Kupoval som v tomto obchode viac vecí, a bol som maximálne spokojný z tovarom, ako aj z cenou.Predajca je tam veľmi ochotný a komunikácia je celkom rýchla.
PS. kupoval som tam náboj, no stal sa preklep a poslal mi namiesto 36d. 32d. ale predajca to veľmi ochotne vyriešil, ospravedlnil sa a dal mi slušnú zľavu na ráf.
chcel som kúpiť plášte Maxxis Larsen TT a cez heureka.sk mi našlo tento obchod. Do PB to nemám ďaleko, tak som zašiel osobne. S cenou som bol maximálne spokojný, predajňu akurát zariaďoval, preto bola poloprázdna, ale chalan bol zhovorčivý, má víziu, ako to chce spraviť, tak mu držím palce. Bikeshopov nikdy nie je dosť
Chodte tam. Uplne dovidenia obchod. Kupil som tam dva bicykle a taky servis som mal k tomu , ze to uz ani neviem ci som dakde zazil. Vynikajuca predajne a hlavne kvoli predajcom ktory su tam. Klobuk dole nelutujem kupu u nich. Takze kto ma cestu nech urcite navstivi. Palec hore. Teda vsetky styri palce.
Priateľka si odtiaľ pred Vianocami objednávala bike, model 2016. Síce naň dosť dlho čakala, ale dostali sme ponuku, ktorá sa neodmieta. Maximálna spokojnosť
Dnes sme s polovickou navstivili tento obchod, aj ked to mame trochu od ruky (cez 100 km)ale aj vdaka tomuto foru, ktore sme sledovali asi 2 tyzdne a tento obchod mal dobre referencie,po par vymenenych mailoch,sme sa tam vybrali na nezaväzny prieskum,vyskusat velkosti atd, s kratkym autom, s tym ze ked vyberieme vratime sa s vecsim autom.
Obchod na urovni, p.majitel,komunikativny, pristup perfektny, trpezlivy, vysvetlil co a ako, nesnazil sa nas tlacit za kazdu cenu do vyssich cien (to uz sa dnes malo kde vidi ) poukazoval vela modelov ,s tym ze povysvetloval klady a zapory jednotlivych modelov, vyskusali sme, a vybrali, s tym ze sme mali stanovenu urcitu cenovu hranicu, [zaciatocnici ]
p.Sadecky nam spravil cenovu ponuku a zlavu ktora sa asi neodmieta obidva modely ,ponastavovali , vysvetlil ako sa starat a aj pomohli naskladat to do auta, medzi tym nam este aj kavicku spravili,
zobrali sme CTM Delta 2.0 2016 a GT Avalanche COMP GTw 2016
Urcite sa sem este vratime (nosic na gulu ,atd) a mozme obchod vrelo doporucit
mozem aj ja odporucit, co sa tyka ceny asi su bezkonkurencny 25% zlavu na modely 2016 som nedostal nikde. este keby zlepsili servis lebo ten je nic moc
Cez internet som objednával dámsky bicykel (CTM Charisma 3.0 2015).
Super ceny, vynikajúci prístup k zákazníkovi, ochotný personál.
Na bicykli som chcel vymeniť pár komponentov - zmeny bez problémov urobili (radenie, prešmyk, prehadzovačka).
Vrelo odporúčam .
Kúpou sa služby nekončia...o bajk sa treba aj starať . Aké máte skúsenosti v sadesporte? (servis - rýchlosť, kvalita; šírka ponuky potrieb pre bajkera - komponenty, oblečenie...).
Ja osobne som nekupoval v sadesporte nič, je mi to dosť od ruky, ale hrozne ma to tam ťahá, keď sú tu také pozitívne reakcie.
Ďakujem.
Mám odtiaľ už dva bicykle,pokiaľ servisovali cesťák,ja som si odskúšal po Považskej doporučené htčka (aj potom jedno kúpil).
Servis trval asi hodinku,opotrebené ložiská a nejaké drobnosti boli grátis.Pán predavač bol ochotný,to ešte nevedel,že budem niečo aj kupovať.Poradil aj s veľkosťou rámu,výbavou etc.Nakoniec bolo milé prekvapenie v podobe SPD pedálov v novému biku.Môžem iba odporučiť.
Nedávno som riešil dve objednávky cez net, druhú som si bol ešte veci povymienať osobne. Prakticky nemám čo by som vytkol, možno len taká drobotina. Aj keď na srtánke bolo napísané, že dodacia doba môže byť dlhšia ako obyčajne, tak po 10 prac. dňoch, ktoré boli maximom na vybavenie objednávky sa mi nikto neozval až kým som si neprezistil sám, čo je vo veci. Ale to je len drobná chybička krásy, objednával som tu, a aj budem, prípadne sa stavím aj osobne. Ochota nadštandardná. Vedia, ako robiť obchod.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Obchod na urovni, p.majitel,komunikativny, pristup perfektny, trpezlivy, vysvetlil co a ako, nesnazil sa nas tlacit za kazdu cenu do vyssich cien (to uz sa dnes malo kde vidi
p.Sadecky nam spravil cenovu ponuku a zlavu ktora sa asi neodmieta
zobrali sme CTM Delta 2.0 2016 a GT Avalanche COMP GTw 2016
Urcite sa sem este vratime (nosic na gulu ,atd) a mozme obchod vrelo doporucit
Super ceny, vynikajúci prístup k zákazníkovi, ochotný personál.
Na bicykli som chcel vymeniť pár komponentov - zmeny bez problémov urobili (radenie, prešmyk, prehadzovačka).
Vrelo odporúčam
Ja osobne som nekupoval v sadesporte nič, je mi to dosť od ruky, ale hrozne ma to tam ťahá, keď sú tu také pozitívne reakcie.
Ďakujem.
Servis trval asi hodinku,opotrebené ložiská a nejaké drobnosti boli grátis.Pán predavač bol ochotný,to ešte nevedel,že budem niečo aj kupovať.Poradil aj s veľkosťou rámu,výbavou etc.Nakoniec bolo milé prekvapenie v podobe SPD pedálov v novému biku.Môžem iba odporučiť.
Odišli sme každý s novým a dcéra dostane môj
Ochotný personál, super ceny!