Lokalizácia
Formulár sa odosiela
2titan: výbehový typ???
Zobraziť komentár 27.05.2007 - 16:39:54
00
no nektore ceny su fakt ujete.. ale napr ak si zoberiem cenu AVID na vsetkych ceskych shopoch su tak 60-70% oproti slovenskym.. takze problem napr pri tejto znacke nebude v objednavani v momente objednavky od zakaznika.. a kedze vacsina tych shopov to doruci tovar do 3-4dni z ciech na slovensko tiez nemam pocit ze to cucaju nekde rychlo z medziskladu na taiwane ale zivia pekne vlastne sklady.. a co sa tyka montovania veci.. kto nevie namontovat nech nemontuje.. odnese do servisu/predajne a tam si za montaz pekne vykesuju mega cenu len za natlcenie nejakeho jezka do vidlice z coho maju cisty zisk :)
Zobraziť komentár 27.05.2007 - 16:47:42
00
K samotnym akciam na rozlicnych weboch - zakaznik kupi nejaky komplikovanejsi produkt, samozrejme bez navodu a potom si ten ziada od oficialneho dovozcu. Preco? Ked to nevie namontovat, opat zbehne do obchodu. Preco? Myslite, ze takychto zakaznikov predajne cakaju s otvorenou narucou? Myslite, ze je to ich povinnost, venovat sa okamzite Vasmu problemu? Preco? Ved si to ries s tym, kto ti to dodal ... A to uz nehovorim o akciach pri drahsich vyrobkoch, kde zakaznik ani len nema potuchy, ze kupuje vybehovy typ a sam seba a cele svoje okolie presviedca, ako dobre kupil ... mozno by mu stacilo pozriet sa na domacich strankach samotnych dovozcov/predajcov a zistil by, ze mohol urobit daleko lepsie, rychlejsie a lacnejsie ... A teraz sa mozete do mna pustit :)

nejak si sa rozkokosil.

ad eshopy-pokial si budu predajcovia davat aj dalej take marze ake si davaju dnes tak milerad zostanem pri eshopoch. nehovorim ale ze vsetci a samozrejme nie som proti kamenakom-serepeticky ako handry/flasky/pumpicky a pod, pripadne veci kt potrebujem okamzite (duse,...) tam aj kupujem. ovsem "normalny" tovar-tak nad tym by sa mali podaktori obchodnici minimalne zamysliet... popravde radsej si dam na bajk oem XT kluky za polovicu ceny ako sypat vydrete $ obchodnikovi do vrecka v podstate za nic (nechodte na mna s najomnym za priestory a podobnymi...)

ad zakaznik a jeho problem-v kamennych obchodoch si za to uctuju patricnu prirazku ked si napr donesiem vlastne koleso na vypletenie, tak vo co go?
Zobraziť komentár 27.05.2007 - 16:51:58
00
titan: je zjavne, ze si kamenny predajca. Skus sa prestat vyplakavat a zacni hladat sposob ako pokracovat dalej v konkurencii e-shopov.
Nech si kupim akykolvek komponent ci bike kdekolvek, preco by mi servis nemal vykonat opravu. Ved on z toho zije. Servisak prestane byt zamestnancom predajne, otvori si zivnost a zije z toho, co opravi a nie z toho, kolko servisnych oprav mu predajca odmietne prevziat od zakaznika z dovodu nakupu mimo danu predajnu. Nastal cas poskytovania kvalitnych sluzieb. Dobry technik ma vacsiu sancu prezit ako ufnukany predajca.
Zobraziť komentár 27.05.2007 - 17:38:44
00
titan: Dijck narazal na zahnivajuce stojate vody cyklo e-shopov... nie cyklo obchodov...

Ak bude na Slovensku kvalitativne podobny e-shop ako kupkolo.cz v Cechach, tak myslim ze to bude len dobre. Pokial mozem nieco nakupit pohodlne cez internet a este k tomu lacnejsie ako v kamenom shope, nie je o com. Asi si zaspal dobu, alebo sa bojis konkurencie?
Zobraziť komentár 27.05.2007 - 17:50:21
00
Este raz si precitaj vetu ktoru som napisal - pisal som o e-shopoch..

Tiez si vela veci kupujem v kamenakoch(ak daju dobru cenu) naposledy Hi-end full ram... Zbytocne sa rozohnujes, vykreslujes smiesne katastroficke scenare(A namontujeme to interaktivne, bicykle budeme opravovat skenovanim chyby a yasielanim rovno vyrobcovi ... Pomylene to uvazovanie) a ruzculujes sa z nicoho. Uvedom si, ze ja ti na tvoj zarobok nesiaham - sam si ho asi kratis slabymi sluzbami ked ta to tak vytocilo ze si si az zalozil konto:> Kazda konkurencia je pre mna ako zakaznika dobra, aj ti podla teba "presuvaci krabic" - podla mna sikovny obchodnici..

PS: calm down
Zobraziť komentár 27.05.2007 - 17:51:45
00
a okrem toho kopec kamenakov ma mega rozdiely v cenach.. ako to ze niekto dokaze dat kluky za 8500 a inde su tie iste kluky za 9000?? kazeta za 1300 a za 1500? to maju ineho dodavatela na slovensko alebo co? alebo len proste chcu viac zarobit..
a mal som pristup k fakturam jednej cyklo predajne a konecne ceny pre zakaznika boli robene systemom nakupna cena *2 takze 50% zisk z celkovej ceny? no to je mi politika.. potom jasne ze sa nakupuje na webe..
Zobraziť komentár 27.05.2007 - 17:57:54
00
a mal som pristup k fakturam jednej cyklo predajne a konecne ceny pre zakaznika boli robene systemom nakupna cena *2 takze 50% zisk z celkovej ceny? no to je mi politika.. potom jasne ze sa nakupuje na webe..

CraObs to presne vystihol!!!

Naposledy upravil charlie dňa 27.05.2007 - 19:20:39, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 27.05.2007 - 18:41:54
00
zas az tak strasne to nie je. e-shopy vidim iba na cechy a co sa tyka "kamenakov", tak je to pravdaze aj o tom, ze niekde maju vyssie ceny(tiez pochopitelne hladam lacnejsi shop), ale vsetko je vec dohody
z casti je to aj samotnym zameranim obchodu: ked je raz zamerany na XC veci, tak co ja viem nejake chranice budu urcite drahsie ako v nejakom DH shope (plati to pravdaze aj naopak)
Zobraziť komentár 27.05.2007 - 19:12:19
00
titan máte sa čo najmnej sťažovať Schwalbe RR 26x2,1 Triple Compoud u vas v AGF 1500,-Sk a toť za rohom vo Viedni 25 Eur. Bral som dva ks+400Sk vlak a ešte stále som oproti Vám ušetril 900 sk na tretí plášť.Sa spämataj prosím ta čo píše.Si myslíš,že oni nemajú náklady na zamstnancov 4 predajne po Rakusku a tak podobne.Plášte neboli žiadne OM normálne zabalené v krabičke ako u vás v obchode.A zaujímvé na trhu sú omnoho dlhšie ako vy a čuduj sa svete obchod im stále ide.A ver tom,že ja dám svoje peniaze tomu kto ponukne lepšiu cenu.Alebo ty nie?To len tak na zamyslenie.Keď to neviete robiť tak to zabalte a robte iba záhrané príslušenstvo a na bike sa vyserte.Mne je úplne jedno že Váš obchod a spústa dalších zanikne.Budu dalšie ktoré vedia ako na to.A čuduj sa svete tento rok som dal hodne love do bikov a dosť vecí som bral aj s Kaktusu.takže pes bude asi inde zakopaný že?
Zobraziť komentár 27.05.2007 - 21:49:54
00
a táto tvoja veta ma úplne pobavila píšeš že" mozno by mu stacilo pozriet sa na domacich strankach samotnych dovozcov/predajcov a zistil by, ze mohol urobit daleko lepsie, rychlejsie a lacnejsie" ... no veď ja som to urobil a preto som tie plášte kúpil vo Viedni a nie u Vás. Kua rehocem sa s tejto tvojej vety ešte teraz :lol:
Zobraziť komentár 27.05.2007 - 21:56:29
00
esteze titan nieco napisal, ako je tu potom veselo. mne najrpv stupol tlak, ale ked som pockal a videl tie prispevky smerujuce na titana a jemu podobnym, tak som uz nerozpisoval svoj negativny postoj k skamenelym predavacom. len poznamenam pre titana, ze predajna ktora nieco nastavuje, opravuje sa vola servis a teda su to dve rozne cinnosti, ktore mozu fungovat oddelene. tak snad to tu s prichodom kupkolo.cz ozije. mohol by aj bagbike.cz prist, ti sa mi pozdavaju, ale samozrejme aj par dalsich eshopov ceskych.
a este by sa nemuselo platit clo a dph za dovoz z usa, a mohli by skonstruovat teleporty, aj vsetci tupci by mohli mat vyssie iq aspon o 20 (mne by tiez nieco mohli prihodit) atd, atd...

Naposledy upravil ... dňa 27.05.2007 - 22:33:22, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 27.05.2007 - 22:28:38
00
to uz rovno cela CR :)
Zobraziť komentár 27.05.2007 - 22:32:49
00
Ej, mam ja stastie, uz som sa normalne bal, ze ma zlincujete ... Napriek tomu Vam zelam pekny tyzden :) a klidek, setrite si zdravie!
Zobraziť komentár 28.05.2007 - 10:50:25
00
Nemáme si prečo šetriť zdavie sme v klidku rozčuloval si sa ty to skôr tebe možeme zaželať pevné zravie a klidek keď budeš pozerať ceny na bike shopoch :lol:
Zobraziť komentár 28.05.2007 - 13:07:01
00
keyboard_arrow_up