Kubicasport sa v tomto fore niekolkokrat spomina, ale samotnu kolonku medzi obchodmi zatial nema a myslim, ze si ju zasluzi...
Chcem sa len podelit o skusenosti. Nedavno som si kupil od Kubicu Haibike Tension http://www.kubicasport.eu/produkt/1270/Haibike-Tension-X.9-/-X.0---bezkonkurencna-cena!/
Kedze som z BA, bol problem ako to zrealizovat. Povodne som sa chcel zastavit v Ziline osobne, ale situacia sa zmenila a tak som nakoniec kupoval cely bike "naslepo", s tym, ze mi ho poslu kurierom.
Bike napriek dobremu zabaleniu prisiel poskodeny. Musel dostat pocas prepravy riadnu "supu" - mal zlomenu packu prehadzovaca a dokonca preliacenu trubku na rame!
A prave tu sa prejavuje skutocna kvalita a serioznost obchodnikov - ihned po telefonate do obchodu sme sa dohodli, ze Kubicasport objedna noveho kuriera ktory vyzdvihne bicykel, nasledne presetri reklamaciu a posle obratom do BA novy kus. Presne tak sa aj stalo a ja som mal za 4 dni doma vyreklamovany a este lepsie zabaleny (rozbaloval som ho asi 20 min
Vzhladom k mojim skusenostiam s kaktus bikom, kde som dva mesiace neuspesne reklamoval prasknutu kostru na mojej starej meride je toto presne opacny, seriozny a profesionalny pristup.
nielen, ze si pisal bez diak., ale aj bez gramatiky. Kokso, niekedy mam pocit, ze prisli este horsie casy nez sa zdaju...uf.
ha ha no, hlavne že je sranda
Musim sa vyjadrit aj ja ku teme. Absolutne suhlasim so vsetkymi pozitivnymi reakciami na Kubica&CO. Pristup v obchode je vysoko profesionalny, kde neexistuje pochybovanie o odpovediach, ucelove sugeracie a podobne, co som zazil v niektorych bike obchodoch. Nejde iba o predaj bicykla a tym to konci, ale hned sa tam predpoklada udrzba a starostlivost. Ide proste o celkovu spokojnost zakaznika. Tesim sa ze taketo obchody na SK nevymreli. Toto je spravne chapanie ekonomickej krizy---udrzat si zakaznikov, aby sa vratili. Sice este neviem ako moj novy HAIBIKE bude fungovat, viem ze budem spokojny s jeho servisom a udrzbou ked sa vratim ku Kubicovcom!!!
Dam vediet ako som dopadol.
Sme len ľudia a chcelo by to iba trochu vzájomnej tolerancie a pochopenia-z oboch strán.
Za mňa spokojnosť, o pár dní idem na garančnú prehliadku a nebojím sa tam ísť, u kubicu sú v pohode. Narozdiel od obsluhy v niektorých baroch
...takym umelcom ja zvyknem odpovedat: "jáááj, super šéfe, že ste ma na to upozornil, zajtra idem do jedného obchodu niečo objednávať, tak tam to dám doplniť"
...a budeš mať pokoj
ako vieš že treba doplniť olej? Ak je tlmič pokazený/niečo v ňom nie je v poriadku tak podľa mňa to nedokáže (nebude riskovať
komunikacia cez net + tlf, odber bol osobny, bike sluzi, takze som spokojny
Dam vediet ako som dopadol.
Nuz, ako si dopadol? Snad si ju doteraz nedrzia?
Myslim, ze HAIBIKE su slusne bicykle za primeranu cenu.
dnes po mesiaci som bol na garancke, akurat sa doladila prehadzovacka ,presmyk ostatne kontrola...
kupil som twister vak , hydrovak , rukavice...
je to dost dlha miestnost a chalanom sa necudujem ze davaju bacha na tovar ...asi maju svoje skusenosti ...,ked musi davat bacha na ,nas ked obzerame a napr.nic nekupujeme a vie ze vzadu ma kopec roboty v servise ,alebo zasielky cez net asi to na "nalade"-trpezlivosti nikomu neprida...
ked sa otvorene spytate poradia atd. ,ale zbytocne sa nevykecavaju ,neohuruju... -robia efektivne