chceli by sme si v roku 2021 kupit s polovickou nove masinky. Monentalne ja mam Spesla Turbo Levo 2019 a polovicka Turbo Lebo Comp 2020. Pokukujeme po Kellys Theos F90. Chceli by sme nieco co ma viac ako 150mm, baterku 700ku lebo ja mam vo svojom 500ku a uz aby to bolo postavene na Kashime. Viete poradit ci sa najde na trhu aj nieco zaujimavsie v danej cene ako je Kellys? Dik za kazdu radu.
Nejaké povesti o FOX vidlách aké sú tupé a necitlivé naozaj nesledujem. Zatial posledna skusenost s Foxom je v poriadku. Priateľka ma na novom ebajku fox 34 rhytm. no napriek tomu, že to je low cost vidla so základným GRIP cartridgom, tak chodí naozaj veľmi pekne.
EDIT: aha uz vidim prvy prispevok ze mas turbo levo. tak potom ok
Nejaké povesti o FOX vidlách aké sú tupé a necitlivé naozaj nesledujem. Zatial posledna skusenost s Foxom je v poriadku. Priateľka ma na novom ebajku fox 34 rhytm. no napriek tomu, že to je low cost vidla so základným GRIP cartridgom, tak chodí naozaj veľmi pekne.
Fox Rhytm su fajn, neraz sa stane, ze je clovek spokojnejsi ako keby tam mal Fox Factory s FIT4.
Je to tu OT ale ano, na YT cakame viaceri ako na spasenie, uz 2x som mal tiky, ze toho noveho Spectrala alebo Tyee vyklikam ale do konca januara este vydrzim a pak to vyklikam aj ked budem 3-5 mesiacov cakat uz nech to bude co to bude
A potom ked to pride pojde asi moja Merida eONE-SIXTY 900-E prec a ponecham si uz len non-ebike..