Kategórie
Bike-techsranda je ze povodnu sedlovku EASTON hlinikovu som uz stihol predat
-23% Syncros Duncan sedlovka, Ø-31.6 mm / 400 mm, offset 15 mm
26,99 €
-23%
MOC 34,99 €
-30% Specialized S-Works Pave SL sedlovka, 380 mm, offset 20 mm
168 €
-30%
MOC 239,90 €
-30% SCOTT Duncan SL sedlovka, Ø-31.6 mm, 400 mm, offset 10 mm
154,99 €
-30%
MOC 219,90 €
-30% SCOTT Duncan SL sedlovka, Ø-27.5 mm, 400 mm, offset 25 mm
154,99 €
-30%
MOC 219,90 €
To pises na zaklade nejakej realnej skusenosti? Lebo moja skusenost je taka, ze po kolapse ramu ho znackovy vyrobca okamzite vymenil za rovnaky novsej generacie a zaplatil 4-cifernu sumu ako kompenzaciu za vzniknute skody (potrhane oblecenie a PN). A to bez akejkolvek vyhrazky zalobou - verim, ze keby sa do toho dotycny pustil, tak dosiahne podstatne viac.
kupovali ste niekto vidlu z alliexpresu,či to nemá význam?
prepac
nemam nejaky prehlad do vidliciach ale uz len ked sa pozries do nasho miestneho bazaru zadas klucove slovo fox tak ani tam nenajdes vidlicu pod 100€ takze neviem no ja by som tomu teda neveril. ale ked to kupis tak urcite sa potom podel o skusenosti s chodom vidlice jej vlastnostami, pripadne s niecim inym..
Ak opomeniem fakt, že sa jedná o fejk, bolo by zaujímavé vedieť, aké technické parametre má takáto lacná vidla – vlastnosti, hmotnosť, materiál, výdrž pri používaní, dostupnosť ND, atď.
https://es.aliexpress.com/item/Prologo-Original-2015-CPC-NAGOEVO-NACK-PETER-SAGAN-CONTADOR-Champion-Edition-Road-Bike-Saddle-Cycling-Carbonfibre/32482709917.html
kupovali ste niekto vidlu z alliexpresu,či to nemá význam?
Mne osobne tam nehra napriklad chybajuci napis na vrchnych nohach 'kashima coating'- move foxy to maju vsetky, nie?