uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
ten Injector je objednany cez dovozcu a mal by dorazit zpoza oceanu okolo 8.-9. oktobra a potom bude aj v ponuke na stranke. malo by prist 10 kuskov, takze ratam ze obratom sa nevypredaju
Pri pneumatikách tam majú toho habadej. A nie len suncycle. Je to žiaľ bežná prax na mnohých slovenských e-shopoch. Zlé označenia typov, absurdné akože pôvodné ceny a o fotkách ani nehovorím.
A keď objednáš Michelin Pro 4, v popise majú Pro 4 Race (takýto typ neexistuje) a pošlú Pro 4 Endurance. Zlaté nemecké Eshopy, kde som kupoval. Čo píšu, to nafotené a predávajú. Hoci ich ceny sú mierne vyššie, ale nieje v tom hokej.
Verejne diky Matusovi za ochotu sprostredkovat srob do SRAM X.0 saltra od CR distributora a neviem akym zazrakom ale vybavil este lepsiu cenu ako daval samotny distributor! :]
Jo a dokonca prezil aj moje nekonecne zmeny v tejto objednavke
dnes mi okrem inych veci prisli od matt-a pedale shimano XT, ale namiesto xt-780 prisli nove xt-8000 ale za cenu starych . chyba pri baleni, alebo xt-780 sa nedali zohnat ?
bohuzial M780 su teraz vsade vypredne u nasich dodavatelov tak sme ich aj zatial ( natrvalo? ) stiahli z ponuky. tych zopar objednavok kde figurovali tieto starsie modely budu vybavene s novymi pedalmi M8000 za nezmenenu cenu.
Vďaka za objednaný tovar . Jediný e-shop s cyklo-komponentami s ktorým som nikdy nemal žiadne problémy a žiadny zádrhel.....a to som už objednával z mnohých e-shopov. Fakt spokojnosť .
v piatok objednany tovar , niektore polozky neboli ani skladom . cez vikend niekolko krat menena objednavka , aj napriek tomu ze bol vikend vsetko bolo na 100% pomenene a vybavene !!! vsetky polozky , aj tie ktore neboli skladom boli hned v pondelok vyexpedovane a dnes v utorok dorucene !
velka vdaka matt . ako vzdy maximalna spokojnost s najlepsim eshopom
akurat by mohol davat tie bh ramy a di2 sady zadarmo k objednavkam nad 35€
Vyjadrujem spokojnosť s e-shopom suncycle.sk. Rýchle vybavenie objednávky, ospravedlnenie za malé chybičky v dodávke a následne doposlané chýbajúce veci + bonus.
Fuuuuha len na rychlo som mrkol ale mne teda "Diely MTB" v jednom obrovskom baliku bez možnosti dalsieho triedenia (okrem vyrobcu alebo ceny) nejako nevonaju. Ibaze by som nevedel nájsť ten spravny gombik.
Fuuuuha len na rychlo som mrkol ale mne teda "Diely MTB" v jednom obrovskom baliku bez možnosti dalsieho triedenia (okrem vyrobcu alebo ceny) nejako nevonaju. Ibaze by som nevedel nájsť ten spravny gombik.
musíš podržať ukazovateľ na DIELY MTB a hneď sa ti zobrazí možnosť výberu podľa druhu komponentov
pani, dakujem za kazdu pripadnu pripomenienku...stranka sa vsak este bude v najblizsich dnoch postupne doladovat, iba rano o druhej ked som nad tym sedel som zaslal tvorcom vyse 10 pripomienok na doladenie/zmenu/opravu ...a urcite postupne najdeme dalsie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pri pneumatikách tam majú toho habadej. A nie len suncycle. Je to žiaľ bežná prax na mnohých slovenských e-shopoch. Zlé označenia typov, absurdné akože pôvodné ceny a o fotkách ani nehovorím.
A keď objednáš Michelin Pro 4, v popise majú Pro 4 Race (takýto typ neexistuje) a pošlú Pro 4 Endurance.
Schwalbe Lugano II Endurance 700x25C Active plášť, drôt
22,99 €
MOC 26,99 €Jo a dokonca prezil aj moje nekonecne zmeny v tejto objednavke
v piatok objednany tovar , niektore polozky neboli ani skladom . cez vikend niekolko krat menena objednavka , aj napriek tomu ze bol vikend vsetko bolo na 100% pomenene a vybavene !!! vsetky polozky , aj tie ktore neboli skladom boli hned v pondelok vyexpedovane a dnes v utorok dorucene !
velka vdaka matt . ako vzdy maximalna spokojnost s najlepsim eshopom
akurat by mohol davat tie bh ramy a di2 sady zadarmo k objednavkam nad 35€
Chcem sa len spytat, kedy ti dodavatel doda vazelinu Shimano Dura Ace / Premium Grease?
Zda sa, ze tento produkt nikde na SK nie je dostupny... Dik
musíš podržať ukazovateľ na DIELY MTB a hneď sa ti zobrazí možnosť výberu podľa druhu komponentov
Vďaka Karolik, bol som na tablete a na tom som na túto fičúru nevedel prísť.
No, na tablete a mobile to nefunguje. Zrejme iba na PC
a len taka mala technicka : "brzdove spalky" - to je v akom jazyku ?