vtip je v tom ze by som tam chcel dat vypliest + vycentrovat koleso. myslite ze je to uplny hazard alebo je to ok? fakt mam trosku z nich strach ale su ochotni to spravit na pockanie (momentalne sa vsade v BA caka aj tyzen a viac), co je mi dost podozrive.
dnes som išiel kúpiť olej na reťaz a po čakaní cca 10 minút so si ho vypýtal na drzovku. Predavači vybalovali tovar a vôbec ich netrápilo, že je tam jeden zákazník, ktorý nebude čakať celý deň, kým to vybalia.
JMK slúbia, objednal som rukavice SSone a ked som prišiel na dohodnutý termín, tak mi s kludom oznámil, že ich predali inému zákazníkovi musím počkať další týždeň. Môžete hádať či som prišiel
v inom (nemenovanom) obchode, kmitajú medzi zákazníkmi a popritom vybalujú tovar do skriniek. niekedy to trvá trošku dlhšie a vyzerá to ako chaos, ale napočítal som, že jeden človek obsluhoval 4 zákazníkov, ktorým vysvetloval .... a popri tom ked si niečo vyberali a nepotrebovali jeho radu, tak nestál ako stlp, ale vykladal tovar. No proste radosť pozerať.
toť môj názor.
skoda ze nie je v SR nejaky fakt dobry, zasobeny a 100% spolahlivy internetovy bike obchod (ak je, dajte vediet), kde by sa neplatilo za postovne - v amerike som si na toto za tych par mesiacov velmi rychlo zvykol (+ nenormalne zlavy, co u nas mozeme len snivat).
Bohužiaľ nejedná sa iba o bikové obchody. Tu sa ešte neprebudili a zákazník ešte väčšinu predavačov otravuje.
moja rada, kupujte tam veci co maju vo vyklade, nic neobjednavat, uz som sa 3-krat popalil
Moj zlaty... aj ked robim v inom meste ako je Bratislava mam podobne skusenosti...aj keby si to objednaval od ineho obchodu tak problem je v jednom mladom zamestnancovi firmy zacinajucej slovickom SLOV....
ktory vsetko posle uz zajtra a nikde nie je problem ,,,az ked uplynie tyzden a truativ nikde ani chyru ani slychu...ked mu volate tak so smiechom povie ze to zabudol poslat ... A teraz s takymito ludmi podnikajte a obchodujte na slovensku...je to radost
vtip je v tom ze by som tam chcel dat vypliest + vycentrovat koleso. myslite ze je to uplny hazard alebo je to ok? fakt mam trosku z nich strach ale su ochotni to spravit na pockanie (momentalne sa vsade v BA caka aj tyzen a viac), co je mi dost podozrive.
Este treba skusit IMK, Ivana Majeka, myslim, ze je to solidny chlap. Na Exnarovej ulici. Robi servis mozno 15 rokov.