Kategórie
Bike-techposledný komentár: 14. 2. 2010 o 18:06
Akcia -27% Isadore Signature Deep Winter dámsky dres, anthracite black
od 139 €
-27%
MOC 190 €
Výpredaj -26% Smartwool Merino Sport 150 Crew tričko, tibetan red/heather black
55,99 €
-26%
MOC 76 €
Výpredaj -10% Smartwool Classic Thermal Merino Mock Neck dámske tričko, coral reef floral
126 €
-10%
MOC 139,95 €
-21% Johaug Elevate Wool Long Sleeve dámske tričko, tmavomodrá
od 69,90 €
-21%
MOC 99 €
Výpredaj -23% Devold Lauparen Merino 190 dámske tričko, orchid/lilac/ink
74,99 €
-23%
MOC 96,99 €
http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-B5D837C9-B8470013/lidl_sk/hs.xsl/index_26753.htm
S touto technikou opracovania som sa ešte nestretol... to s tým lankom. Je to bežné lanko? A ako vyzerajú zvary po úprave, nemáš niejakú fotku? Bavíme sa o hliníkových zliatinách, či aj o oceli?
Ďakujem.
Šak tvoja teoria je asi taká že prečo si nekúpiť niečo za 10€ ked môžem mať to iste za 80€ a pritom je to tá ista vec a učel plný rovnkao ako vec za 10€. A ešte som od teba nevidel jeden jediný pozitívny príspevok.
- rukavice z Lidla minuly rok kupene, celu zimu pouzivane, no nekup to za 6 EUR
aj tak mam v zime problem len s nohami v tretrach...tretry su dost priedusne co v zime nieje zrovna najlepsie...skoda ze tie navleky na tretry mali len po cislo 42 ked som ich chcel kupit
No zdá sa mi,že kvalita v lidli ide dole.tie mater. su čoraz horšie, hlavne gate.
to ti napisem ked bude pod nulou, zatial ti mozem povedat ze pri podobnych teplotach ake boli minuly tyzden som uz zvykol nosit pod helmu ciapku a tato kukla je teda o dost lepsia a chrani aj krk. Pochval sa za kolko mas kuklu ty, moja stala 3ecka...
nic z lidla nemoze byt kvalitne,asi by si to kupovali vsetci horolezci,ci nie?
kuklu mam balaclavu mamutacku cez 4 roky,takze si to nepamatam a druhu Etapacku z CZ,a rozdiel medzi nimi je teda riadny
na krk mam buffu+ciapku,nosil som kuklu,ale sa mi moc rosili okuliare,ale to bola teplota okolo 0C
odporucim ti jeden vylet pod 0C a zbadas ci bude super...nic v zlom
Daj ešte nejaký argument, ide ti to.
aj ty si zastanca kvalitnych veci z lidla:? prepac ak som ta urazil