uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
ja som tiez objednaval pred sviatkami a napisali mi ze "Vami objednany tovar Vam budeme zasielat az cca po sviatkoch, v utorok 06.04.2010" a poslali "az" 7.4.
inak myslim ze to slovko -cca- tam je v tej vete dolezite , mal som ho v poznamke k objednavke napisane vzdy
Tovar objednavam viac menej iba z dvoch eshopov. Jedneho ceskeho a z kolokramu.sk ani s jednym som nikdy nemal ziadny problem. Komunikacia, platby, dodanie a dokonca aj reklamacia vsetko bez chybicky. Takze treba sa opytat kde to viazne a ked to nebudu mat a ten tovar potrebujete k zivotu, kludne objednavku zruste a kupte inde.
To bolo len k tomu cca., nemyslim si ze som si objednal tovar ktory je nejak uzkoprofilovy, resp. exkluzivny. Keby mi napisali ze budem cakat 3 tyzdne lebo to a to, tak OK, ale ked napisu ze 26.3 posielaju a 11.4 som nedostal ani len mail ze je nejaky problem, tak dakujem pekne. V piatok som sa bez uspechu snazil dovolat
geriii, podla vsetkeho ide o objednavku kde sa nachadzaju aj MTB brzdy Avid BB7. osobne som posielal asi tri maily ktore sa asi niekde teda zatulali, ze s tou polozkou je problem ci ju mame niecim nahradit alebo ju vynechat z objednavky. dufam ze zajtra to teda nejako doriesime k spokojnosti
Cataye v shope nebudete mat ? Momentalne zhanam Stradu na bike a tie ceny noooo ... Nuz potom ostava Sigma 1609 STS len nikde som nenasiel prifilovu fotku z tym podstavcom na predstavci, kedze ho tam chcem dat. Snad Matt poradi da dobru cenu a mozno niekto kto ju vlastni
stvrtok objednane, vcera prebrata zasielka, zistene male nezrovnalosti, ktore sa vysvetlili cez e-mail okolo osmej vecer ze by uz zacali robit aj 24h zakaznicku linku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Príklad ja, objednané 29.3. a stále nič.
inak myslim ze to slovko -cca- tam je v tej vete dolezite
btw, kde je tulenik?
Set X.9 Trigger + X.9 přehazovačka 145,95€
Přehazovačka Sram X.9 59,48€ + MTB řazení X.9 Trigger 69,91€=129,39€
Ale však Slovač je sprostá, zbadá zvýhodnené sety...