uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
Tak tie objednané veci dnes došli, alebo aspoň časť.Olej ktorý som objedna nedošiel vôbec, ale napísane na faktúre je , že ho odpošlú, a objednané niple mi neprišli 14mm ale 12mm...
mato289, sorry za tie niple, ako pozeram namiesto DT Standard som asi poslal DT Standard Alu, jedine tam mohol nastat ten rozdiel. ( samozrejme viem vymenit na nase naklady ), olej doposleme v utorok ked dorazi na sklad
JANKAPO, ak su spravne vlozene baterky a aj tak nesvieti, treba to poslat bohuzial na reklamaciu ( vymeni sa za novy kus )
Dobre, som rád, že sa to dá vyriešiť, poslal som Vám mail, tak poprípade by som Vám ich mohol odoslať a spolu z tým olejom by dorazili aj tie 14mm niple.
Matt nejaké logo suncycle vo väčších rozmeroch by sa nenašlo? Na nete som hľadal no nič a chcem ho na plochu PC.
Dnes sa trochu nudim, tak spravim to logo v 3ds maxe, aby sa to dalo vyrenderovat do akehokolvek rozlisenia.. mozno spravim rovno nejaky wallpaper. Potom poslem
dnes dorazila zasielka. skoda ze mi nejakym nedopatrenim prisla miselinka namiesto 2,1 rozmer 2,0. no co uz odjazdim aj to
aj tak dakujem mattovi bol strasne ochotny
Podľa mňa je Suncycle spoľahlivý obchod - objednával som veľa krát a vždy prišlo to čo malo a ak napríklad nebola omotávka za 6eur poslali mi za 8 na to sa hnevať predsa nedá to sú ale drobnosti
tak prave objednane plno veci. tak snad matus posle vsetko ako ma a nepomyli sa pri drobnostiach ako rezervoar 3L, kazeta 11-34 oleje atd ( nemusi to byt v pondelok ale do konca tyzdna by ma to potesilo) dik
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tiež by som potreboval novú výstelku do Spešl prilby no neviem či Matt robi Spezialized.
JANKAPO, ak su spravne vlozene baterky a aj tak nesvieti, treba to poslat bohuzial na reklamaciu ( vymeni sa za novy kus )
magic7, zo Suntour este nieco v ponuke pribudne
kopro, bohuzial Specialized nedokazem zohnat
Ďakujem
Dnes sa trochu nudim, tak spravim to logo v 3ds maxe, aby sa to dalo vyrenderovat do akehokolvek rozlisenia.. mozno spravim rovno nejaky wallpaper. Potom poslem
aj tak dakujem mattovi bol strasne ochotny
Dik Matus !
pekne hned som si to dal na plochu na notebooku