uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
Je to spotrebák a či mi vydrží 3000 km alebo 3500 km mi už je docela jedno. Hlavne sa mi na nej páčilo to, že na nej bolo lepšie vidieť prach/špinu ale to je už pasé lebo odvtedy mám asi tretiu
Asi tyzden pred Velkou nocou som objednaval. Prisiel mejl, ze nie vsetko maju skladom, tak to poslu pravdepodobne az v stredu (tesne pred sviatkami). Pravdepodobne neposlali.
Nastastie som neobjednaval veci, ktore potrebujem akutne. Pockam. Ale spravicka o tom, ze sa nieco (ne)deje prist mohla.
jfab, vsetko sa uz minuly tyzden posielalo, dokonca aj mail zo systemu s cislom zasielky, takze ratam ze by to uz malo byt na poste
Ja sa naozaj k objednanym veciam nemusim dostat hned, nepotrebujem ich surne. Bud moj balik bludi po Holandsku, alebo ma postarka nema rada. Matt, si si isty, ze pises o mojom baliku?
ja_michalko...nebudem sa vyjadrovat k ludom co prerabali stranku a uz pol roka mi iba hovoria ze uz zajtra to bude vsetko funkcne. je najvyssi cas asi to dat urobit uplne na iny system, pretoze aj tak mi tam chyba 90% moznosti ktore by som chcel mat na stranke...bohuzial je to zatial tak ako pise zihadlo
jfab, urcite pisem o tvojom...smer PO. len vidim ze asi dalsi balik ktory mozem dat reklamovat. vecer ti napisem mail
Po vymene par mejlov so cyclom som aj s cislom balika zasiel na postu. Ved pohladame, nie? Teta za okienkom ma najprv presviedcala, ze najskor vobec poslany nebol. Potom velmi neochotne nazrela do PC a zahlasila, ze nema spojenie so serverom, tak to nezisti. Je profesionalka, toto ju nemoze zastavit:). O sluzbu poziadala kolegynu pri vedlajsom okienku. Kym jedna sa pripajala na postovu zltu dodavku, ta "moja" hladala medzi doslymi sprievodkami. Mozno ma v tom za tie roky neskutocnu prax, ale keby som ja hladal tym stylom, nestihal by som ani zaregistrovat farbu papierikov, nieto este cislo zasielky. Na otazku, ci vie zistit, ci balik opustil postu v Partizanskom mi odpovedala: "no, ak to nie je u nas, tak asi nie. Dajte si to reklamovat." Medzitym aj ta druha teta nic nenasla. Len neviem ci balik, alebo spojenie.
Matt, neuvazujes o inom sposobe zasielania tovaru? Stoji ta nasa "rychla a spolahliva" posta za tie nahanacky sa? Ved sam vies, ze nie som prvy strateny:) za posledne kratke obdobie.
Inak, ak by si mal spojku (pripadne aj ty osobne) vo Varine a ak by si balik dovtedy nasiel, rad ho tam prevezmem osobne.
Drzim palce...
nechapem ako vo firme dokazu nieco "stratit" ved toho neprepravuju az tak vela. jaaaj to je statna posta uz mi je to jasne... znicia aj zeleznu gulu keby ju clovek posle!
ved mas iny sposob zasielania - cez UPS ak mas za viac ako 300€
mohlo by sa to rozsirit este o moznost posielat cez UPS alebo inou dorucovatelskou sluzbou aj do 300€ samozrejme za poplatok.
Ja musim zatial len chvalit, v pondelok som objednal nosic a presne ako bolo pisane v maily mi prisiel. Tak isto som v utorok objednal kazetu a dnes tu bola. Takze za rychlost
Ono si treba uvedomiť že ani štát ako akcionár ani menežéri ako štátni úradníci s tými balíkmi nič neurobia. Všetko je o prístupe, ochote a šikovnosti konkrétnych ľudí za priehradkou. A v množstve prípadov sú tety za okienkom veľmi neochotné učiť sa nové technológie ktoré sú nevyhnutné na zefektívnenie ich práce (a teda aj urýchlenie doručenia). Samozrejme toto je chyba ich nadriadených že nie je vyvinutý dostatočný tlak/motivácia na zmeny ich systému práce (častokrát 20-30 rokov tá istá činnosť).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nastastie som neobjednaval veci, ktore potrebujem akutne. Pockam. Ale spravicka o tom, ze sa nieco (ne)deje prist mohla.
chystam sa objednavat.
Ja sa naozaj k objednanym veciam nemusim dostat hned, nepotrebujem ich surne. Bud moj balik bludi po Holandsku, alebo ma postarka nema rada. Matt, si si isty, ze pises o mojom baliku?
jfab, urcite pisem o tvojom...smer PO. len vidim ze asi dalsi balik ktory mozem dat reklamovat. vecer ti napisem mail
Matt, neuvazujes o inom sposobe zasielania tovaru? Stoji ta nasa "rychla a spolahliva" posta za tie nahanacky sa? Ved sam vies, ze nie som prvy strateny:) za posledne kratke obdobie.
Inak, ak by si mal spojku (pripadne aj ty osobne) vo Varine a ak by si balik dovtedy nasiel, rad ho tam prevezmem osobne.
Drzim palce...
mohlo by sa to rozsirit este o moznost posielat cez UPS alebo inou dorucovatelskou sluzbou aj do 300€ samozrejme za poplatok.
k SP sa skoda vyjadrovat