V lete sme par krat okostovali 12 percentne stupanie, dlzka cca. okolo odhadom 500 metrov, ale stalo to za to. Nech sme hladali ako hladali, nikde sme nenasli informacie o tom, kde je ake stupanie. Vie niekto o niecom kde by sa naslo aspon take 15 percentne stupanie, najlepsie v oblasti Zilinskeho kraja???
Diky.
posledný komentár: 28. 11. 2025 o 1:20
posledný komentár: 14. 11. 2023 o 14:09
posledný komentár: 20. 4. 2020 o 14:03
je odtial krásny výhľad na martin
presne tak, a dnes boli vynimocne vyhlady...
no zamer bol taky, ze pojem aspon na maziarky a potom okolo chaty lysec, ale nedalo sa lebo to bolo est vsetko premocene. vysiel som iba na najvyssi bod nad jasenom a potom som to zvrtol naspat...
jj siel. hore som siel tak ako som vyznacil na mape a dole som tiel po tej ceste ktoru spominas. to je tiez dobra divocina...
Poopravim moj vcerajsi nazor. Bol som tam dneska a v pohode sa dostanes az na koniec jasenskej doliny. Isiel som cez to zaborie az na tie luky, az ku maziarkam, tak to bolo trosku rozmocene ale dalo sa. Dalej to uz bolo super pekne vyschnuta trat. Dalej som nesiel, lebo som sa vracal po tej istej trase
viac info tu:
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t=12201&start=15
a pozor ta cesta vedúca do jasena je super rýchla a pozor na motorky mal som tu možnosť to žažiť čo tam dorábajú a na cyklistou nehladia
nič extra myslím
2ragelower: pocuj synak, ako poviem ti, ze co sa tyka gramatiky, tak to je pre mna spanielska dedina, ale v muzskom rode pisat U, hruza
ja tiez