Moja otazky:
1) existuje a je bezpecne dat pod kluku nejaku podlozku a utiahnut kluku tak?
2) myslite ze tie cca 2 mm su vobec dostatocny priestor z pohladu krutenia ramu/kluky (ci sa to predsa len nedotkne pri nejakom silnejsom zadupnuti)
PS - bicykel je karbonovy Canyon Ultimate, kluka 105ka + 4iiii senzor
Dakujem za akukolvek radu.
posledný komentár: 5. 2. 2025 o 10:31
Moja otazky:
1) existuje a je bezpecne dat pod kluku nejaku podlozku a utiahnut kluku tak?
2) myslite ze tie cca 2 mm su vobec dostatocny priestor z pohladu krutenia ramu/kluky (ci sa to predsa len nedotkne pri nejakom silnejsom zadupnuti)
PS - bicykel je karbonovy Canyon Ultimate, kluka 105ka + 4iiii senzor
Dakujem za akukolvek radu.
A nebude lepsie dat podlozku na stredove zlozenie (t.j. tam, kde sa bezne tieto podlozky davaju ked treba kompenzovat sirku ramu)? Zda sa, ze su zavitove ... ale netusim, ci tie 2mm uz nebude prilis, kedze v tomto pripade nepojde o kompenzaciu ale skor hack
canyon ma na svojej stranke aj defaultne osadeny 4iii tak tak ak mas posledny ultimate tak 2mm by malo byt ok
Why don´t the standard powermeters from 4iiii fit the Canyon Bikes?
The 4iiii powermeters Podiiiium, Precision and Precision Pro usually have a distance of 80mm from the centre of the pod to the BB-axis. This distance would lead to bottlenecks and possible consequential damage or malfunctions on most Canyon road bikes. To prevent this, we have developed a custom version: The 4iiii Precision Custom Powermeter, which is already installed on corresponding bikes during production. For our Canyon bikes we need a distance of 120mm instead of 80mm to avoid narrow spots.
The retrofitting of standard 4iiii powermeters is usually not approved by us. In individual cases it may be that the standard version fits, but in principle this is not the case, so we offer a separate solution.
Ram je inak XSko (je to mojej zeny)
Edit. este chcem doplnit- upresnit ze nebolo to koli miestu medzi klukou a zadnou stavbou ale vycnievajucej zadnej aero brzde zo spodu ramu ktoru mam na biku