Kubicasport sa v tomto fore niekolkokrat spomina, ale samotnu kolonku medzi obchodmi zatial nema a myslim, ze si ju zasluzi...
Chcem sa len podelit o skusenosti. Nedavno som si kupil od Kubicu Haibike Tension http://www.kubicasport.eu/produkt/1270/Haibike-Tension-X.9-/-X.0---bezkonkurencna-cena!/
Kedze som z BA, bol problem ako to zrealizovat. Povodne som sa chcel zastavit v Ziline osobne, ale situacia sa zmenila a tak som nakoniec kupoval cely bike "naslepo", s tym, ze mi ho poslu kurierom.
Bike napriek dobremu zabaleniu prisiel poskodeny. Musel dostat pocas prepravy riadnu "supu" - mal zlomenu packu prehadzovaca a dokonca preliacenu trubku na rame!
A prave tu sa prejavuje skutocna kvalita a serioznost obchodnikov - ihned po telefonate do obchodu sme sa dohodli, ze Kubicasport objedna noveho kuriera ktory vyzdvihne bicykel, nasledne presetri reklamaciu a posle obratom do BA novy kus. Presne tak sa aj stalo a ja som mal za 4 dni doma vyreklamovany a este lepsie zabaleny (rozbaloval som ho asi 20 min
Vzhladom k mojim skusenostiam s kaktus bikom, kde som dva mesiace neuspesne reklamoval prasknutu kostru na mojej starej meride je toto presne opacny, seriozny a profesionalny pristup.
....takze vrele odporucam.....
...btw....vsetci, co kupovali bajk na moje odporucanie v Kubica-Sport su velmi spokojni.....
Sak pozri na ich stranku, maju tam aj tel. kontakt a dohodnes sa.
starého aj mladého Kubicu.
Vadí im, keď si niekto chce lepšie tovar pozrieť, prípadne chytiť do ruky. Myslím, že kvalitu napr. dresu človek zisťuje aj pohmatom. Pri tom sme neboli očumovať, ale kupovať.
Viac tam nevkročím.
15-tka a on nato ci som na pätnastky
som kupoval pedale,bol tam mlady,to bol cisty obchod,nic navyse.....ale ochota je jedna vec a
cena druha,sak aj na drink clovek ide tam kde je prijemna osluha,najlepsie nezneho pohlavia
prípadne 20krát za deň opakujete to isté ohľadne lyží......
ked 100 ľudom dobre poradíte a jednému nevyhoviete, tak ten sa ozve...... - Ale príjmam kritiku - nemá sa stávať - zlepšíme, hoc prístup si myslím je nadštandartný - všetky aj neuznané reklamácie sme doriešili k spokojnosti zákazníka a čo najkratšom čase. osobne si myslím, že 98% percent zákazníkov je spokojných či už s výberom, cenami a obsluhou.....
Ovela dolezitejsie je to, co si myslia vasi zakaznici.
mám to šťastie, že bývam v Žiline. Myslím, že Kubica šport je jeden z najlepších cykloobchodov v okolí. Zažil som obidva typy prístupov (pozitívny aj negatívny). Hm, je asi náročné milo pristupovať ku všetkým zákazníkom, keď človek zažije odpisovanie alebo špekulovanie zo strany nakupujúcich, prípadne iné problémy s obchodom. Ale o tom je práca obchodníka.
Na druhej strane si veľmi vážim to, že poradia bez ohľadu na biznis a výber nechajú na zákaznikovi, žiadne manipulovanie. Niekedy tiež zažartujú a poradia, dokonca na úkor ceny (odporučia lacnejšiu vec rovnako kvalitnú).
TAKZE JA SOM S PRISTUPOM KUBICASPORTU velmi spokolny(klop klop)