vtip je v tom ze by som tam chcel dat vypliest + vycentrovat koleso. myslite ze je to uplny hazard alebo je to ok? fakt mam trosku z nich strach ale su ochotni to spravit na pockanie (momentalne sa vsade v BA caka aj tyzen a viac), co je mi dost podozrive.
Tak sa neboj a zastaň si svoje práva!!!
- na montaz osky je potrebne specialne naradie
Plochy na rame musia byt dokonale kolne - potrebujete naradie. Misky stredoveho zlozenia sa dotahuje presnym momentom - potrebujete naradie! Sila je uvedena v manuale, ktory tvori sucast kazdeho balenia. Ci bola spravne alebo nespravne namontovana - ja Vam, vazeny zakaznik, tvrdim, ze nebola namontovana spravne. Ak nei je namontovana spravne , akekolvek pouzitie ma destruktivny dopad na loziska.
*****!!!! ani oni to naradie nemaju, hajzli... treba to dotiahnut na 34-41 Nm. to som zvedavy... tatko sa v tom vyzna a hovori, ze to je kua dost.. a tie kolme plochy na rame... co tym myslel, ze ho mam z hovna ci blata???
ja uz neviem co... poradte
ee, ja som kupil osku samotnu.. no nahodit ju viem a na to potom treba inace naradie. 40 Nm je sila ako hovado. to sa tie hlinikove misky rozpadnu..
ee to mi odpisal Martin Bacik z Exima..
ja viem. len nahodil som to tam normalne, ako vsetky osky a na tejto sa mi rozbilo lozisko. uz tomu sance nedavam, nevyreklamuje sa to. no ako si mam teraz dat osku na bike?? ked ju tam budem davat sam, tak nepochodim a na slovensku je asi malo shopov kde ti to spravia odborne, hentakym naradim. som sa dozvedel, ze ani v tom exime to nemaju..
Mozno robi dobry servis, ale... Pred tyzdnom som sa tam isiel popytat (mam blizko pracu) na pedale Shimano 520 cierne. Povedal mi, ze ich nema, lebo je o ne velky zaujem, ale ze v stredu ide pre tovar a ze vo stvrtok mam prist. Tak som tam vcera prisiel a mal iba strieborne, cierne ze predal este v stredu. Tak som sa pekne otocil a viac ma tam neuvidia. Ani sa neospravedlnil ani nepovedal dovidenia. Ked vedel, ze je o ne zaujem, tak predsa nekupi jeden kus z kazdej farby! A cena 1400 Sk, ved na kupkolo.cz su za 590 Kc. Nakupi 20 kusov, postovne sa pomerne rozdeli a hned ich moze dat lacnejsie.
Sorry za OT, ale musel som.
2. Kto by mi ich potom namontoval? Ak by som ich chcel namontovat sam, musel by som tiez dokupit kluc za cca 200.
3. Islo mi o to, ze ked ako predajca nieco objednavam, tak vo vacsom mnozstve a nie jeden kus.
podla mna mas kuc navyse a 30 korun ti ostalo na pivo