uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
Ja som urobil objednávku 2.8. a dovčera 23.8 mi nebola doručená.Tak som včera objednávku zrušil a objednal z inokade.
V dnešnej dobe čakať 3 týždne na objednávku? Bez akejkoľvek komunikácie cez mail,keď som sa pýtal na stav.A to som objednával úplne bežné veci 6 položiek ako obyčajnú reťaz,nitovač,sťahovák kazety,ionťák,olej na reťaz.... - proste nič extra.
Toš, asi nie sme si všetci rovní
Ja už čakám na podsedlovú brašňu od 8.7 ktorú som aj zaplatil, na druhej strane som dostal veci z druhej objednávky hneď v tom prvom balíku ktoré som ani neplatil
Nejaký chaos, asi sa fakt nedajú tak nejak úplne robiť dve veci na 100% či???
Asi to bude tým, že matt je do 25.8 vo Francúzsku - tiež môže mať dovolenku - nie?
Aj ja mám objednané nejaké drobnosti a myslím že sa k tomu už v pondelok alebo najneskôr v utorok dostanem.
U mňa je CYCLE nr.1 aj v cenách a hlavne že si po veci chodíme osobne a ešte aj nejaké € ušetríme na poštovnom.
Asi to bude tým, že matt je do 25.8 vo Francúzsku - tiež môže mať dovolenku - nie?
Samozrejme, dovolenku mu doprajem, ale ak je na ten eshop sam, tak by sa patrilo aspon vyvesit na hlavnu stranku nejaky oznam. Totiz nie vsetci ho pozname osobne a nie vsetci vieme kedy matt chodi na dovolenky. Skoda slov toto, jednoducho nabuduce uz tam neobjednavam a mozem okaslat ze tu ma 99% recenzie.
Určite tam niekto pracuje... Objednával som tento týždeň a aj prišlo tak ako má. Ale na email som sa odpovedi nedočkal, to je fakt. O stave objednávky som bol informovaný štandardne
mna len stve ze 29.7 som objednal veci co mali 2-5 dni dostupnost a doteraz ich nemam, pricom ziadny mail ze to bude dlhsie ako sa ocakavalo nechodi :-/
canopus - to nie je bezne, bezny stav v suncycle je, ze ti to dojde do 2-3 dni.
teraz len veduci zrejme zabudol vyvesit na hlavnu uvodnu stranku, ze bude prec na dovolenke, tak ako to robil zakazdym v minulosti. to je jeho jediny "prehresok".
ja som si vsak objednal aj tak, zdrzanie sice bolo, ale nic hrozne.
tie stratene objednavky sa asi stratili kdesi v matrixe, poslite ich znovu
Samozrejme že vám to dôjde,keď je tovar na sklade.
Skúste si objednať niečo,čo nie je skladom a potom sem napíšte.Hlavne,ak si objednate viac veci,čo nie je skladom.
lubo28, veci ktore nie su skladom objednavam v kazdom eshope ( aj elektroniku a ine veci ) iba ak mi to vobec neponahla. Ak nieco surnejsie potrebujem, objednavam iba to co je skladom alebo utekam do kamenneho obchodu. Asi na to pozeram inak ako ostatni kedze mam skusenosti z obchodu. Tam vzdy plati ze 100% je iba to, co mam realne skladom ( mnohokrat sa totiz nemozes spolahnut ani na info o stave skladu u dodavatela )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V dnešnej dobe čakať 3 týždne na objednávku? Bez akejkoľvek komunikácie cez mail,keď som sa pýtal na stav.A to som objednával úplne bežné veci 6 položiek ako obyčajnú reťaz,nitovač,sťahovák kazety,ionťák,olej na reťaz.... - proste nič extra.
Toš, asi nie sme si všetci rovní
Ja už čakám na podsedlovú brašňu od 8.7 ktorú som aj zaplatil, na druhej strane som dostal veci z druhej objednávky hneď v tom prvom balíku ktoré som ani neplatil
Nejaký chaos, asi sa fakt nedajú tak nejak úplne robiť dve veci na 100%
Aj ja mám objednané nejaké drobnosti a myslím že sa k tomu už v pondelok alebo najneskôr v utorok dostanem.
U mňa je
Samozrejme, dovolenku mu doprajem, ale ak je na ten eshop sam, tak by sa patrilo aspon vyvesit na hlavnu stranku nejaky oznam. Totiz nie vsetci ho pozname osobne a nie vsetci vieme kedy matt chodi na dovolenky. Skoda slov toto, jednoducho nabuduce uz tam neobjednavam a mozem okaslat ze tu ma 99% recenzie.
teraz len veduci zrejme zabudol vyvesit na hlavnu uvodnu stranku, ze bude prec na dovolenke, tak ako to robil zakazdym v minulosti. to je jeho jediny "prehresok".
ja som si vsak objednal aj tak, zdrzanie sice bolo, ale nic hrozne.
tie stratene objednavky sa asi stratili kdesi v matrixe, poslite ich znovu
Skúste si objednať niečo,čo nie je skladom a potom sem napíšte.Hlavne,ak si objednate viac veci,čo nie je skladom.
nezdá, si tu správne. domáce úlohy máš?