nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
https://www.procyclingstats.com/race/tour-de-france/2022/stage-19
A tiez je zaujimave, ako dnesna profi medicina dokaze dat cloveka dokopy. Ci uz Jacobsen, alebo WVA. Rozbiti po urazoch, mesiace mimo trening kym ostatni makaju a potom sa vratia a vitazia. Samozrejme tam uz do seba preukazatelne sypali vselico a legalne, ale aj tak je obdivuhodne co dnesna medicina dokaze.
Nechaj sa naprcať tehotné ženy ich majú v tele 2 až 3 násobok.
A tiez je zaujimave, ako dnesna profi medicina dokaze dat cloveka dokopy. Ci uz Jacobsen, alebo WVA. Rozbiti po urazoch, mesiace mimo trening kym ostatni makaju a potom sa vratia a vitazia. Samozrejme tam uz do seba preukazatelne sypali vselico a legalne, ale aj tak je obdivuhodne co dnesna medicina dokaze.
Zabudol si na LA...ten tiez rehabilitoval po rakovine a aky silny sa vratil do profipelotonu...
Dobrý pokus o manipuláciu so slovami . Lenže ono to funguje v tých tímoch tak že keď jeden zobe tak všetci . A Jumbo nie je FR.team Každý víťaz tdf ma za sebou silný tím . Tadej bol 2 roky však silný sám a hlavne nerobil somariny ako tento rok ,ako písal Ivan.
Musel menit stroj, a teraz nema ani bidon a ani auto v dohlade :/
--teraz aj vravia ze povrch casovky je velmi nekvalitny a ze to si pretekari po 3 tyzdnoch nezasluzia
--jazdec FDJ dal Bisseggerovi trochu vody z vlastneho bidonu
Škoda, že tam nie je normálny moderátor, pretože zase ja mám rád Velitsovcov... Inak sledujem ES. Reklamy mi nevadia a povedzme k zaveru etáp ich už nedávajú. Však už na ten kusok nie je problém aj na RTVS prípadne ČT šport prepnúť. ČT šport je tiež veľmi v pohode...
--na druhom medzicase uz -28s