bol som otestovat sluzby servisu v bajkshope v Pezinoku, ziadne dlhodobe objednavanie, osobny pristup, slusne jednanie, super ceny - bol som proste spokojny. Nie som spravna vzorka na nakupy, ale mat poruke spolahlivy servis "na pockanie" je fajn...
PaloTT Nepotrebujes ho davat dolu, to je pravda, ale chcel som ho vymenit kvoli tomu tesneniu co ma (modra cast na fotke v prvom prispevku), ked uz idem menit spodne hlavove.
Ked dam vidlu do ramu, tak je tam malinka fuga a prave preto tam chcem to tesnenie. Neustale sa do spodneho loziska dostaval bordel (potom to pukalo,vydavalo zvuky az pokym to nevycistis). Pride mi to proste ako zly design.
To len taky backround, ze co som si za blbost vymyslel.
Patrim k tym pedantov v tomto smere, pre vacsinu je to mozno blbost. No ale ak aj napriklad ides predavat nieco do bazaru, automaticky ti toto znizuje cenu.
Turbi o nic nejde. Iba som myslel, ze ak clovek pouziva najstroje co su ktomu urcene, tak sa tomu nic nestane. Minule som dal pozitivnu recenziu, dnes az tak nie, takze nemyslim, ze by to bolo az tak nefer z mojej strany.
To je Canyon Strive, a Lyrik? Vidim, ze v Nemecku to uz fakt buchaju s kadekym z ulice. Toto je zle by-design, a neustale vymienanie konusoveho kruzku ti nic pomoze. Radsej by som tam dal mega hruby O-kruzok, alebo si dal vytlacit tesnenie z tvrdeho plastu.
Taketo problemy s vidlicami nebyvali, pretoze konusove kruzky boli nasadene uplne dole, a spodne hlavove lozisko bolo tesne na korunkou. Mam 10 ročný bike s 1.5" hlavou, a celé hlavko je stále v poriadku. Na druhom biku som menil hlavko Cane Creek za Nukeproof, pretože sa rozpadli plastové časti. Nikdy som nemenil konusový krúžok na vidlici.
Ale NAJPRV by som sa uistil, že tam ten kónusový krúžok je nalisovaný správne. Pretože toto je nenormálne veľká fuga.
No vidíš Palo a tvoja teória sa práve zrútila na tom, že zákazník chcel "kónus" iného tvaru, ináč utesnený a taký ktorý treba nalisovať/vylisovať.
Co uz, ludia mavaju rozne nestandardne poziadavky
V kazdom pripade, ten parktool crp-2 vyzera, ze by to zvladol bez poskrabania, aj ked teda cena je pekna palka.
Bol som v MTBIKER centre na Demo Dňoch Canyon, práve Strive CF som skúšal, a veru sa mi nezdá, že by tam bola takáto fuga. Ale ty máš asi starší model.
Taketo problemy s vidlicami nebyvali, pretoze konusove kruzky boli nasadene uplne dole, a spodne hlavove lozisko bolo tesne na korunkou.
Pri semiintegrovanych hlavovych s tym nebyva problem - vyrobca hlavoveho si to moze dobre zladit, aby to perfektne sedelo.
Pri integrovanom je lozisko priamo v rame (napr. aj moj Cube AMS to tak mal). A vyrobca ramu sa musi zladit s vyrobcom hlavoveho, aby to pekne sadlo. Tu sa to zjavne nepodarilo.
To je Canyon Strive, a Lyrik? Vidim, ze v Nemecku to uz fakt buchaju s kadekym z ulice. Toto je zle by-design, a neustale vymienanie konusoveho kruzku ti nic pomoze. Radsej by som tam dal mega hruby O-kruzok, alebo si dal vytlacit tesnenie z tvrdeho plastu.
Taketo problemy s vidlicami nebyvali, pretoze konusove kruzky boli nasadene uplne dole, a spodne hlavove lozisko bolo tesne na korunkou. Mam 10 ročný bike s 1.5" hlavou, a celé hlavko je stále v poriadku. Na druhom biku som menil hlavko Cane Creek za Nukeproof, pretože sa rozpadli plastové časti. Nikdy som nemenil konusový krúžok na vidlici.
Ale NAJPRV by som sa uistil, že tam ten kónusový krúžok je nalisovaný správne. Pretože toto je nenormálne veľká fuga.
Je nalisovaný správne. Jeho tvar je taký, že to po nalisovaní na pohľad ako keby odstáva ale nalisovaný je nadoraz korunky.
tak myslel som to "vazne" - spravy su ze na niektorych miestach sveta su momentalne niekolkonasobne predaje bicyklov oproti minulym rokom. Tak ma zaujalo, ci sa to deje aj na svk, resp. u vas v pezinku, neviem ci mas aj info z inych kutov svk, alebo ci zhanas len "kazdorocnu vypomoc na leto".... ale ked je to take vtipne, no co uz.
pohode, uz nedurdim . O tom ze tak prudko stupli predaje bicyklov som sa dozvedel len z nejakych financnych sprav kde bol dany priklad par predajcov/miest, takze som nevedel ci je to globalne. Jedine co viem je, ze kopa vyrobcov/predajcov ma dlhe dodacie lehoty, ale to som cakal ze je skorej kvoli zrusenym/spomalenym dodavkam z azie a obmedzenemu transportu v ramci EU, ale tak mozno aj nie. A sice sa obavam ze to bude len "kratkodobe", ale bolo by fajn keby to presedlalo ludi viac na ine sposoby dopravy. Tak preto som sa pytal, aby som "bol v obraze" ako sa trend vyvija. Drzim palec
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ked dam vidlu do ramu, tak je tam malinka fuga a prave preto tam chcem to tesnenie. Neustale sa do spodneho loziska dostaval bordel (potom to pukalo,vydavalo zvuky az pokym to nevycistis). Pride mi to proste ako zly design.
To len taky backround, ze co som si za blbost vymyslel.
Patrim k tym pedantov v tomto smere, pre vacsinu je to mozno blbost. No ale ak aj napriklad ides predavat nieco do bazaru, automaticky ti toto znizuje cenu.
Turbi o nic nejde. Iba som myslel, ze ak clovek pouziva najstroje co su ktomu urcene, tak sa tomu nic nestane. Minule som dal pozitivnu recenziu, dnes az tak nie, takze nemyslim, ze by to bolo az tak nefer z mojej strany.
Co uz, ludia mavaju rozne nestandardne poziadavky
V kazdom pripade, ten parktool crp-2 vyzera, ze by to zvladol bez poskrabania, aj ked teda cena je pekna palka.
Pri semiintegrovanych hlavovych s tym nebyva problem - vyrobca hlavoveho si to moze dobre zladit, aby to perfektne sedelo.
Pri integrovanom je lozisko priamo v rame (napr. aj moj Cube AMS to tak mal). A vyrobca ramu sa musi zladit s vyrobcom hlavoveho, aby to pekne sadlo. Tu sa to zjavne nepodarilo.
Je nalisovaný správne. Jeho tvar je taký, že to po nalisovaní na pohľad ako keby odstáva ale nalisovaný je nadoraz korunky.