Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
do batohu na dlhe vyjazdy to chcem. na tocenie okolo komina staci 100g multikluc.
ono 99% casu to len vozis a zavadzia to. ale staci to 1% a buchas si hlavu. s racnou je urcite lepsia robota. a ked si este tak fajne unaveny a potrebujes nieco povolit - tie mikro multi kluce s malou pakou .... si ponadavas. a ked na multikluci znicis jeden imbus co? topeku vymenis bit a vozis dalej.
ale jasne - nikomu ho nikto nenuti. a urcite budu alternativy.
Materiál môže byť blatový, na tom sa neoplatí šetriť. Imbus na lacnom tesco multikľúči som raz v skrutke pretočil do guľata a to bol v tej skrutke natesno
je to DX+... dnes mi pisali, ze vyrobok (2 ks naraz) sa poskodil a teda vracaju peniaze, aspon som usetril
Mňa tiež nasrali - DX+ bol skladom, dal som do košíka a potom ešte prihodil jednu prkotinu za 3-4 €, potvrdil, zaplatil, už od včera to je v balikomate, ale kukol som na web a tam vidím, že poslali len tu prkotinu a mám vystavený dobropis na ten Topeak. Tak som im tam predchvíľou volal, že balík si nevyberám a nech mi pekne vrátia celú sumu vrátane dopravy alebo nech pošlú celú objednávku, keď budú mať ten Topeak zase k dispozícii.
Nedávno tiež podobná zlá skúsenosť, keď som kupoval turist. varič a niečo tam chýbalo, tak povedali že mám poslať späť a logicky som predpokladal, že pošlú druhý kus. Ale oni poslali dobropis /peniaze späť/, samozrejme že len v hodnote tovaru, a že si mám vystaviť novú objednávku. čiže výssledok taký, že som platil dopravu k sebe, poslanie balíka poštou späť a tovar nemám. A keď objednám znova, tak sa možno celý kolotoč zopakuje...s neistým výsledkom...
Tak som to za tých 5e riskol, v ruke to nevyzeralo zle, uvidíme ako v teréne.
Materiál a opracovanie určite nie je ako na 50e multikľúčoch, ale na blato to tiež nevyzerá.
Váha nižšia ako udávaná, navážené 192g.
Tak som to za tých 5e riskol, v ruke to nevyzeralo zle, uvidíme ako v teréne.
Materiál a opracovanie určite nie je ako na 50e multikľúčoch, ale na blato to tiež nevyzerá.
Pani,neberiem Vám právo tu špekulovať nad mojou otázkou.Ale…Pýtam sa preto,že link mi vyhodil cenu cca 125 EUR po zľave z pôvodnej ceny niečo cez 200 EUR.Veľkosť 42.Keď som si dal moju veľkosť 45 ukázalo cenu cca 125 EUR ale bez zľavy.125 EUR tam bola prezentovaná ako pôvodná cena bez zľavy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vozim taky mensi od Decathlonu bez nitovacky
https://www.decathlon.sk/multikuc-na-bicykel-500-al-id_8386667.html
potrebujem take dlhsie tie imbusy, aj tieto su tak LTT
ono 99% casu to len vozis a zavadzia to. ale staci to 1% a buchas si hlavu. s racnou je urcite lepsia robota. a ked si este tak fajne unaveny a potrebujes nieco povolit - tie mikro multi kluce s malou pakou .... si ponadavas. a ked na multikluci znicis jeden imbus co? topeku vymenis bit a vozis dalej.
ale jasne - nikomu ho nikto nenuti. a urcite budu alternativy.
uz som stretol vela bikerov uviaznutych
scarinko odvaz ak budes mat cas ten multikluc, osobne si myslim ze ten vahovy rzdiel nebude taky markantny
K tej hmotnosti foto
https://www.decathlon.sk/drziak-fase-s-naradim-id_8640158.html
Na veľmi občasné a núdzové použitie to stačí
18.99 EUR + posta
[/https://www.obi.sk/opravy-a-nahradne-diely/suprava-naradia-na-bicykel-15-dielna/p/1333368
Napodobenina alebo len neobrandovane?
Zajtra mám cestu do obi, tak to ohmatám.
Mňa tiež nasrali - DX+ bol skladom, dal som do košíka a potom ešte prihodil jednu prkotinu za 3-4 €, potvrdil, zaplatil, už od včera to je v balikomate, ale kukol som na web a tam vidím, že poslali len tu prkotinu a mám vystavený dobropis na ten Topeak. Tak som im tam predchvíľou volal, že balík si nevyberám a nech mi pekne vrátia celú sumu vrátane dopravy alebo nech pošlú celú objednávku, keď budú mať ten Topeak zase k dispozícii.
Nedávno tiež podobná zlá skúsenosť, keď som kupoval turist. varič a niečo tam chýbalo, tak povedali že mám poslať späť a logicky som predpokladal, že pošlú druhý kus. Ale oni poslali dobropis /peniaze späť/, samozrejme že len v hodnote tovaru, a že si mám vystaviť novú objednávku. čiže výssledok taký, že som platil dopravu k sebe, poslanie balíka poštou späť a tovar nemám. A keď objednám znova, tak sa možno celý kolotoč zopakuje...s neistým výsledkom...
Ešte a farbu to ma napadne podobnú ako IB-3 😂
https://m.alza.sk/sport/northwave-rebel-3-42-anthra-d6999732.htm