Okrem toho, ze ten bicykel je skaredy (imho neintegrovana bateria v rame je vzdy skareda), je vybaveny dobre aj ked si nenapisal co a ako chces jazdit. Mne by vybavou urcite stacil.
Ale ta cena mi pride na dnesnu dobu veeelmi dobra, je to fullko so slusnou vybavou za uzasnu cenu.
Ja som si ho pri kupe vyskusal ..., ale pre mna je celoodpruzeny bike hlupost.
Za tu cenu Bafang M500, slusna bateria ( naviac nahradnu vies kupit naozaj lacno ), dokonca aj brzdy relativne slusne. Jedina dalsia konkurencia v podobnej cene je zrejme v decathlone STILUS E-ST 29" ktory ma Bosch Performance Line, 500Wh bateriu a cenu 2799€ ( aj tam uz o 100 zdrazel )
Zo svojej skusenosti viem povedat ze na Demu ti daju aj dalsiu zlavu ... , mne napr. baterka takto na rame pride prakticnejsia ako integrovana. ( ale je jasne ze to ma aj negativa )
V popise mnohokrat pisu, ze vidlica je vzduchova, ale skutocnost je , ze je osadeny strunovou vidlicou, aby si nebol sklamany. Aj toto je dovod , preco ho skoro nik nechce.
Tiež sa musím posťažovať na tentoraz CTM. Ktoré v popise pre minuloročný Pulze Pro má, že sú použité brzdy Sh br 420 ale tá je namontovaná len vpredu. Tiež je v popise 180mm kotúče na oboch kolách ale v skutočnosti je na zadnom 160mm kotúč. Bombonik je, že sa tam 180mm ani nedá nahodiť pretože sa tam jednoducho brzda s adaptérom nezmestí kvôli zadnej vzpere rámu. Keď som písal na CTM aby tie rozdiely vysvetlili tak odpísali, že ma mal na to predajca upozorniť. A podľa nich je brzda BR-420 4piestová to isté ako BR-410 2 piestová, rozdiel je len v páčke. Také slovenské!
Osobne si myslim ze v reály dohodnes cenu 2550 - 2600€ ... pruzenie je uplne zakladne. Budes musiet kupit pedale, tie standartyne su plastaky ... geometria je skor pohodlna. Ja som na ňom spravil asi 500m. Je to proste zakladny celoodpruzeny bike, myslim ze cena tomu zodpoveda ....
Mne osobne sa na zivo aj pacil. Pouzita vidla je presne ta ista ako moja Dema Santour XCM34 tj. struna. s olejovou patrónou (akurat ma vacsi zdvih) . Za mna celkom OK ( opet pri danej cene ). Motor ale naozaj OK .... Kotuce vpredu/vzadu 180mm
Ked ono v danej cene moc nie je co vyberat. Ak jedine pouzite ...
Vikino vidim, ze aj teba oklamalo CTM, ja som mal namiesto MT200 nejake cinske brzdy...ale aspon kotuce mam 180mm. Aspon dufam, ze som to dobre meral;o).
V popise mnohokrat pisu, ze vidlica je vzduchova, ale skutocnost je , ze je osadeny strunovou vidlicou, aby si nebol sklamany. Aj toto je dovod , preco ho skoro nik nechce.
Ahoj, môžeš mi prosím poslať nejaký link kto udáva v popise Flow 2021 vzduchovú vidlicu? Pretože v skutočnosti tam ani nikdy nemala byť vzduchová SR Suntour, ale pružinová s 34mm s nadstavvením odskoku LOR.
flegko Ešte raz si prosím prečítaj čo som napísala. Kde uvádzajú vzduchový model Suntour? Pretože tam podľa špecifikácie je SR Suntour XCR34 LOR (nastavenie odskoku) a zdvih 130mm.
Nie, nie je. Ešte raz a pomaly. Kde je odkaz, na špecifikáciu, ktorá uvádza, že na bicykli Dema Flow má byť namontovaná VZDUCHOVÁ vidla SR Suntour XCR34 LOR 130mm Boost?
Vidím, že nechápeš. Tá vidlica sa robí vo verzii AIR spring alebo COIL w/ Preload adjuster. Je to uvedené aj v tvojom odkaze na stránke SR Suntour. Pri špecifikovaní si môžeš vybrať, či si objednáš vidlice AIR alebo COIL. Ďalej si môžeš vybrať zdvih 100, 120, 130 alebo 140mm zdvih.
No a teraz sa vrátime k meritu veci. Reagovala som na príspevok jozefnec00" V popise mnohokrat pisu, ze vidlica je vzduchova". Takže sa opäť pýtam. Ktorý predajca uvádza, že e-bike Dema Flow 2021 je špecifikovaný so vzduchovou vidlicou?
Odkaz ktorý si uviedol v špecifikácii od výrobcu je model 2022. Ale môžem ťa ubezpečiť, že aj na modely 2022 je špecifikovaná pružinová vidlica.
Dobre píšeš. Vidlica u bicykla nie je jednoznačne špecifikovaná a zákazník môže byť vovedený do omylu. Keď poznáš vidlicu pod názvoslovým z eshopu na MTB s popisom vzduchová, nájdeš také označenie vidlice u bicykla, predajca ti nič nepovie ... a je sklamanie. Kristine vďaka za popis ako to je.
to si mohol napísať aj hneď a nie tu riešiť logické hádanky aspoň sme sa dozvedeli niečo nové.
Logickú hádanku si si vytvoril sám. Je potrebné nie len vedieť čítať, ale aj pochopiť písaný text. Ešte raz zopakujem a prosím prečítaj si moje predchádzajúce príspevky. Reagovala som iba na príspevok, že v popise Dema Flow je "mnohokrát, že vidlica je vzduchová a teda zákazník sa môže cítiť sklamaný". Ja som iba požiadala o odkaz, ktorý by hovoril o vzduchovej vidlici v popise k ebajku. Nič viac som nežiadala. Ja totiž na 100% viem, že vidlica pre modely 2021, 2022 ani 2023 nikdy nebola plánovaná vzduchová. Na stránke Dema nie je uvedený v popise vzduch ani AIR. Väčšina e-shopov preberá od Dema Senica tzv. Feed, ktorý v sebe nesie rovnaký názov aj popis ako na webe Dema. A preto ak by niekto uvádzal vzduch, tak by to znamenalo, že to do e-shopu "nahadzoval" ručne a urobil chybu. Mala som v úmysle e-shop s takýmto nesprávnym popisom upozorniť na nesprávny údaj. Nič viac, nič menej.
Sám si uviedol, že pri vidlici chýba slovíčko AIR. Ale aj napriek tomu si sám seba presvedčil, že je to nepodstatný detail. Takže nabudúce ak niekto bude kupovať bajk s osadením Sram XX1, môže byť sklamaný, že nemá elektriku, lebo chýbajúce označenie AXS nebude brať do úvahy?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale ta cena mi pride na dnesnu dobu veeelmi dobra, je to fullko so slusnou vybavou za uzasnu cenu.
Za tu cenu Bafang M500, slusna bateria ( naviac nahradnu vies kupit naozaj lacno ), dokonca aj brzdy relativne slusne. Jedina dalsia konkurencia v podobnej cene je zrejme v decathlone STILUS E-ST 29" ktory ma Bosch Performance Line, 500Wh bateriu a cenu 2799€ ( aj tam uz o 100 zdrazel )
Zo svojej skusenosti viem povedat ze na Demu ti daju aj dalsiu zlavu ... , mne napr. baterka takto na rame pride prakticnejsia ako integrovana. ( ale je jasne ze to ma aj negativa )
Mne osobne sa na zivo aj pacil. Pouzita vidla je presne ta ista ako moja Dema Santour XCM34 tj. struna. s olejovou patrónou (akurat ma vacsi zdvih) . Za mna celkom OK ( opet pri danej cene ). Motor ale naozaj OK .... Kotuce vpredu/vzadu 180mm
Ked ono v danej cene moc nie je co vyberat. Ak jedine pouzite ...
Ahoj, môžeš mi prosím poslať nejaký link kto udáva v popise Flow 2021 vzduchovú vidlicu? Pretože v skutočnosti tam ani nikdy nemala byť vzduchová SR Suntour, ale pružinová s 34mm s nadstavvením odskoku LOR.
Napr https://www.jmsport.sk/full-suspension-3/elektrobicykel-dema-flow-29-2021/?variantId=133690
https://www.srsuntour.com/ga/products/fork/XCR34-Boost-6232.html
presne táto vidla je uvedená v špecifikácii aj v .pdf od výrobcu
https://www.dema.bike/bicykel/2022/10678-flow-29?do=print
"Exploded view" pružinovej verzie: https://www.srsuntour.com/typo3conf/ext/dstore/binary.php?BinaryCodeID=4419&view=pdf&fn=SF18XCR34-DS-Coil-Boost-LOR-15QLC32-110-29,27.5+%20-130.pdf
No a teraz sa vrátime k meritu veci. Reagovala som na príspevok jozefnec00" V popise mnohokrat pisu, ze vidlica je vzduchova". Takže sa opäť pýtam. Ktorý predajca uvádza, že e-bike Dema Flow 2021 je špecifikovaný so vzduchovou vidlicou?
Odkaz ktorý si uviedol v špecifikácii od výrobcu je model 2022. Ale môžem ťa ubezpečiť, že aj na modely 2022 je špecifikovaná pružinová vidlica.
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/vidlice-a-tlmice/odpruzene-vidlice/vidlice-29/sr-suntour-xcr-34-lo-r-boost-130-mm-29-odpruzena-vidlica-cierna-akcia.html
Logickú hádanku si si vytvoril sám. Je potrebné nie len vedieť čítať, ale aj pochopiť písaný text. Ešte raz zopakujem a prosím prečítaj si moje predchádzajúce príspevky. Reagovala som iba na príspevok, že v popise Dema Flow je "mnohokrát, že vidlica je vzduchová a teda zákazník sa môže cítiť sklamaný". Ja som iba požiadala o odkaz, ktorý by hovoril o vzduchovej vidlici v popise k ebajku. Nič viac som nežiadala. Ja totiž na 100% viem, že vidlica pre modely 2021, 2022 ani 2023 nikdy nebola plánovaná vzduchová. Na stránke Dema nie je uvedený v popise vzduch ani AIR. Väčšina e-shopov preberá od Dema Senica tzv. Feed, ktorý v sebe nesie rovnaký názov aj popis ako na webe Dema. A preto ak by niekto uvádzal vzduch, tak by to znamenalo, že to do e-shopu "nahadzoval" ručne a urobil chybu. Mala som v úmysle e-shop s takýmto nesprávnym popisom upozorniť na nesprávny údaj. Nič viac, nič menej.
Sám si uviedol, že pri vidlici chýba slovíčko AIR. Ale aj napriek tomu si sám seba presvedčil, že je to nepodstatný detail. Takže nabudúce ak niekto bude kupovať bajk s osadením Sram XX1, môže byť sklamaný, že nemá elektriku, lebo chýbajúce označenie AXS nebude brať do úvahy?