Ahojte. Ja by som sa chcela opýtať, keď vymením na biku pedále aký to bude mať efekt. Mam CTM Quadru a sú tam nejaké klasické. Oplatí sa to alebo ani nie?
no rovno si kup druhe a tieto vyreklamuj a predaj ich ako nove. to mas asi najmenej skody. ci budes taky naivny a namontujes ich tam znova a budes im verit a nahovarat si ze to bola len vada materialu zrovna n tom jednom kuse?
hlavne ze vies ze tomasmen dokaze ist 65 km/h a na tom treba stavat. clovek co si kupi cinsky noname kvoli cene ti urcite bude radit same dobre veci
tak sa pochval ty, co mas v hlave, nohach a pivnici, nech sa zasmejeme
no rovno si kup druhe a tieto vyreklamuj a predaj ich ako nove. to mas asi najmenej skody. ci budes taky naivny a namontujes ich tam znova a budes im verit a nahovarat si ze to bola len vada materialu zrovna n tom jednom kuse?
hlavne ze vies ze tomasmen dokaze ist 65 km/h a na tom treba stavat. clovek co si kupi cinsky noname kvoli cene ti urcite bude radit same dobre veci
A sranda je, ze ten strasny, lacny, a nekvalitny no name cinsky carbon, ktory tak hejtujes, tych spurtov a pretekov zopar vydrzal, zato ZNACKOVA vec, na ktorych si mily "theruck" zakladas, klakla Neboj, chvilku treba sporit, a namiesto hlinikoveho Bianchi prejdes na nejakeho jeho karbonoveho brata. A nech ta vobec neodradza fakt, ze okrem Bianchi moja cinska fabrika dodava karbonove ramy zvysku znaciek z konzorcia Cycle Europe... Je vidiet, ze sa vyznas a vidis odkial vietor fuka )
Navadzat niekoho, aby vadne pedale vyreklamoval, vzapati nove vyreklamovane predal aj s vedomim, ze mozu byt nafigu, tak tomu sa povie charakter, to uz teda hej.
Sefko - pokial boli pedale kupovane cez oficlane obchodne kanaly, tak s reklamaciou nevidim problem. Vravim z osobnej skusenosti, a nie z toho, co som niekde precital. Reklamacne oddelenie Paul Lange Oslany funguje promptne, vedia, ze ide sezona a ludia chcu jazdit... Slusny predajca by nemal mat problem ani s tym, dodat ti trebars kvalitnejsie PD-5800 za drobny doplatok, ked mas s predoslym modelom zlu skusenost.
Navadzat niekoho, aby vadne pedale vyreklamoval, vzapati nove vyreklamovane predal aj s vedomim, ze mozu byt nafigu, tak tomu sa povie charakter, to uz teda hej.
ved ty mas presne na tom co mne vycitas zalozeny biznis...
tak teda good luck. ja by som im uz neveril, hlavne ked sa tuto panovi "65 km/h" odlomili v spurte. lebo on sa vyzna. tak daj aspon na neho. ja som iba debil co ma rad kvalitne veci a on ma cinsky ram aj kolesa neznameho povodu.
Ahojte. Ja by som sa chcela opýtať, keď vymením na biku pedále aký to bude mať efekt. Mam CTM Quadru a sú tam nejaké klasické. Oplatí sa to alebo ani nie?
V čom sú tie tvoje zlé a čo očakávaš od lepších? Ja som mal na biku pôvodne tieto copyrightwww.cykloabc.sk www.cykloabc.sk. Menil som ich, pretože sa z nich šmýkala noha a krútili sa ako bláznivé. Proste zlé.
Vymenil som ich za copyrightwww.bestusbicycleparts.info www.bestusbicycleparts.info a pedále už neriešim, tieto sú výborné a bezproblémové, takže ani neviem, že tam sú...
Len taký postreh, po 7-mich rokoch jazdenia shimano pedálov /105/ som prešiel na time x-presso 8, najprv sa mi zdali akési nestabilné,plával v nich kufor, ale keď som pretočil odporovú skrutku /pliešok/ na tvrdšie (stredná poloha), tak výborne držia, lepšie sa v nich pedáluje, hlavne pri jazde zo sedla, nacvaknutie aj vycvaknutie úplne bez problémov. Len sú trošku vratkejšie pri chôdzi /schody-mramor/kameň/.
@zivec pouzivam obycajnu lithiovu vazelinu, dolezite je mazat pomerne casto, kazdych 2000-3000km. Ak teda myslis osky pedalov, co sa tyka stycnych ploch ("presypacie hodiny" na pedaloch a c-pruzina v kufroch), tak tie raz za cas ocistim a namazem suchym mazivom na retaz (cerveny finish-line dry).
Áno, myslím práve mazanie osky, ktorej mazanie odporúčajú aj v návode. A čo povieš na toto? http://www.cykloobchod.sk/product_info.php?cPath=109_110&products_id=107494 Nechcem takú maličkosť objednávať z Nemecka. A ako to celé robíš? predpokladám, že asi nemáš tú originálnu pištoľ, že? Asi striekačka by bola fajn...
copyrightszolgai.sk szolgai.sk
ja tam davam tiez toto ale mal by na to byt tzv PFTE lubrikant SP-LUBE,Super Lube Dry Film, RZ-50, DuPont Performance Dry, Liquid Wrench Dry-Lube, Pro Gold, or Blaster Dry Lube
zivec Speedplay odporuca obycajnu industry grade vazelinu. nic specialne, to na co si dal odkaz urcite bohato staci, len suchy lubrikant na osku/loziska urcite nie. Co sa tyka aplikacie, tak nie, nemam tu originalnu pistol, pri mazani jednoducho odstranim ten torxovy srob na vrchu osky, vytiahnem cele telo pedalu z osky, poriadne nakydam maziva na vsetky loziska, osku a zlozim naspat. Potom bude pedal pri pretacani este chvilu vytlacat prebytocnu vazelinu, to treba poutierat, nech sa od toho vsetko nezaspini.
ano sorry ja som si to pomylil s mazadlom na kufre. pedale naozaj vazelina. inak ked som to skusal tlacit tam tak ako sa odporuca https://www.youtube.com/watch?v=tJk_pbtOsB4 tak mi to vsetko tieklo okolo toho plastoveho krytu von a nic nepreslo skrz
kazdopadne treba to mazat ked sa ti po brnknuti do pedalu otoci viac ako o 360 stupnov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak sa pochval ty, co mas v hlave, nohach a pivnici, nech sa zasmejeme
A sranda je, ze ten strasny, lacny, a nekvalitny no name cinsky carbon, ktory tak hejtujes, tych spurtov a pretekov zopar vydrzal, zato ZNACKOVA vec, na ktorych si mily "theruck" zakladas, klakla
Sefko - pokial boli pedale kupovane cez oficlane obchodne kanaly, tak s reklamaciou nevidim problem. Vravim z osobnej skusenosti, a nie z toho, co som niekde precital. Reklamacne oddelenie Paul Lange Oslany funguje promptne, vedia, ze ide sezona a ludia chcu jazdit... Slusny predajca by nemal mat problem ani s tym, dodat ti trebars kvalitnejsie PD-5800 za drobny doplatok, ked mas s predoslym modelom zlu skusenost.
ved ty mas presne na tom co mne vycitas zalozeny biznis...
a teda dostal si tie iste a ides ich znova jazdit?
Shimano, Mavic, alebo Vision?
V čom sú tie tvoje zlé a čo očakávaš od lepších? Ja som mal na biku pôvodne tieto
Vymenil som ich za
ja tam davam tiez toto ale mal by na to byt tzv PFTE lubrikant SP-LUBE,Super Lube Dry Film, RZ-50, DuPont Performance Dry, Liquid Wrench Dry-Lube, Pro Gold, or Blaster Dry Lube
kazdopadne treba to mazat ked sa ti po brnknuti do pedalu otoci viac ako o 360 stupnov