Ouha, aj predajňa na Dominikánskom v KE? O tej som si myslel že je "oficiálna" predajňa Scottu... Majú aj také veľké ScottUSA vlajky a kedysi som tam svoj Scott kúpil aj ja, je už po záruke, ale aj tak to je nepríjemné.
Má niekto bližšie info o čo vlastne ide?
Stránky scott.sk dáva chybu 403...
Ide len o to že Duplinský stratil oficiálne zastúpenie Scottu na Slovensku a Čechom sa nepáči, že Duplinský si Scotty vozí na Slovensko nie cez Českú republiku a ich oficiálneho dovozcu takže si teraz robia podrazy. Zákazníka sa samozrejme tieto trenice nemusia týkať a je mu to u prdele pokiaľ dokáže Duplinský riešiť reklamácie v rámci reklamačných podmienok platiace na Slovensku. hehe
som sa celkom dobre pobavil
mimochodom, aj ja som bol asi pred týždňom kupit v Polsku pre kamaráta auto,
rozdiel v cene bol okolo 250 000 sk a miestny predajca značky mal tiež podobne reči
a tiež ma pobavil,
predpokladam, že existuje, aj na bajky, minimálne nejaká celoeurópska záruka
bez ohľadu na to, kde tovar kupiš...
maximalne tak môžeš prist o benefity, ktoré ponuka miestny dovozca alebo predajca, ako napríklad teraz český scott + topánky na behanie...
asi tak...hento je pekna kravina! ked pan Duplinsky dokaze zarucit zaruku ktora mu vypliva zo zakona, tak nevidim ziaden problem. mame tu EU a slobodny trh a niekto to asi nedokaze pochopit
Áno, ale toto uvideli na stránke preto, aby tí čo si kúpia bike u Duplinského, neposielali reklamácie im. Vyreklamuje im ho jedine Duplinský (cez Rakušákov???).
No Duplinskému by som moc neveril,nielenže stratil oficialne zastúpenie Scottu,ale aj Marzocchi a Formula Brácho chcel od neho kúpiť vidlu,najprv čakal dva týždne,potom,že vraj doviezli len lacnejšie modely,za ďalšie dva sa dozvedel,že majú celozávodnú dovolenku v Taliansku v továrni,bolo to v apríli,tak nakoniec zobral od Bartoníčka z Čiech a mal ju doma behom pár dní.Neviem si dosť dobre predstaviť reklamáciu u neho
cesi zabudaju, ze uz sme v EU a ta ziadne "vyhradne zastupenie" a podobne monopolisticke praktiky nepripusta... keby nebola v minulosti vacsina svetovych vyrobcov riesila distribuciu na slovensku cez prahu, tak tu mame o dost nizsie ceny. teraz nemyslim len na biky, ale vseobecne na akekolvek produkty.
takze nelegalna je jedine ta stranka scottsportu...
/som si myslel, ze po tolkych rokoch, co sme v eu, uz s takym nezmyslom nemoze nikto prist. a predsa!/
ja som nevedel ze bicykle SCOTT treba aj reklamovať.....som si vždy myslel že vydržia aspon 10 rokov....ako mne je šuma fuk kde kupim,hlavne lacnejsie.zaruku musi riešit každy predajca.ostatne ma netrapi
ja som nevedel ze bicykle SCOTT treba aj reklamovať.....som si vždy myslel že vydržia aspon 10 rokov....ako mne je šuma fuk kde kupim,hlavne lacnejsie.zaruku musi riešit každy predajca.ostatne ma netrapi
... hlavne, záruka ti platí len tam, kde to kúpiš ...v inom obchode určite nepochodíš
Môj názor: Nemusíte so mnou súhlasiť, ale mám 2. mesiac svojho prvého Scotta a záruka je tam napr. na rám 5 rokov. Treba však dodržať podmienky servisných prehliadok u autorizovaného dealera. Je jedno či v Košiciach , či v Žiline, či v Bratislave alebo v Brne.
Špeciálne som sa na to pýtal pred kúpou. Zoznam dealerov je naozaj na scottsports.cz ... tých podmienok ale aj výhod je však viac.
Keby som sa nechal sa ofajčiť na Dominikánskom, že "my sme predajňa Scott" tak ako to tam ten pofidérny arogantný fešák tvrdil, asi by ma porazilo.
Teraz je Výrobné číslo môjho rámu je evidované spolu s kopiou záručného listu v centrálnej databáze a mám k dispozícii ktorý koľvek servis z tejto siete. Tak si predstavujem záruku na bicykel hoc "len" za skoro 1000Eur a nie u nejakeho dristoša že on "je Scott a že vraj je lacnejší".
Dnes môže v zásade predávať hocikto, hocičo, z hocikadee.
Keď ale niekomu odoberú dealerstvo asi to nie je preto že to je dobrá firma, alebo preto že je to zbytočnosť ....
Ak cene,ktorú som zaplatil u naozaj autorizovaného predajcu, tak tú som si overoval u viacerých dealerov na stránke, bola ok a navyše na všetky doplnky ako prilba, computer, pumpa atď som dostal zlavu ako nový majitel scotta 33%. Takže u mňa spokojnosť s predajcom ktory si reklamu zasluži , ale nebudem ho tu menovať nech nehučite že reklama a reklama, veď nie je to len o tom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Má niekto bližšie info o čo vlastne ide?
Stránky scott.sk dáva chybu 403...
mimochodom, aj ja som bol asi pred týždňom kupit v Polsku pre kamaráta auto,
rozdiel v cene bol okolo 250 000 sk a miestny predajca značky mal tiež podobne reči
a tiež ma pobavil,
predpokladam, že existuje, aj na bajky, minimálne nejaká celoeurópska záruka
bez ohľadu na to, kde tovar kupiš...
maximalne tak môžeš prist o benefity, ktoré ponuka miestny dovozca alebo predajca, ako napríklad teraz český scott + topánky na behanie...
btw:a na toho čecha by som okamžite podal žalobu.
uz mal ist davno do dochodku a nechat to mlademu..
takze nelegalna je jedine ta stranka scottsportu...
/som si myslel, ze po tolkych rokoch, co sme v eu, uz s takym nezmyslom nemoze nikto prist. a predsa!/
... hlavne, záruka ti platí len tam, kde to kúpiš
Špeciálne som sa na to pýtal pred kúpou. Zoznam dealerov je naozaj na scottsports.cz ... tých podmienok ale aj výhod je však viac.
Keby som sa nechal sa ofajčiť na Dominikánskom, že "my sme predajňa Scott" tak ako to tam ten pofidérny arogantný fešák tvrdil, asi by ma porazilo.
Teraz je Výrobné číslo môjho rámu je evidované spolu s kopiou záručného listu v centrálnej databáze a mám k dispozícii ktorý koľvek servis z tejto siete. Tak si predstavujem záruku na bicykel hoc "len" za skoro 1000Eur a nie u nejakeho dristoša že on "je Scott a že vraj je lacnejší".
Dnes môže v zásade predávať hocikto, hocičo, z hocikadee.
Keď ale niekomu odoberú dealerstvo asi to nie je preto že to je dobrá firma, alebo preto že je to zbytočnosť ....
Ak cene,ktorú som zaplatil u naozaj autorizovaného predajcu, tak tú som si overoval u viacerých dealerov na stránke, bola ok a navyše na všetky doplnky ako prilba, computer, pumpa atď som dostal zlavu ako nový majitel scotta 33%. Takže u mňa spokojnosť s predajcom ktory si reklamu zasluži , ale nebudem ho tu menovať nech nehučite že reklama a reklama, veď nie je to len o tom.