chcel by som sa opýtať aké cestné plášte by ste odporučili, aby bola cena oboch do 35€.
Momentálne mám Michelin Dynamic Sport, 23-622 no majú už vyše 3000km a mám z nich už pocit, že sú hodne opotrebované.
Od nových by som čakal čo najmenšiu šírku, hmotnosť, odpor a cenu a čo najväčšiu výdrž, tlak a odolnosť.
Mám čierno-červený bicykel, čiže ideálne by boli s červenými pásikmi
Diki.
A hlavne koľko kilometrov reálne vydržia...
Ja mam tie plaste a su velmi fajn. Boli sice defekty,ale klinceky a sklo nezastavi nic. Km odjazdili vela neratam kolko ale daleko cez 10000. Ked niekto jazdi po krajnici,kde je vela drobnych kamienkov ,ktore sa zapichnu do gumy a sice nesposobia defekt ,ale postupnym jazdenim sa vtlacaju do gumy a jedneho dna nacnu dusu a je to. Vseobecne si myslim,ze vacsina gum fajn,ale dolezita je hrubka behuna ,ktory spominane problemy oddaluje pripadne odstrani. Myslim,schwalbe ma gumy( neviem ako sa vola typ videl som ich v sportservise) ,ktore maju sice vacsiu vahu cca 300g ale hrubka behuna je ozaj velka a podla mna je defekt pre ne neznamy pojem. Kazdopadne na trening su idealne.
Na to slúži bežná kontrola pred či po jazde.
sam som mal cca. 93kg ked som zacal sezonu '14 a uz mam 88kg, takze hlavne vela jazdi
jedine co by som doporucil fukat na vyssie tlaky a kontrolovat vzdy pred jazdou, vacsinou pri kazdej pneu je to mierne ine ja fukam moje takmer na max. co su Mavic, Aksion 25-622 a davam 8,5 bar vpredu a 9,0 bar vzadu vzdy vzdy pre kazdou jazdou.
nemusis prihliadat na nic, iba fukaj. mam tu istu vahu aj ten isty bicykel jak ty a ficim uz 3500km bezproblemov. fukam to na 8 v predu aj v zadu
ja som to daval na 8,5