Zdravím dal som si vypliest nove cestne koleso (rafik mach1) a ked som doma nateseny ako male decko daval plast 23C doslova nasadeny na rafe ETRTO 13Cx622 bol/je v tvare "V" ako keby bol "velky". Samozrejme po nafukani vsetko sedi medzi tym som stihol aj novy plast znicit (lebo idiot nebrzdi pred rozbitym usekom:) Je bezpecne pouzivat 23C plaste alebo prejst na 20C (neni ich vela)??? Dakujem.
No Ja mam tento rafik od Campagnoo s peknim vypletom. Kupil som plaste Continental GranPrix 4 Season 25-622 a kupodivu je to celkom tazko obut. Ocakaval som ze pojde lahko.
K tomu len tolko, ze jazdim devat rokov na rafiku s vnutornou sirkou 14 mm gravel/cyklokros plaste od 33 do -aktualne- 36 mm. Za to obdobie som sa pohyboval s hmotnostou od 92 do 102 kg. Mam tu X fotiek, na ktorych vidno, co vsetko som s takouto sadou pojazdil.
Takze ano, su iste odporucania, ale limity maju daleko od casto omielanych "must have". Kriticke je dodrzat limit na opacnej strane spektra. A teda neobuvat uzke plaste na siroke rafiky. Predpokladam, ze netreba vysvetlovat preco.
No Ja mam tento rafik od Campagnoo s peknim vypletom. Kupil som plaste Continental GranPrix 4 Season 25-622 a kupodivu je to celkom tazko obut. Ocakaval som ze pojde lahko.
Lahke/tazke nasadzovanie plasta na rafik nie je dane sirkou plasta a rafika, ale tym, ako sa zbehnu rozmery (vratane tolerancii) konkretneho rafika a konkretneho plasta. Na priklade: Mal som v minulosti 23 mm plaste, ktore som vedel nahodit na rafik holymi rukami. Inokedy som mal 33mm plaste, ktore som na rovnaky rafik nasadil iba s montpakami a s velkym vypatim sil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prosím kde nájdem k tomuto nejaké info?
Takze ano, su iste odporucania, ale limity maju daleko od casto omielanych "must have". Kriticke je dodrzat limit na opacnej strane spektra. A teda neobuvat uzke plaste na siroke rafiky. Predpokladam, ze netreba vysvetlovat preco.
Lahke/tazke nasadzovanie plasta na rafik nie je dane sirkou plasta a rafika, ale tym, ako sa zbehnu rozmery (vratane tolerancii) konkretneho rafika a konkretneho plasta. Na priklade: Mal som v minulosti 23 mm plaste, ktore som vedel nahodit na rafik holymi rukami. Inokedy som mal 33mm plaste, ktore som na rovnaky rafik nasadil iba s montpakami a s velkym vypatim sil.