Jasne ..najlepší je COOLBIKE na Hornej oproti pošte..Trek je dobry tiez ale je arogantny servisak čo nemam rád a maju vela opravy v COOLBIKU to nechaš a máš to do dna a môžeš bikovať
sebastiancanecky - mam bikie z coolbiku a Andrej sa ozaj snazi, ale jednu velku vyhradu mam voci servisu coolbiku. Ten servis vo vonkajsich priestoroch takzvane na kolene nerobi dobry dojem. Inac praca servisna je dobra, len tie podmienky.
Mne sa to prave paci ten altanok aspon je technik na cerstvom vzduchu a vtedy ide vsetko lepsie neviem sice co bude v zime ....no to musi vyriesit Sebastian.
Mimochodom ...pri cenach najmu (hlavne v centre mesta) je tazke financovat velke priestory....a to este pri zakaznikoch ako ja (kolko za bajk? 2000? ee! Za 1500 ho zoberiem ...tak OK! )
osobná skúsenosť s be cycle v lazovnej ulici pokiaľ tam niesu ľudia veľa vecí, vie chlap spraviť do pol hodinky, resp. na počkanie a aj ceny servisu super.
Predtým som chodil na servis k yannickovi, ale tam som musel bike väčšinou nechať cez noc a poobede si ho prevziať čo mi osobne nevyhovolala, ale zas svedčí to o tom, že servis asi bude dobrý keď tam chodí toľko ľudí.
V ramci oprav nepoznam ine servisy ako yannick, ale ten mozem vrelo odporucit. Zatial vsetky problemy riesili na pockanie a za babku + pristup k zakaznikovi na jednotku - ustretovost, odbornost a pohoda.
Akurat dnes som tam bol zaniest zadnu brzdu na doplnenie brzdovej kvapaliny a odvzdusnenie, chlapik to spravil na pockanie a za (z mojho pohladu) pohodovych 7E
Dlho som u yanicka nebol ale dakedy sa mi pacilo nielen servis ale aj predaj tovaru.
Chces blocek?
Ano
A ked to bude o 50 sk lacnejsie?
Blocek mi netreba
S yannickom som minulý rok nemal dobré skúsenosti a odvtedy som si povedal že tam už neprídem. Potreboval som vymeniť vidlu, lebo ja na tom nemám nástroje a ani odvahu, a muselo to byť počas dňa (ráno donesiem bike a po práci si poň prídem). Po dohovore som tam bike doviezol no keď som poň prišiel nebolo ešte nič spravené, tak tam ostal cez noc. Biky skladuje pod holým nebom a keďže pršalo, tak okrem toho že vyzeral jak prasa (na servis nosím čistý bike) tak ešte celkom slušne zhrdzavela reťaz a takisto som musel namazať prešmyk. Na druhý deň po náražkach, že čo chcem, že on za to nemôže, veď to je Merida, som si povedal, že tam už nepôdem. Za mňa yannick
Ja momentálne keď niečo potrebujem idem do Be Cycle alebo potom do Meridi na Stavebnú tam mi zatial všetko spravil na počkanie a v pohode kolektív tam majú vždy keď sa servisák venuje biku tak kecám s chlapíkom v predu a do Be cycle idem v tedy keď sa mi nechce trepať na Stavebnú a ešte vždy keď niečo kupujem poteší zľava
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.trekbikesbb.sk/ je tam asi najlepsi servisak v BB trosku arogantny ale je velmi dobry
www.coolbike.sk
Mimochodom ...pri cenach najmu (hlavne v centre mesta) je tazke financovat velke priestory....a to este pri zakaznikoch ako ja (kolko za bajk? 2000? ee! Za 1500 ho zoberiem ...tak OK! )
Predtým som chodil na servis k yannickovi, ale tam som musel bike väčšinou nechať cez noc a poobede si ho prevziať čo mi osobne nevyhovolala, ale zas svedčí to o tom, že servis asi bude dobrý keď tam chodí toľko ľudí.
Akurat dnes som tam bol zaniest zadnu brzdu na doplnenie brzdovej kvapaliny a odvzdusnenie, chlapik to spravil na pockanie a za (z mojho pohladu) pohodovych 7E
Chces blocek?
Ano
A ked to bude o 50 sk lacnejsie?
Blocek mi netreba