uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
ked takto verejne na to budete poukazovat, tak matt s tym prestane a uz vam nabuduce nic zadarmo neposle, nema to zapotrebi.
taketo veci sa daju v pohode zjest aj po niekolkych tyzdnoch, ak nie mesiacoch.
To je minimálna trvanlivosť, pri správnom skladovaní je to úplne nezávadné. To je ako himalájska soľ, čo je pod zemou milióny rokov ale v sáčku má minimálnu trvanlivosť 2 roky, či koľko PS: nechcite vedieť aké y som použil v slove himalájska kým som sa spamätal
ja som napísal na kontaktný formulár a hádam do polhodiny sa moje prianie stalo skutočnosťou ... naozaj palec hore ... už len počkať kým môj tovar naozaj budú mať a pošlú mi ale to mi nijako neponáhľa
moja skusenost tiez vzdy vyborna,..... naposledy 2 plaste a mlieko... plast mal len jeden a mlieko len 1/2 litra (chcel som liter) , hned pisal ci moze objednavku rozdelit.... kedze som potreboval hlavne mlieko tak som suhlasil..... na moje prekvapenie v druhom baliku bol okrem plasta nie zaplateny 1/2 liter ale cely liter mlieka .... dufam ze sa matt neoklamal, to by ma mrzelo...
Ninja600 , vsetko sadlo tak ako malo, len bohuzial na buduci rok mam tak "nabity kalendar" roznymi udalostami a povinnostami ze by som ho asi nestihol vobec vyuzit...tak snad by ho niekto prehnal a vyuzil podstatne lepsie ako ja ( budem rad ak vybehnem obcas nachvilu na biku do lesa co tu mame hned pod nosom )
Nevie mi niekto povedať ako promptne suncycle vybavuje reklamácie? Pretože ja som im posielal mail 15.10.2018 o probléme ktorý mám s ich tovarom. K mailu bola priložená aj fotodokumentácia aby sa vedeli rozhodnúť čo s tým (nechcel som im to zasielať aby som nepridával zbytočnú prácu sebe aj im). Odpoveď prišla hneď obratom že sa na to opýtajú dodávateľa, ale po mesiaci som musel ich musel urgovať keď sa neozvali. Nasledoval ďalší mail aby som upresnil problém. Ale neviem ako viac upresniť problém keď hneď na začiatku som poslal podrobný popis aj foto poškodeného miesta. Tak som znova špecifikoval to čo som im už raz zaslal....odpoveď až po štyroch dňoch s tým istým obsahom ako hneď na začiatku komunikácie .... budeme informovať dodávateľa .... dnes je 19.12. a odpoveď žiadna.
Tento e-shop mi pripadá ako celkom solídny, ale že za dva mesiace nie sú schopný zaujať stanovisko k problému mi pripadá neprofesionálne. Alebo im tovar treba poslať hneď bez predošlej komunikácie a držať sa iba zákonov a 30 dňovej lehoty na vybavenie reklamácie?
PS: Pred rokom som v jednom českom e-shope kúpil nové pneumatiky, ktoré mali deklarované že sa dajú použiť ako bezdušové. Keď som ich nahodil na koleso zistil som že sa robia na bočniciach pľuzgieriky cez ktoré unikal vzduch. Keď som to napísal do e-shopu obratom mi poslali ďalšie dve na vlastné náklady a pôvodné si vyžiadali až dodatočne asi po dvoch týždňoch keď dostali od dodávateľa odpoveď na vzniknutý problém.
z praktickeho hladiska si sa len informoval, nic si im na reklamaciu neposlal. ak by som naozal chcel nieco vyreklamovat a stojim si za tym ze je to vada tak to poslem na reklamaciu. co sa tvojho problemu tyka ked to tu precita matt urcite sa ti vyjadri.
neron, vies mi prosim preposlat info o co ide na mail [email protected] nakolko bohuzial takto neviem o aky problem ide/islo. Ak sa zakaznik mailom pyta na nejaky problem u ktoremu sa neviem/e vyjadrit, preposiela sa to hned dodavatelovi aby nam poslal nejake stanovisko. Ak sme odpoved ohladom toho od dodavatela nedostali, mohlo sa stat ze sme na to zabudli, nakolko to nemame "zaradene" medzi reklamaciami. Dakujem za pochopenie a zaslanie infa na dany mail.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
taketo veci sa daju v pohode zjest aj po niekolkych tyzdnoch, ak nie mesiacoch.
Smaragd na predaj?
Tento e-shop mi pripadá ako celkom solídny, ale že za dva mesiace nie sú schopný zaujať stanovisko k problému mi pripadá neprofesionálne. Alebo im tovar treba poslať hneď bez predošlej komunikácie a držať sa iba zákonov a 30 dňovej lehoty na vybavenie reklamácie?
PS: Pred rokom som v jednom českom e-shope kúpil nové pneumatiky, ktoré mali deklarované že sa dajú použiť ako bezdušové. Keď som ich nahodil na koleso zistil som že sa robia na bočniciach pľuzgieriky cez ktoré unikal vzduch. Keď som to napísal do e-shopu obratom mi poslali ďalšie dve na vlastné náklady a pôvodné si vyžiadali až dodatočne asi po dvoch týždňoch keď dostali od dodávateľa odpoveď na vzniknutý problém.