kupovali ste odtialto nieco? ak ano ako to dopadlo?:)
mne po reklamacii zle poslanych veci zaratali do ceny postovne ktore mali platit oni coz je 500sk skoro+nezaratali mi jeden rafik co som im poslal s5 a nemaju ani ochotu odpovedat mi na maili, pisal som im uz 2 ale tusim ich budem muset zaspamovat aby mi to vratili
Tieto brzdy som pozeral v nedelu vecer (mali uz 11% akciu) a cena bola 80Euro aj nejake drobne. Dnes je cena 86.21Euro.
Plati to pre vacsinu veci, co som zbezne pozrel v nedelu vecer
Alebo ze by nebodaj mali aj nejaku vikendovu zlavu navyse?
O to nejde, to je normalne. Skor ma zaskocili, ze v nedelu mali naozaj chvilu asi povodne ceny -11% a potom tie povodne ceny zdvihli. Vsimol som si to pri viacerych veciach. Skratka klasicke hypermarketove odrby.
V nedelu neskoro vecer uz viseli zlavove ceny a naozaj aj znizene boli, kosik som este nemal vynulovany, takze som mohol porovnat...
To zvysenie cien je IMHO sposobene aj tym, ze sa medzitym vypredalo a nove naskladnene kusy su o dost drahsie. Ale to len fabulujem a hladam pricinu. Neznamena to, ze niecomu cenu umelo nedvihli (zvlast ked uz boli na marzi pod tych 11, cim by sli rovno do straty)
http://www.bike-forum.cz/forum/3616.html#comment2819827
A vlastne, ked v Tescu fabuluju s percentami, tak to berieme ako folklor. Ked to nesedi na cent presne v bikeshope, tak tu lietaju hromy blesky. Pritom nie je nic lahsie ako si ceny napriamo porovnat a objednat niekde, kde mi to vyhovuje.
Za mna maju plus, posta za 3 resp 6 eur a cenovky v eurach nie su v ceskych shopoch bezne.
Nebol to tovar pre mna. Mne zatial doslo vsetko ako malo. Hoci som minule hladal kluc a nasiel ho vlepeny vnutri plasta
prehadzovačka 24,29 / 21€ reťaz 16,96 / 16€
radenie 24,54 / 21€
kazeta 33,32 / 28€
----------------------------------
rozdiel 99,11-86=13,11
Inak porovnanie z dneska po skonceni tej nestastnej akcie (IMHO ju tak skoro nezopakuju) je to, ze mnou sledovany tovar oproti zlavnenemu podrazel o nejakych 5-7% cca...
Ale prebornikom byva Alza
A sledovanie cien maju take, ze cenu znizia a vzapati znizia, ked sa nahodou do hodiny nechytis a neobjednas.