uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
ja mam zatial chvala bohu len dobre skusenosti, sice par rokov do zadu som dlho cakal na kolesa mavic, ale vtedy to viazlo u frantikov....teraz mam u Matusa objednane tretry mavic, ktore nema v ponuke ochotne poradil s velkostou a zakazdym zodpovedal na moj mail dufam, ze frantici budu tento krat rychlejsi chcel by som tretry pojazdit este tuto sezonu
Pridám skúsenosť aj ja. Neviem koľkokrát som objednal zo suncycle veci, ale bolo to vždy promptné a bez problémov. Naposledy som objednával 7.7.2014 a do poznámky som dal, že by som to potreboval najneskôr vo štvrtok 10.7.2014 a 9.7. už to bolo na pošte. Zostal som trošku zaskočený, pretože som objednával Michelin Wild Grip a na doručenom je Country Grip. Je to však drôtená verzia Wild Gripu. Áno, malo by to byť uvedené aj na stránke, ale vo finále je všetko OK. Myslím si, že každému eshopu sa podaria kúsky do čiernej kroniky, ale kto nič nerobí, nič nepokazí. Mám pocit, že konkurenčný boj už veľmi rozmaznal zákazníkov. Nič v zlom, ale keď mi príde niečo s čím nie som spokojný, tak to buď vrátim alebo si to nechám a som ticho a nevytiahnem to po dlhšom čase, ako keď ťahá argumenty žena spred x rokov. Ako vravieval môj kamarát: ,,Stávajú sa aj horšie veci."
čo sa týka tej reklamácie : ja som najskôr bežal na poštu poslať im balík s inou odpruženou vidlicou (peniaze mi vrátili samozrejme bez poštovného) a tie dátumy spotreby som si všimol až na druhý deň. A to som už nemal nervy posielať ďalší balík. Tyčinky som porozdával kamarátom, z toho nápoja som niečo minul, ale asi 2 týždne po otvorení to bolo už ako guma, tak som to radšej vyhodil.
Moje príspevky v tejto téme treba vnímať ako kritiku tohto e-shopu. Nič viac, ja nie som zástupca nejakej konkurenčnej firmy.
Ja velmi chválim komunikatívnosť,ceny,ochotu a najmä rýchlosť dodania od objednania, zatial som mal asi štastie ale maximálna spokojnosť, už inde nenakupujem takmer nič, vlastne nič
Enervitacky iontak stvrdol aj mne. Moznosa dnu dostala vlhkost, neviem...ale skladoval som ho rovnako Cize pokrem hnusnej chuti bol aj tvrdy )) preto mam radsej kompavu
U mna po par rokoch a par objednavkach 100 % spokojnost s cenami , dobou dodania, mailovou komunikaciou , pripadne s vratenim a vymenou tovaru. Takze budem nadalej nakupovat tu. Mam tiez predajnu a vsetko sa da vyriesit ak su na oboch stranach normalny ludia a maju snahu komunikovat.
keď kupuješ v obchode potraviny deň pred koncom záruky tak je tam zľava a tovar je zvlášť uložený.....
áno, je absolútne v predu, zľava pri 50% výrobkoch nebýva. A 90% ľudí si ani nevšimne, že je pred koncom záruky. 50% tovaru v hypermarketoch ako je Tesco a Billa, ktoré sú na najvonkajšej strane regálu je deň-týždeň pred koncom záruky. To viem, pretože osobne nakupujem mesiac dopredu jedlo pre seba samého, keďže bývam na intráku, čo najlacnejšie a vždy pozerám na dátumy spotreby. A to buď rád, že tu nemáme sámožky, kde ti ťiňaňec predá veci, ktoré sú týždeň po záruke, ako máme v Prahe.
Dlho sme nemali žiadnu súťaž, tak nastal čas to napraviť
Od 4.8.2014 do 14.9.2014 každý týždeň jeden z Vás môže vyhrať auto Kia Ceed na víkend. Stačí si len v týždni počas ktorého prebieha súťaž objednať tovar v minimálnej hodnote 30€ ( platí pre jednu objednávku )!
Zákazníci www.suncycle.sk sa môžu zapojiť do súťaže o zapožičanie auta Kia Ceed od spoločnosti Avis na celý víkend (piatok - pondelok). Každý zákazník www.suncycle.sk sa počas šiestich týždňov od 4.8.2014 do 14.9.2014 môže stať výhercom, ak výška jeho objednávky ktorú uskutoční cez stránku www.suncycle.sk presiahne jednorázovo 30€! Každý týžden vyžrebujeme jedného výhercu.
tak ja teda neviem kde je chyba, ale dookola odpovedam na otazku ohladom nedostupneho kotuca RT76 203mm ze ho bohuzial nemame, rovnako ako aj to ze cakame na kotuc RT86 203mm. dostupny je iba RT66 203mm. ( vsetko ostatne je tu nachytane ).
myslim ze problem je v mailovej adrese. tu na fore mas uvedenu ( dufam z si tykat mozeme, tykame si tu vsetci ) adresu @gmail.com , ale pri objednavke je adresa inmail.sk...ak mozem poradit, inmail.sk je snad ta najhorsia schranka a necudoval by som sa keby su vsetky odpovede v spame, pripadne ze nebudu v schranke vobec.
s adresami @gmail.com problem nie je. prosim napis mi mail z gmail adresy ohladom objednavky a dnes to urcite doriesime.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Moje príspevky v tejto téme treba vnímať ako kritiku tohto e-shopu. Nič viac, ja nie som zástupca nejakej konkurenčnej firmy.
áno, je absolútne v predu, zľava pri 50% výrobkoch nebýva. A 90% ľudí si ani nevšimne, že je pred koncom záruky. 50% tovaru v hypermarketoch ako je Tesco a Billa, ktoré sú na najvonkajšej strane regálu je deň-týždeň pred koncom záruky. To viem, pretože osobne nakupujem mesiac dopredu jedlo pre seba samého, keďže bývam na intráku, čo najlacnejšie a vždy pozerám na dátumy spotreby. A to buď rád, že tu nemáme sámožky, kde ti ťiňaňec predá veci, ktoré sú týždeň po záruke, ako máme v Prahe.
Od 4.8.2014 do 14.9.2014 každý týždeň jeden z Vás môže vyhrať auto Kia Ceed na víkend. Stačí si len v týždni počas ktorého prebieha súťaž objednať tovar v minimálnej hodnote 30€ ( platí pre jednu objednávku )!
Zákazníci www.suncycle.sk sa môžu zapojiť do súťaže o zapožičanie auta Kia Ceed od spoločnosti Avis na celý víkend (piatok - pondelok). Každý zákazník www.suncycle.sk sa počas šiestich týždňov od 4.8.2014 do 14.9.2014 môže stať výhercom, ak výška jeho objednávky ktorú uskutoční cez stránku www.suncycle.sk presiahne jednorázovo 30€! Každý týžden vyžrebujeme jedného výhercu.
Zlosovanie bude každú nedeľu o 24:00. Výherca bude informovaný o výhre e-mailom a jeho meno bude zverejnené aj na facebookovej stránke https://www.facebook.com/pages/Suncyclesk/175294429172602?ref_type=bookmark
s adresami @gmail.com problem nie je. prosim napis mi mail z gmail adresy ohladom objednavky a dnes to urcite doriesime.