Kategórie
Bike-techBAFANG motor - skúsenosti / recenzie # e-bike # recenzie # nákup bicykla # skúsenosti # poradenstvo # elektromotor # technické otázky # cykloservis
Zdravim. Som zaciatocnik, tak by som potreboval poradit.
Mate niekto dlhodobejsie skusenosti s motormi BAFANG? Jeden predajca mi ich celkom odporuca, iny ma od nich odhovara kvoli servisu.
Moja dilema je totizto kupa e-biku. Jazdeny Haibike SDURO hardseven 4.s najazdenymi 400km, motor yamaha bat 400wh
Alebo novy CTM pulze pro. BAFANG bat 576WH..
Jazdit budem stredne narocny teren.cca 60-70 percent..ostatne cesta.rozpocet cca 1400-1600
Vdaka za kazdu odpoved
posledný komentár: 14. 10. 2020 o 6:43
posledný komentár: 23. 4. 2020 o 22:31
Akcia -25% e*thirteen Helix Race e*spec prevodník pre Bosch CX Gen 4
od 67,99 €
-25%
MOC 90,99 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
Upgrejdni na M510 FC2 - omnoho lepsi motor.
Uplna normalka, kedze aj motor aj displej mas zapnuty, tak to zerie nieco (mozem ti odmerat kolko mA). Tiez ked to necham zapnute cez noc, tak mi to scucne batt zo 45V na 43V.
Otazka je, preco to mas zapnute 3 dni. Niekedy sa divim, co ludia riesia. Zapni si Auto Off.
Premazal som to všetko z vnútra a ten nepríjemný zvuk už není . Otvoril som spor z Číňanov a ten min poslal plno náhradných dielov do motora čo sa týka koliesok,tesnení atď ešte nejaké svetielka ... hodnota cca 25 €.
Ďakujem za rady všetkým.
Dal som dole lavu kluku, otvoril plastovy kryt motora, popozeral konektory a kable. Nic nezvycajne som nevidel, vsetko drzalo, nic sa nehybalo tak som to zas zavrel.
Chyba 44 je- Napätie jedného článku je príliš vysoké
Nevieme niekde v BA o nejakom servise co by sa na to pozrel?
VTV a to mi nejak pomoze ked tie chyby zmazem?
mate niekdo skusenosti s motorom Bafang m820?
ako je na tom s hlucnostou? V porovnani s Bosch CX/ Shimano EP8 napr.
spolahlivost?
Máme doma CTM Ruby s Bafang M400 a prestala fungovať pripomoc. Zistil som ale že Walk režim funguje, tak som došiel k tomu že možno torzny snímač bude vadny. Objednal som nový (https://www.mt-sport.sk/oska-s-torznym-snimacom-mmg330-18-tb33-uart/) a vymenil a problém stále pretrváva. Na displeji nie je žiadny error code. Ďakujem za prípadné rady.