mám pocit že ste sa nepochopili? ty si sa pýtal na krabičku komponentu, a mám pocit z toho akoby on pochopil krabicu-balík? inak mi tá igelitka nedáva zmysel..
inak ja mám z kupkola komplet XTR v krabičkách, reťaze v krabičkách aj bez.. deorko, slx a xt čo som luďom bral boli bez origo balenia na 80%..
Ma smolu som mu tam chcel nechat 1400 € ale ked sa chova ako debil tak nedostane nic...
Inak ja neviem ale Česi sa mi zdaju strasne cudny neviem ci iba k nam Slovakom su taky mozno kvoli futbalu Aj kolokram.cz kupim si u nich ram za 1600 € a chovaju sa tak ako keby oni mne robili sluzbu ze si to u nich kupim.....dufam ze ten ram bude v poriadku lebo mam taky pocit ze naslednu reklamaciu nebude sranda s nimi vybavovat...
tiez si chcem odtial nieco objednat , len sa bojim ci mi to nedojde v igelitke zabalene lebo by som si chcel kupit asi nejaku 2007-2009 vidlicu Marzocchi a to kebyze mi dojde v igelitke no nebol by som moc stastny da sa to potom nejako reklamovat alebo nieco ? (neviem ci sa to tu uz riesilo tema ma 30+ stran nechce sa mi to cele citat )
A nemáš to jedno v čom to je zabalené, hlavne nech to je tak, aby sa to počas prepravy nepoškodilo. Dnes nie si povinný uschovávať krabicu od výrobku. Mne odtiaľ tiež neprišla vidlica v originál krabici. Akurát že som ju potom ( po 3 mesiacoch ) musel reklamovať ale to nebola chyba balenia.
Neviete nahodou kedy davaju tie veci do vypredaja ?
Teda chcem si kupit marzocchi vidlu 2010 a ze ci mam este pockat nejak mesiac na nejake vianocne/novorocne zlavy alebo ze ci to bude ako vypredaj az tak ku koncu roku 2011 ...
ak je všetko skladom tak v rámci ČR odosielajú okamžite (v daný deň ak zabalia pred 17 máš to druhý deň)
na SVK ak platíš prevodom dopredu zdržuje to identifikácia platby, často sa zobudia až po urgenciách, takže prevod trvá max 2-3 pracovné dni, ak do 3 dní nemáš odoslané píš mail do kupkola alebo zavolaj nech si skontrolujú výpis..
po dohode mailom sa dá aj na SVK dobierkou ale sú to ďalšie prachy navyše, čo sa ale pri velkej sume može vyplatiť pretože KK dáva horší kurz prevodu než banka...
Chalani, ako je to s tou platbou vopred na ucet? Mail s variab.symbolom mi poslu oni sami po odkliknuti objednavky, alebo musim on ja mailom zaziadat? Nejako som sa tu toto nedocital:)
Dik.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zas druha vec je ako sa predajca bavi s kupujucim..
inak ja mám z kupkola komplet XTR v krabičkách, reťaze v krabičkách aj bez.. deorko, slx a xt čo som luďom bral boli bez origo balenia na 80%..
Inak ja neviem ale Česi sa mi zdaju strasne cudny neviem ci iba k nam Slovakom su taky mozno kvoli futbalu
predstavec Syntace F99 - pro klasická řidítka 25,4 - 540,- CZK
http://www.kupkolo.cz/produkty/Predstavce_57/ostatni_745/Predstavec-Syntace-F99---pro-klasicka-riditka-25,4_89920.html
Teda chcem si kupit marzocchi vidlu 2010 a ze ci mam este pockat nejak mesiac na nejake vianocne/novorocne zlavy alebo ze ci to bude ako vypredaj az tak ku koncu roku 2011 ...
Dakujem , snad pochopite moju rec
na SVK ak platíš prevodom dopredu zdržuje to identifikácia platby, často sa zobudia až po urgenciách, takže prevod trvá max 2-3 pracovné dni, ak do 3 dní nemáš odoslané píš mail do kupkola alebo zavolaj nech si skontrolujú výpis..
po dohode mailom sa dá aj na SVK dobierkou ale sú to ďalšie prachy navyše, čo sa ale pri velkej sume može vyplatiť pretože KK dáva horší kurz prevodu než banka...
a kto vie ako nato dá sa aj inak
Dik.