Mam motor shimano steps e 7000 a pri stúpaní sa zvikne vypínať dopomoc až sa úplne vypne chybovu hlášku to neukazuje a keď chvíľku počkám tak zase chvíľu ide a zase sa vypne a chcem vedieť či to ešte niekomu takto robí. Reklamoval som to nahrali mi nový soft a robí ta aj tak.
posledný komentár: 28. 7. 2025 o 9:20
ako dopadla reklamacia?
Bolo dosť zlé počasie a navyše som bol dlho chorý, tak som to nenaháňal, reklamácia bola od 22.3.2023 do 11.5.2023.
Výsledok je taký, že aj u predajcu sa prejavilo zvláštne chovanie motora, v liste, ktorý odosielali výrobcovi uvádzajú, že najmenej dva krát sa prejavil opozdený nábeh pomoci (až po niekoľkých metroch), označili pravdepodobnú chybu torxných snímačov.
Skončilo to výmenou motora.
Už takto dlho reklamáciu nepripustím,
Výsledok je taký, že aj u predajcu sa prejavilo zvláštne chovanie motora, v liste, ktorý odosielali výrobcovi uvádzajú, že najmenej dva krát sa prejavil opozdený nábeh pomoci (až po niekoľkých metroch), označili pravdepodobnú chybu torxných snímačov.
Skončilo to výmenou motora.
Už takto dlho reklamáciu nepripustím,
No dá sa povedať že to je chýba že si tak dlho nechal riešiť reklamáciu.Na všetko je reklamacna doba 30 dní a potom je byť výmena tovaru alebo vrátenie peňazí...... ale dopadlo to dobre to je podstatné
Z neznámeho dôvodu mi pri prvej výmene motora záhadne vymenili aj pôvodný displej s podporou BT s možnosťou aplikácie E-tube za asi nejaký starý model displeja bez BT a teda podpory E-tube. V zázname o reklamácii o tom nebola žiadna zmienka. Aj toto som dal teraz reklamovať., nech tam vrátia pôvodný displej s BT.
Žiaľ CTM nemenili E7000 za E8000, pýtal som sa na to pri prvej reklamácii. Aj by som si priplatil, keby tam dali tú E8000 alebo EP8 resp EP801 ale nedalo sa.
EDIT: bliklo mi