30s. Datove policka sa daju menit aj pocas vyjazdu.
zdravím
Mal by som ešte jeden dotaz ohľadom nastavenia da sa niekde v garmine zmeniť doba snímania alebo priemerovania výkonu teraz je tam nastavene 3s a celkom dost to skáče ten výkon da sa na to zvyknúť ale keby som to vedel prestaviť na 10s bolo by to pohodlnejšie .
Vďaka za info
Vyberies si profil pre aktivitu (bicyklovanie alebo ako to mas nazvane).
Pred spustenim ti tam v hornej casti displeja blika, ze vyhladava gps atd. ->stlac lave stredne tlacidlo (dohora)-> o jedno policko dolu na ("bicykel" nastavenia)->obrazovky s udajmi->vyber obrazovku kde mas 3sec vykon->ceruzka (prave horne tlacidlo)->datove policka->preklikaj sa na policko kde mas ten 3sec vykon->vyber Polia vykonu->vykon->vykon za 10sec->potvrd a hotovo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na http://www.dcrainmaker.com/2015/12/4iiii-precision-review.html najdes komplet info a ma tam aj zlavovy kupon na 10% v clanku.
Ja som uvazoval nad 4iii ale nakoniec vyhralo Stages. Posielaju to z DE a co som si cital recenzie, tak popredajovy servis/reklamacie maju na vysokej urovni.
Zober z DE, euro je slabe v korunach sa to nemusi oplatit.
Ten e shop nemecký je overený ja zo zahraničia moc nenakupujem.
pripadne overene https://www.bike24.de/p1422973.html
Predovsetkym si vyber spravny rozmer a aj vhodnu specifikaciu pre tvoj ram
Vďaka za info
A ja pouzivam este tuto velmi uzitocnu IQ appku, ktora zobrazuje prehladne graficky, v ktorej power zone si: https://apps.garmin.com/sk-SK/apps/5f064563-a5fb-42d6-9ed6-6e478df683ba
A ja pouzivam este tuto velmi uzitocnu IQ appku, ktora zobrazuje prehladne graficky, v ktorej power zone si: https://apps.garmin.com/sk-SK/apps/5f064563-a5fb-42d6-9ed6-6e478df683ba
Tak v tej appke som to nastavil ale v originál garmine sa mi to nepodarilo tak snáď to bude fungovať aspoň takto ďakujem
tam som to hľadal ale ďakujem.
Vďaka za info
Vyberies si profil pre aktivitu (bicyklovanie alebo ako to mas nazvane).
Pred spustenim ti tam v hornej casti displeja blika, ze vyhladava gps atd. ->stlac lave stredne tlacidlo (dohora)-> o jedno policko dolu na ("bicykel" nastavenia)->obrazovky s udajmi->vyber obrazovku kde mas 3sec vykon->ceruzka (prave horne tlacidlo)->datove policka->preklikaj sa na policko kde mas ten 3sec vykon->vyber Polia vykonu->vykon->vykon za 10sec->potvrd a hotovo