Nalepky asi nekupis. Ja som si nalepky daval robit. Prisiel som do jednej reklamnej agentury. U chlapika v PC v Coreli sme nasli font (schwabach), troska sa upravila podkladova biela vrstva, vyrezal do folie 6 bielych,6 cervenych napisov. Doma som pismena len skompletizoval, a nalepil. Stalo to 200 Sk. Ale musis najst vhodneho cloveka, lebo kludne si mozu zapytat cez 1000..
Vie my niekto poradiť kde kúpim nalepky na Marzocchi Bomber Dik
ja som si zohnal nalepky Marzocchi Bomber tak ze v niektorych cyklach maju take nalepky nemaju ich vystavene ale pod pultom byvaju...mali polepeny obchod takymi nalepkami tak som sa s pytal ze ci take nemaju napredaj ...tak som ich dosta zadarmo sice je pravsa ze som od nich bral ram...
tento problem mam presne aj ja a kedze som nic na slovensku schopne nenasiel, ziadnu predajnu ani e-obchod asi mi zostava len si dat tie polepy na bomber dat vyrobit ale este by sa to dalo objednat z ceska na stranke www.bartonicek.cz ... konkretne tam na bomber z1 stoji 133 kč...
Ahojte,
vie niekto, kde by som zohnala v kamennom obchode Vedoru. V okoli BA, SC, PK, TT?
A este jedna otazka, ak si objednam bike cez e-shop, pride mi v krabici alebo uz poskladany?
Dakujem vopred za odpoved.
Pride ti to v krabici poskladane az na predne koleso kt bude odpojene a predstavec s rajdami bude skruteny a pedale budu dole. aspoň mne to tak prišlo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na SVK asi nikde
2Bikenur original je original. ale na sidlisku mozno ohuris aj home-made nalepkami
ja som si zohnal nalepky Marzocchi Bomber tak ze v niektorych cyklach maju take nalepky nemaju ich vystavene ale pod pultom byvaju...mali polepeny obchod takymi nalepkami tak som sa s pytal ze ci take nemaju napredaj ...tak som ich dosta zadarmo sice je pravsa ze som od nich bral ram...
tak to skus spravit, nalepit na vidlicu a potom sa nam pochval...
Zatial som nasiel iba jeden e-shop, kde ich maju: http://bicykle.kubicasport.eu/
http://www.paul-lange-oslany.sk/?str=shop
vie niekto, kde by som zohnala v kamennom obchode Vedoru. V okoli BA, SC, PK, TT?
A este jedna otazka, ak si objednam bike cez e-shop, pride mi v krabici alebo uz poskladany?
Dakujem vopred za odpoved.