bol som otestovat sluzby servisu v bajkshope v Pezinoku, ziadne dlhodobe objednavanie, osobny pristup, slusne jednanie, super ceny - bol som proste spokojny. Nie som spravna vzorka na nakupy, ale mat poruke spolahlivy servis "na pockanie" je fajn...
prosimta zajdi k najblizsiemu dilerovi a pozicaj si na vyjazd 29. Je to zalezitost geosky celeho bajku atd, co na 26 nespravis. 29 lezie vyjazdy, kde 26 musis lizat rajdy.
2turbi : ahoj mas aj nejake tie pouzite veci co niekto vratil spat ?? ide mi o prevodniky q ring na cestakD ak by si mal nieco na kompakt (110mm) prosim napis , ide mi o to, ze sice to dokazem kupit aj tuna len je to drahe jak dva slaky tak by som chcel nejako zrazit tu cenu dole ,za jeden prevodnik 50z pytaju 115ecok co je moc na mna
Ty sa nauč čítať, ani na 26 sa nemusíš narobiť ako kôň, ale kto nevyskúšal nevie. To že má 29 v istých veciach navrch nepopieram...koniec OT.
pocuj, skludni hormon, jazdim aj 120 U turn aj 150 Talas tak asi viem o com pisem. to, ze spustis 3cm predok neznamena, ze sa prilepi predok na zem. Posunies tazisko a este viac skratis razvor.. Coz u 29 neporovnatelne, pretoze je to tank.(aspon G2 teda). Pisat blbiny bez priameho porovnania..
celkom milo ma prekvapil ten plast, vyzera sice komicky, pretoze je nizky a uzky, ako ukradnuty z kolobezky mladsieho brata, ale inak zaujimava volba. Najblizsie sa chystam na nieco od Onza, skoro som zabudol na hehe na zaver, hehe
Aj ja sa pripojím s mojou skúsenosťou, predsezónny servis bicykla na jednotku, bicykel nastavený, doladený, vymenené potrebné veci. Dostal som kopu rád, na čo si dávať pozor a kde by mohli byť problémy (predsa len už má môj bike svoje roky). Ústretový a ochotný. Ďakujem.
Vážení zákazníci dnes v sobotu 28.februára sa sťahujeme do nových priestorov hneď vedľa starého obchodu o dvere ďalej. Radi Vás privítame v novom najkrajšom a najväčšom obchode v Pezinku už od pondelka 2. marca. Tešíme sa na Vás.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pocuj, skludni hormon, jazdim aj 120 U turn aj 150 Talas tak asi viem o com pisem. to, ze spustis 3cm predok neznamena, ze sa prilepi predok na zem. Posunies tazisko a este viac skratis razvor.. Coz u 29 neporovnatelne, pretoze je to tank.(aspon G2 teda). Pisat blbiny bez priameho porovnania..
jedna z mala top cykloprevadzok
este raz dakujem.
http://www.merida.sk/prodej/Retaz-Yaban-S10CR-116L-QR10-strieborna
aj ja musim nejaky karton zohnat a stavim sa tam
No konecne.