Ahojte. Mám ebike s Bosch motorom CX 4generacie s chipom 3.0 nad 25km/h + displej KIOX a chcel by som si dať prehrať software na 85Nm. Máte s tým niekto skúsenosť? Je treba chip pri nahravaní odpojiť? Bude chip fungovať aj po upgrade? Ďakujem za odpoved ?
Čo ti na tom Hlava neberie bez baterky má bike 19 kg a bosch 4 gen ma nulovy odpor Keď idem krátku trasu s kamošmi Čo Ebike nemaju pojdem bez a hotovo ako na obič. biku. Kokos tu má každý s dacim problém. ?♂️
milankr79: tak ak nemas iny bajk, tak co mas robit, Tomas to vysvetlil pekne a je to fajn .. inak sa vam to tu pekne zvrhlo .. uplny offtopic .. vsak vyjazdy mate inde.
milankr79: tak ak nemas iny bajk, tak co mas robit, Tomas to vysvetlil pekne a je to fajn .. inak sa vam to tu pekne zvrhlo .. uplny offtopic .. vsak vyjazdy mate inde.
Chcel som to tu zachrániť po Piatku
Tak som navrhol že dame v Nedelu report z výjazdov, ale asi nepomaha inak máš pravdu nepatrí to do tohto vlakna Ospravedlnujem sa 🙏🙏
Čo ti na tom Hlava neberie bez baterky má bike 19 kg a bosch 4 gen ma nulovy odpor Keď idem krátku trasu s kamošmi Čo Ebike nemaju pojdem bez a hotovo ako na obič. biku. Kokos tu má každý s dacim problém. ?♂️
Prepáč že som si dovolil napísať svoj názor. Keď ti vadí názor ľudí na tvoje príspevky, tak nechápem načo vôbec prispievaš do fóra. Fórum je o tom, že sa diskutuje a keď má niekto iný názor ako ty, tak je to už problém. Nechceš názor od ľudí, tak nepíš. A inak toto patrí do vlákna ebajk výjazdy a nie do tejto žumpy o čipoch.
Jedna baba povedala ... a či je to pravda ? ... tie prestavby cez limit 25km/h pri následnej kontrole bicykla v záruke v autorizovanom servise vraj Bosch vie zachytiť a zablokovať max. rýchlosť na hodnote 16km/hod. Až po odpojení senzora to vie servis vrátiť na 25km/h. Známy doporučil aspoň prvým rokom to nechať tak. Upgrade na 85Nm bez problémov.
Nedavno sme mulatovali s kamosom o tom upgrade. Vzdy sme skoncili pri tom, ze zvysenie krutiaceho momentu v konecnom dosledku musi byt na ukor spotreby energie. Niekde motor musi najst stavu na vykrytie toho krutaku. Ci?
Krutak NM. Verzus rýchlostný limit su dve rozdielne veci. Ale obe majú vplyv na spotrebu energie. Čím väčší krutak a aj Rych.limit Spotreba je zakonne väčšia ✌
Ahoj. Nechci zakládat nové téma , zeptám se tady .
Předesílám, že nemám čip !!
Motor Performance Line CX eMTB (2022)
Jedu do kopce , trvale šlapu
Motor přestane vypomáhat
Na Kioxu kadence spadne na nulu , ale já pořád šlapu do pedálů
Po pár vteřinách motor zase začne pomáhat
Jakoby nějaký senzor, který snímá šlapání přestal fungovat
Neřešil někdo toto ?
díky
Magnet na zadním kole je nejspíše v pořádku. Kiox ukazoval rychlost správně . Pouze u kadence mi tvrdil, že netočím klikama a já šlapal . Proto to tipuju na snímač někde v motoru
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Len potom nechápem z akého dôvodu si si kupoval ebajk. Toto je čisté sado maso, kúpim ebajk a jazdím bez podpory, prepáč ale mne toto hlava neberie.
Chcel som to tu zachrániť po Piatku
Tak som navrhol že dame v Nedelu report z výjazdov, ale asi nepomaha inak máš pravdu nepatrí to do tohto vlakna Ospravedlnujem sa 🙏🙏
Prepáč že som si dovolil napísať svoj názor. Keď ti vadí názor ľudí na tvoje príspevky, tak nechápem načo vôbec prispievaš do fóra. Fórum je o tom, že sa diskutuje a keď má niekto iný názor ako ty, tak je to už problém. Nechceš názor od ľudí, tak nepíš. A inak toto patrí do vlákna ebajk výjazdy a nie do tejto žumpy o čipoch.
No jo, ale v konečnom dôsledku aj o 5% vyššia spotreba môže znamenať že mi dôjde šťava zrovna o 5km skôr ako by som potreboval:-)
KM máš síce obmedzený na nižšiu hodnotu, ale v podstate máš povolený vyšší výkon. Keď zvýšiš otáčky pri rovnakom krútiacom momente ti rastie výkon.
https://www.engineeringtoolbox.com/electrical-motors-hp-torque-rpm-d_1503.html
Předesílám, že nemám čip !!
Motor Performance Line CX eMTB (2022)
Jedu do kopce , trvale šlapu
Motor přestane vypomáhat
Na Kioxu kadence spadne na nulu , ale já pořád šlapu do pedálů
Po pár vteřinách motor zase začne pomáhat
Jakoby nějaký senzor, který snímá šlapání přestal fungovat
Neřešil někdo toto ?
díky