idem robit prvy nakup na wiggle a nasiel som toto: http://www.wiggle.co.uk/referal.aspx
takze hladam niekoho kto uz je zakaznikom. ja by som mal dostat okuliare a dotycny 10% cize nejakych 10-15 libier.
ak som to dobre pochopil...
hmm vcera som pozerala a celkom dobre veci tam maju.... nikdy som ale takto neobjednavala viete mi dat zopar info ako to funguje, a kolko sa tam plati napr za to postovne? a ako sa plati ak nemam paypal?
díky
ked nemas paypal tak klasickou platobnou kartou.. len tam zadas cisla z nej (hej riskujes vybielenie uctu teoreticky )
postovne ti to vypise moznosti pri kompletovani objednavky, rozdielne ceny za rozdielne doby dodania..
inak nakupujes ako hoc kde inde, klik sem klik tam..
Ahojte,
nema niekto podobny problem s dorucenim zasielky z wiggle ako ja? Predchadzajuca objednavka isla 20dni ku mne... pred tym do 7dni, teraz som objednal expresne dorucenie aby to bolo aspon do 7dni doma ale znova nic... uz 8den a zasielka nie je doma. Zasielka je urcite, uz na Slovensku ale Slov. posta ma asi krizu ci co a dorucenie jej trva strasne dlho (teda aspon ja mam taky pocit).
Chalani, su na Wiggli neaké "medzistatusy" pri vybavovani objednavky??..Druhy deň tam mam "not yet processed" a zo starsich objednavok si uz nepamatam ako to bolo, len vidim, ze maju "processed a datum kedy".
Je ten moj status objednavky v poriadku?? Vybavuju mi ju, alebo sa status este zmeni, ked ju vybavovat budu? (vsetok tovar bol "in stock")
Dik.
zmení sa to na processing tuším.. možno len potrebujú identifikovať platbu (neviem ako si to platil), prípadne in stock bol chybný status ta im to trvá, alebo sa nato ešte nikto nepozrel (kedy si objednával?)..
Objednaval som v nedelu, a "not yet processed" tam mam doteraz. Platil som cez paypal, od nich i z wigglu mi klasicky dosli potvrdzujuce maily, tak ma ten status trocha znepokojuje. Moze to byt aj kvoli nedostupnosti tovaru?,,teda za predpokladu, ze nieco co som si objednal uz nebolo "v stocku"?
tak uz objasnene:
"Hello Mr. Michal .......
Thank you for your email. Due to the high volume of incoming orders free orders are currently taking 4-5 days to be processed and despatched, this is why we offer a priority despatch service for customers who require their goods in a hurry, sorry for the delay.
Regards
Sean
Wiggle Customer Services"
Už je tomu nejaký piatok, čo som kupoval z wigglu. Ale pamätám si, že sa dalo dostať k malému vouchru, keď ste si zmenili nejaké údaje v profile (podľa ktorých zrejme posielajú letáky).
Teraz to skúšam a nič. Neviete, či to zmenili, alebo ako na to?
lenže pri nákupe z pobočky v EU už budeš rovno nakupovať s DPH aj prípadným clom, kdežto pri nákupe z ostrova budeš na našej colnici platiť DPH resp. clo zo sumy, ktorú budeš dekarovať ty, s čím sa dajú robiť "finty". ale samozrejme bude záležať, aké obchodné dohody budú medzi EU a VB uzavreté.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
díky
postovne ti to vypise moznosti pri kompletovani objednavky, rozdielne ceny za rozdielne doby dodania..
inak nakupujes ako hoc kde inde, klik sem klik tam..
nema niekto podobny problem s dorucenim zasielky z wiggle ako ja? Predchadzajuca objednavka isla 20dni ku mne... pred tym do 7dni, teraz som objednal expresne dorucenie aby to bolo aspon do 7dni doma ale znova nic... uz 8den a zasielka nie je doma. Zasielka je urcite, uz na Slovensku ale Slov. posta ma asi krizu ci co a dorucenie jej trva strasne dlho (teda aspon ja mam taky pocit).
Je ten moj status objednavky v poriadku?? Vybavuju mi ju, alebo sa status este zmeni, ked ju vybavovat budu? (vsetok tovar bol "in stock")
Dik.
"Hello Mr. Michal .......
Thank you for your email. Due to the high volume of incoming orders free orders are currently taking 4-5 days to be processed and despatched, this is why we offer a priority despatch service for customers who require their goods in a hurry, sorry for the delay.
Regards
Sean
Wiggle Customer Services"
- cyklo: -15% plati este 17 hodin
- zimne oblecenie: do -40%
- jesenne a zimne bezecke oblecenie: do -45%
Kdyby neco, tak nic
Teraz to skúšam a nič. Neviete, či to zmenili, alebo ako na to?
tu ešte starší článok o nákupe mimo EU...
http://www.aktuality.sk/clanok/332237/colnici-upozornuju-na-zmeny-pri-nakupovani-tovaru-zo-zahranicia/