ste uz nacisto **** take veci sa nehovoria, nahodou dam sem shop kde maju celkom slusne zlavy a ked si to budem chciet kupit, uz to nebudu mat
ale potom ked si to kupim, tak ten shop hodim sem
ste uz nacisto **** take veci sa nehovoria, nahodou dam sem shop kde maju celkom slusne zlavy a ked si to budem chciet kupit, uz to nebudu mat
no tak ale nizsie predavat nemozes aj keby si si to zohnal za dve koruny patdesiat...pretoze potom by si ostatnym kazil kseft a vsetci by ti chodili na kontrolu...od predajcov az po neviem koho...niektori vedia o com hovorim...
Matt s tym nemozem suhlasit keby mali mat vsetci rovnake ceny tak tu mozeme zaviest monopol.
velosprint ma tie kluky za 17 litrov.Koloshop za 7900 ceskych.takze neni o com.jednoducho cesi boli vzdy obchodnici a my len *****.Chces mi snad povedat ze shimno v cechach a u nas ma uplne ine ceny??To tazko.
Matt s tym nemozem suhlasit keby mali mat vsetci rovnake ceny tak tu mozeme zaviest monopol.
velosprint ma tie kluky za 17 litrov.Koloshop za 7900 ceskych.takze neni o com.jednoducho cesi boli vzdy obchodnici a my len *****.Chces mi snad povedat ze shimno v cechach a u nas ma uplne ine ceny??To tazko.
triki...vobec si ma nepochopil, ale neva...tiez mam svoje vyhrady napr ku klukam XTR za MOC 19 800,- pretoze je to pri porovnani cien zahranicnych obchodov nepredajny tovar...tak isto aj mnoho inych vyrobkov...a ked nahodou ponuknem nejaky tovar za nizsie ceny tak sa niektori buria ze co to mam a podobne
to triki: pokial vidim dobre, tu su tie kluky este lacnejsie http://www.kupkolo.cz/produkty/Komponen ... _2151.html
tak to uz nejako uzavrime: ono casom sa to hadam nejako zmeni (EU, tlak zo strany zakaznikov, konkurencia, atd.), aspon v to dufam (myslim ze aj vas nazor je taky)
ako je pravda,ze u nas na Slovensku su tie ceny komponentov, brutalne ale brutalne prehnane, to je fakt... ako ste tu uz spomenuli tie XTR kluky,ktore sa mi tiez pacia a chcel by som ich mat na biku, ale ked som v marci uvidel tu cenu v jednom obchode,ze 19990,-sk, tak som si povedal, tak toto nikdy nebudem mat, to je nad moje sily... ale ked som nahodou nejako v maji surfoval po nete a nejakym nedopatrenim mi na googli naslo toto forum a nasledne som sa zaucal ako to tu chodi a tak... ale ako som sem castejsie chodieval, tak som pomali zacinal zistovat,ze existuju nejake e-shopy, tak som ich zacal hladat, surfovat a zrazu pozeram XTRkluky 07čky, ze 7900,-ck po prepocte na slovenske9480,- a rozdiel 10510,- a v tu ranu som vedel, ze moj vysnivany komponent uz nie je tak nedostupny, ako som si sprvoti myslel... a co s toho vypliva, ze ak slovensky predajcovia nezmenia svoju cenovu politiku,tak slovac zacne kupovat na e-shopoch a kamenne shopy pojdu do krachu...
ja k tomu len tolko...niektori ludia si ozaj myslia ze som asi na hlavu a oni su ti najvacsi...nabuduce ked chcete niektori so mnou prebrat urcite veci, na zaciatku je potrebne slusne sa predstavit...potom Vas nebudem zavadzat nepravdivimi informaciami, nebudem Vam zbytocne zvysovat tlak, nepriamo nicit drahe gumy na Vasom aute a mozeme sa bavit na rovinu kde sa v tomto systeme stala chyba...
minimalne jedna osoba sa tu snad v tomto prispevku nasla...
PS : chcem uz iba doplnit ze tento prispevok som nepisal v ziadnom rozhorceni a uz vobec nie ironicky...
Matt nic v zlom,napisal som preco je kamenak drahsi ako e shop ktory mozes robit z obyvacky bez nejakych extre nakladov.islo len o to,ze velka cast obchodnikov chce neskutocne rychlo zbohatnut.to je cele.ten obchodnicky duch u nas nema tradiciu ako v cechach.Nic ine.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.profi-kola.cz/kategorie/supe ... yprodej-!/
http://velosprint.sk/shop/
no tak ,rob si po svojom
http://velosprint.sk/shop/
zalezi co ta tam potesilo.Ked pozeram tie xtr kluky tak to su strasne ceny.Tyto slovenski "obchodnici".
ale zas netreba to az tak zatracovat, nejaka ta zlava sa najde vzdy...
triki...vobec si ma nepochopil, ale neva...tiez mam svoje vyhrady napr ku klukam XTR za MOC 19 800,- pretoze je to pri porovnani cien zahranicnych obchodov nepredajny tovar...tak isto aj mnoho inych vyrobkov...a ked nahodou ponuknem nejaky tovar za nizsie ceny tak sa niektori buria ze co to mam a podobne
To snad nemyslis vazne.
http://www.kupkolo.cz/produkty/Komponen ... _2151.html
tak to uz nejako uzavrime: ono casom sa to hadam nejako zmeni (EU, tlak zo strany zakaznikov, konkurencia, atd.), aspon v to dufam (myslim ze aj vas nazor je taky)
toto ma zaujma
minimalne jedna osoba sa tu snad v tomto prispevku nasla...
PS : chcem uz iba doplnit ze tento prispevok som nepisal v ziadnom rozhorceni a uz vobec nie ironicky...