Diky,,cital som tvoje komentare ze nemas dobre skusenosti s firmou bicigel.sk,, aj ja som sa skusal nieco spytat cez ten ich formular ale odpoved ziadna
odpoved zasadne neposielaju pokial od mich nemáš bike tak z ich servisom nepocitaj, ich smola doteraz som dala za servis cca 200 eur a na jesen pojdu dalsie
No ja chcem teraz na jednu otocku do presova kupit,,tretry,cyklo kratasy a cyklo tricko,rohy,brzdove platnicky a odvzdušnit brzdy,,cize ak sa im to vidi malo len sa usmejem D:
Este ze tam na stranke maju napisane "V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte" "Zabezpečujeme značkový záručný a pozáručný servis bicyklov. Realizujeme špeciálne opravy a úpravy bicyklov" skutočnosť je ina
Neviete o nejakom servise v Presove, kde mi vymenia platnicky a jeden spic na pockanie? Vacsinou chodievam do bicygla, ale minule mi menili spic 3 dni a teraz to potrebujem do soboty mat opravene.
No este som to nerobil , zatial mi ich stale menili v servise spolu s dalsimi opravami. Ale asi to tak urobim, nahodim platnicky zo stareho bicykla a ten urvaty spic snad pocka. Vydrzi koleso bez jedneho s***** nejake lahsie zjazdy a skoky, ci nie?
Ten spic by som si dal doplnit, ale platnicky si vymen sam. Zbytocne budes zato platit, ked je to ukon, ktory doma zvladnes bez akehokolvek specialneho naradia.
Platnicky som vymenil (nakoniec som bol kupit nove), ale spic bude musiet pockat, pretoze v nedelu odchadzam na tyzden do alp a nechce sa mi zajtra behat po meste a hladat servis, kde mi ho na pockanie vymenia. Snad tych par dni jazdenia vydrzi.
najhorší servis je bicygeľ-najdrahsi,najdlhší a aj tak na hovno...
Najlepší servis je v Intersporte( u nich zakupenych bajkov )-v zaruke-ti vymenia/opravia každú kktinu zadarmo, ináč som veľmi spokojný s SG ...
Dema(centrum s3)-tam je taký kkt stary čo som mu dal vymeniť plaste staré za nove ( na počkanie ) a mi pritom urobil defekt..-neodporucam
Obnovim trochu temu, prestahoval som sa do PO a potrebujem zoservisovat bike (tlmic, vidla, prepakovanie). Nejaky tip na servis v PO, pripadne v KE? Podla recenzii na Google mi vychadza Bigbike v PO.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Este ze tam na stranke maju napisane "V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte" "Zabezpečujeme značkový záručný a pozáručný servis bicyklov. Realizujeme špeciálne opravy a úpravy bicyklov" skutočnosť je ina
Najlepší servis je v Intersporte( u nich zakupenych bajkov )-v zaruke-ti vymenia/opravia každú kktinu zadarmo, ináč som veľmi spokojný s SG ...
Dema(centrum s3)-tam je taký kkt stary čo som mu dal vymeniť plaste staré za nove ( na počkanie ) a mi pritom urobil defekt..-neodporucam