uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
poslat peniaze na ucet je zalezitost ochoty, nie zalezitost na 2 mesiace.
no mam sa na co tesit... moje UST plaste vzdy vyreklamovali za novy kus, ale ked mi uz buchol druhy kus rozhodol som sa nech mi poslu peniaze (teda sami navrhli, lebo UST plaste znacky Schwalbe docasne predavat nebudu) no a pomaly mesiac cakam na peniaze a pisem maily ako taky spisovatel... a cez SOI nechcem ist lebo vyreklamuju v pohode len s posielanim penazi maju nejaky problem
Ale nakoniec si vratili peniaze? Ci este stale cakas?
Dneska mi od nich po 9.tom dni cakania na odpoved dosiel mail:
Prajem dobry den,
boli sme 10 dni mimo SR ( kde sme sa bohuzial nedokazali dostat na
internet ), preto sa velmi ospravedlnujeme za neskoru reakciu.
môžem potvdiť dobrú skúsenosť aj s Kolokrám.cz ... dokonca lepšie ceny ako SK.
Síce trochu komplikovanejšia úhrada lebo účet majú v Nemecku .. no inak pohoda. Platba pre český kolokrám možná aj v EUR... tovar mi prišiel do 6 dní, vrátane víkendu ...
tak ja mam so slovenskym kolokramom pri porovnavani ceskych cien taku skusenost, ze ak nieco bolo v CR drahsie, tak po dohode mi to predali za cenu ako je v CR ( samozrejme pri drobnostiach nebudu dorovnavat centy, ale pokial sa jednalo o vacsiu ciastku, nebol problem ) - odovodnili mi to tym ze pri tom mnozstve tovaru co je v ponuke nemaju moznost denne kontrolovat ako hybu s cenami , pripadne akciami na CZ kolokrame.
a bral som aj z CZ kolokramu a s prevodom na nemecky ucet cez internetbanking ziaden problem - stalo ma to 7 centov a na druhy den mali peniaze na ucte
Ja mám zase dobré skúsenosti s www.kupkolo.cz.
Účet majú v ČSOB na Slovensku. Poštovné účtujú 200,-Kč do sumy 6000.-Kč. Nad túto sumu je poštovné zadarmo z Čiech ku nám do SR. Keď som vložil peniaze priamo na účet, cez e-mail prichádza pribeh objednávky až po slanie a s číslom odoslania z pošty, takže sa dá kontrolovať pohybbalík (v prépade reklamácie) a do troch pracovných dní aj tovar v poriadku prišiel. Pokiaľ nemajú tovar na sklade, ihneď informujú e-mailom. A ceny, ani nemusím hovoriť, jedna báseň, oproti niektorých naším predjacom, bohužiaľ, na škodu slovenských predjacov. Príklad: Slov kolex predával predstavec Ritchey za 79.-EUR a v kupkolo som ho dostal na 38.-EUR atď., atď
Ja mám so slovenským Kolokrámom také rozporuplné skúsenosti. Objednával som vo štvrtok a v piatok zavesili na web, že budú mať od pondelka týždeň všetci dovolenku. Predpokladal som, že tých pár kliknutí na objednanie mojej sedlovky a sedla stihnú urobiť ešte v piatok a po dovolenke mi to už len pošlú. Omyl. Čakal som tri týždne, kým mi veci prišli. Musím ale uznať, že keď som poslal mail, že aká je situácia, odpovedali rýchlo a nenaťahovali čas. Komunikácia vecná a slušná. Keby som ale vedel skôr, že to bude tak trvať, objednám asi inde napriek tomu, že na Kolokráme bola najlepšia cena.
Všade sú len ľudia, nie stroje a neviem, čo im vyviedol dodávateľ, takže nerobím z toho žiadnu tragédiu.
z desiatich veci maju len dve na sklade čaka sa dva tyždne potom to pošlu a napišu že chybajuci tovar pošlu dodatočne.som zvedavy či tam potom nezarataju poštovne za ten dodatočny tovar.
ale no, neprehanaj. nikdy sa mi nestalo ze by mi z desiatich objednanych veci poslali dve. nebolo to nahodou naopak? ze dve budu doposielat? mne vzdy ked doposielali tak postovne bolo zadara
a neboli nahodou z tych dvoch tyzdnov 10 dni mimo ako tu uz niekto pisal?
nie,nie z tych desiatich museli osem objednať lebo to nemaju na sklade tak preto sa čaka viac dni.poslali všetko okrem jednej veci a tu pošlu dodatočne.
tazko povedat ci museli vsetko objednavat alebo nieco mali skladom a nieco doobjednali, aby to vedeli ako tak skompletizovat. podla toho ako mi chodi tovar tak si dovolim povedat ze pri bezne predavanych veciach su celkom fajn zasobeny.
je vsak fakt ze dost chyba prehlad co je skladom a co nie. nemyslim vsak take nieco ako na ceskych obchodoch kde to maju vycapene ze je to skladom a potom mi odpisu ze to nemaju. Premakane to maju chain a wiggle, ale to uz su obrovske internetove obchody na sposob pixmanie a podobne...a clovek pri nich nemusi tolko cakat na tovar lebo vacsinou objednava len to co maju skladom
a samozrejme lahsie je vybavovat objednavku s troma polozkami ako napr s 10timi ( viem o com hovorim, pretoze pracujem tiez v obchodnej sfere )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no mam sa na co tesit... moje UST plaste vzdy vyreklamovali za novy kus, ale ked mi uz buchol druhy kus rozhodol som sa nech mi poslu peniaze (teda sami navrhli, lebo UST plaste znacky Schwalbe docasne predavat nebudu) no a pomaly mesiac cakam na peniaze a pisem maily ako taky spisovatel... a cez SOI nechcem ist lebo vyreklamuju v pohode len s posielanim penazi maju nejaky problem
Ale nakoniec si vratili peniaze? Ci este stale cakas?
hmmm, takze to "vzdy" bolo v skutocnosti len jeden raz ?
ale extremne rychlo do 48h
Prajem dobry den,
boli sme 10 dni mimo SR ( kde sme sa bohuzial nedokazali dostat na
internet ), preto sa velmi ospravedlnujeme za neskoru reakciu.
Zatial maximalna spokojnost
Síce trochu komplikovanejšia úhrada lebo účet majú v Nemecku .. no inak pohoda. Platba pre český kolokrám možná aj v EUR... tovar mi prišiel do 6 dní, vrátane víkendu ...
a bral som aj z CZ kolokramu a s prevodom na nemecky ucet cez internetbanking ziaden problem - stalo ma to 7 centov a na druhy den mali peniaze na ucte
Účet majú v ČSOB na Slovensku. Poštovné účtujú 200,-Kč do sumy 6000.-Kč. Nad túto sumu je poštovné zadarmo z Čiech ku nám do SR. Keď som vložil peniaze priamo na účet, cez e-mail prichádza pribeh objednávky až po slanie a s číslom odoslania z pošty, takže sa dá kontrolovať pohybbalík (v prépade reklamácie) a do troch pracovných dní aj tovar v poriadku prišiel. Pokiaľ nemajú tovar na sklade, ihneď informujú e-mailom. A ceny, ani nemusím hovoriť, jedna báseň, oproti niektorých naším predjacom, bohužiaľ, na škodu slovenských predjacov. Príklad: Slov kolex predával predstavec Ritchey za 79.-EUR a v kupkolo som ho dostal na 38.-EUR atď., atď
Všade sú len ľudia, nie stroje a neviem, čo im vyviedol dodávateľ, takže nerobím z toho žiadnu tragédiu.
a neboli nahodou z tych dvoch tyzdnov 10 dni mimo ako tu uz niekto pisal?
je vsak fakt ze dost chyba prehlad co je skladom a co nie. nemyslim vsak take nieco ako na ceskych obchodoch kde to maju vycapene ze je to skladom a potom mi odpisu ze to nemaju. Premakane to maju chain a wiggle, ale to uz su obrovske internetove obchody na sposob pixmanie a podobne...a clovek pri nich nemusi tolko cakat na tovar lebo vacsinou objednava len to co maju skladom
a samozrejme lahsie je vybavovat objednavku s troma polozkami ako napr s 10timi