Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Nie su to tie Newmeny, kde sa s Tebou rozluci orech uprostred vyjazdu?
Ja mam na svojich Newmen nabojoch cez 18000km, povodne loziska s krasnym hladkym chodom bez vole, orech som premazaval pred tyzdnom a vnutornosti su ako nove, bez viditelneho opotrebenia.
Ja som mal hliníkové SL A30 a dal som ich preč po 300km. Tie náboje sa podomnou krútili strašným spôsobom. Dlho som si myslel, že mám problém s ložiskami v ráme, všetko som rozoberal dookola a vždy keď som silno šliapal do pedálov, začala mi šúchat brzda. Nedalo sa to vycentrovať. Až som vymenil kolesá a problém pominul.
caute, doslo niekomu uz to BMC z Bike24? ak, mozem poprosit o foto co bolo obsah balenia, skatula dosla otvorena velka a aj ta mala. Netusim, co tam ma byt ? Kludne so SS dakujem R
Keď som 5 rokov dozadu objednával bajk z iného nemeckého obchodu tak mi prišiel v krabici od iného výrobcu,sprvu som sa zľakol čo mi poslali ale išlo len o to že ho len skontrolovali a pripravili na jazdu.Takže by som sa nebál tej otvorenej krabice
tak vyzera, ze paska a ventilky su prec, ak moze urobte mi niekto fotku dodaneho ja si spravim co ostalo a zaslem to na reklamaciu do bike24, do SS, dakujem
tak vyzera, ze paska a ventilky su prec, ak moze urobte mi niekto fotku dodaneho ja si spravim co ostalo a zaslem to na reklamaciu do bike24, do SS, dakujem
@lubo15 toto nebola original BMC skatula ale bike24. asi ide o OEM verziu toho biku, neviem ....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.bike24.com/p2734850.html
https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/horske/celoodpruzene/bmc-fourstroke-01-one-29-bicykel-flashfire-orange-black-p256740.html?variant=637295&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=2MTB0001I%7C21%7Coth%7Cflo%7Cpfx-mtbiker-sk~ads~pmax~~ebike-bike&utm_id=20416672075&gad_source=1&gad_campaignid=20412135758&gbraid=0AAAAAC8ECKwN4Fw-gpV1Jb04GpR91YtxW
nie ten mal o dost horsiu vybavu ako tento na shope
-21% BMC Fourstroke 01 ONE 29 bicykel, flashfire orange/black
8 499 € -21%
MOC 11 999 €A co presne by mali shimanaci zavidiet?
Ja mam na svojich Newmen nabojoch cez 18000km, povodne loziska s krasnym hladkym chodom bez vole, orech som premazaval pred tyzdnom a vnutornosti su ako nove, bez viditelneho opotrebenia.
caute, doslo niekomu uz to BMC z Bike24? ak, mozem poprosit o foto co bolo obsah balenia, skatula dosla otvorena velka a aj ta mala. Netusim, co tam ma byt ? Kludne so SS dakujem R
Keď som 5 rokov dozadu objednával bajk z iného nemeckého obchodu tak mi prišiel v krabici od iného výrobcu,sprvu som sa zľakol čo mi poslali ale išlo len o to že ho len skontrolovali a pripravili na jazdu.Takže by som sa nebál tej otvorenej krabice
@rissman prisli ventilky, paska, odrazky, plastove pedale, par nalepiek
mozno uz to mas priamo nahodene v kolesach a staci naliat len mlieko. krabica tiez bola bike24 a bike komplet zlozeny
nie ventilky su klasicke, akej farby su tie bezdusove cierne ?
klasicke cierne
@lubo15 toto nebola original BMC skatula ale bike24. asi ide o OEM verziu toho biku, neviem ....
ALZADNI: https://www.alza.sk/sport/kids-ride-shotgun-mtb-detska-sedacka-a-riadidla-na-ram-pro-combo-d12679979.htm
Ride Shotgun MTB Pro Combo za 162€
Batoh evoc..cca 40€
https://sport.bazos.cz/inzerat/211318370/evoc-fr-trail-20.php
https://www.bike24.com/p2917782.html?sku=3108421
Ta biela sa asi oplatí, vo výpredajoch som videl asi len tie ostatné farby.
..
Oné kto sa zas ***** v systéme. Neprehladné, chaotické....