Kategórie
Bike-techposledný komentár: 14. 2. 2010 o 18:06
Výpredaj icebreaker Merino 200 Oasis LS Crewe Ski Day dámske tričko, black/acid pink/aop
93,99 €
MOC 109,95 €
-10% Devold Lauparen Merino 190 Zip Neck dámske tričko, coral/night/ink
92,99 €
-10%
MOC 103 €
Výpredaj icebreaker 125 ZoneKnit™ Merino Blend Thermal tričko, jet heather/black
67,99 €
MOC 85,99 €
Minulý rok som takto "objednával" meteo stanicu, ktorú predtým nemali v ponuke minimálne pol roka(lebo som na ňu čakal) ..
Zo začiatku ma síce v jednom alebo dvoch mailoch odbili s tým, že podobné meteostanice budú ešte v ponuke v blízkej dobe, no po tom ako som im ale napísal, že mám záujem o konkrétny model +(prihodil som link), napísali, že na sklade ešte pár kusov majú a kam by ju mali doviesť na ďalší deň tam už bola.
Zásobovanie obchodov robia z centrál. skladu v Nemšovej, tak nemajú problém to zobrať s ostatnými vecami do kamiónu.
Kamarát čo robí v lidli na predajni vraví, že je to u nich bežný postup.
Veď canopus hádam dá vedieť jak dopadol
Mal som aj pumpu z predminulého roku a tá to nezvládla (roztrhlo ju v dolnej časti) - asi pre to, že bola len do 6barov
schválne som to hodil do kalkulačky 1 bar = 14,503 psi t. j. 6 bar = 87,018 pumpa má rozsah do 100 psi a takže tých 90 sa dá nafúkať aj keď už to ide dosť ťažko
MTB od 2,5 - 3,5
ROAD od 8,5 - 9
všetko sú to plášte (žiadna galuska)
Pisal som trpezlivy, o triezvosti ani slovo, takze neviem ci s tebou suhlasim
ROAD od 7 - 8 barov
marinada: samozrejme som mal na mysli cesťák, MTB nemám a na treking stačia aj tie 3...
Ak to budú tie čo minulý rok, tak s tými som bol v zime maximálne spokojný.
Kvalitne spracované, žiadne páranie, dobre sa mi nosili.
Kupil som si pre istotu vtedy dve veľkosti a doma vkľude vyskúšal, následne ten jeden nevhodný kus vrátil.
A tá cena, 13E, je bezkonkurečná. Pomer cena/výkon neprekonateľný.
Možno škoda tej fádnej čiernej
ja som nikdy v Devínskej nemal problém s kúpou tovaru, ktorý som chcel.
Dokonca aj poobede sa dalo kupovať. Mám pocit, na základe skúseností, že tu máme tovaru vždy dosť.
Je si kúpim asi ešte jedny tie dlhé gate (ako píšem vyššie) tých 13E za ne je ako zadarmo.
A pozriem tie návleky.
Buď v kľude, aj ja...