Ahojte. Neviem natiahnut aktivity na GC. Prisiel som domov, pripojil Edge 800 k PC a spustil Garmin Express. Vyckal kym sa syncne a tak cakal ci sa to zobrazi na Strave. Nezobrazilo sa. Hladal som kde to viazne, a aktivitu nenatiahlo ani na GC. Neviete co s tym?
Poprosím Vás ktorý počítač si mám zobrať EDGE 820 alebo EDGE 520 plus? Niekto kto ich používal a vie sa podeliť o skúsenosť, bude to na rekreačnú cyklistiku. Ďakujem Vám.
520 plus. Rozhodne.
820 je neskutočne pomaly, dlhšie som bojoval, ale išla z domu, 520 plus si stále nechávam do bike parkov a podobne, ale vedel by som s tým fungovať aj ako s primárnym tachometrom.
A nechces zobrat radsej novsie 830, 530? Maju rychlejsie procesory aj baterie budu lepsie. Prehliadanie mapy na 530 je za trest, dotykove ovladanie je ovela lepsie. Ak sa chces casto hrabat v mape a vyhladavat, tak urcite dotykove.
Je to o zvyku. Ja mám ako druhý 1030 a tam je to dotykové jednoduchšie, ale zase pokiaľ s tým nechceš prehliadať mapu, ale iba navigovať, tak je to OK.
Vieš a ja som ich kúpil práve kvôli tomu. Staršie, lacnejšie ale veľmi zachovalé. Všade som zisťoval či táto funkcia tam je a všetci, ešte aj podpora GARMIN to potvrdila. No možno niečo aktualizujú ešte na nich
mam zapnutu detekciu nehody, na cestaku s rafkovymi brzdami, a na mtb s kotucmi, sa rozozvuci sirena z garminu fakt len pri pade alebo kritickom zarzdeni
ale odkedy mam novy cestak na kotucoch, tak garmin na nom detekuje nehodu a hučí sirena pri cca 3/4 pripadoch zastavenia ...
da sa to poriesit inac ako vypnutim detekcie ? pokial viem, citlivost sa nenastavuje ... je to otrava takmer po kazdom zastaveni potvrdzovat ze sa nic nestalo a vypinat sirenu
Hodinka alebo Edge?
Pretože na Vivoactive 3 Music mi hodinka detekovala nehodu keď som sa po prudšom zastavení otočil telom dozadu - pozrel či už kámoš je za mnou. To fungovalo veľmi spoľahlivo na detekovanie nehody.
EDGE 530 veľa falošných detekcii nerobí
vlastochU mna Edge 530 funguje na 100%. Zaplo sa len 2x. Ked som padol v lese a ked ma zrazilo auto. Ziadny falosne alarmy pri brzdenie to nerobi a oboje mam kotucove. Na diskusiach sa ale take pripady spominaju a ako pricina uvadzaju ani nie tak agresivne brzdenie, ako vibracie od kotuca pri brzdeni (casto sa spominaju vlhke podmienky). Skus vycistit kotuc, vymenit platnicky, pripadne nejaku gumu pod objimku nadstavca na garmin.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
820 je neskutočne pomaly, dlhšie som bojoval, ale išla z domu, 520 plus si stále nechávam do bike parkov a podobne, ale vedel by som s tým fungovať aj ako s primárnym tachometrom.
ale odkedy mam novy cestak na kotucoch, tak garmin na nom detekuje nehodu a hučí sirena pri cca 3/4 pripadoch zastavenia ...
da sa to poriesit inac ako vypnutim detekcie ? pokial viem, citlivost sa nenastavuje ... je to otrava takmer po kazdom zastaveni potvrdzovat ze sa nic nestalo a vypinat sirenu
Pretože na Vivoactive 3 Music mi hodinka detekovala nehodu keď som sa po prudšom zastavení otočil telom dozadu - pozrel či už kámoš je za mnou. To fungovalo veľmi spoľahlivo na detekovanie nehody.
EDGE 530 veľa falošných detekcii nerobí