To hlavne su Trate=>
Piatok => pre tych,co chcu a mozu prist uz v piatok doobeda,mozny vyjazd po zhodeni veci napr.na Chatu pod Klacianskou Magurou.Predbezne start 14:00.(sam este neviem ci budem uvolneny)
Sobota => ako hlavny program Martin Strane(Kolonia Hviezda) - Martinske hole a zjazdovym trailom dole,co sa da stihnut aj 2x krat ak bude sil a chuti a pobavit sa,trat je pekna a bardzo technicna...
Nedela => Predbezne Chata pod Chlebom,mame ju tam ako na podnose a dole Sutovo,ale v nedelu pride partia zo ZA,takze po dohode mozu navrhnut aj nejaku upravu.
Definitivne ubytko rekreačného zariadenie TRUSALOVÁ:
http://www.trusalova.sk/
Ubytko je v spolocnej chate,izby po 6-8ludi(nieje problem aj s mensim poctom na izbe,podla miest odkial ste a pod.).
Ceny...
ubytovanie => 10€
ubytovanie+ranajky => 11€
ubytovanie+ranajky+vecera => 13,60€
Takze teraz hlavne bodiky-termin-bol Vami odhlasovany na vikend 3.-5.7.2009.
A nakoniec ucast...
GREETZ
predbezny ucastnici:
- mliecko => vsetky 3 dni
- matheos => vsetky 3 dni
- vladol => vsetky 3 dni
- Dijck+ 1 => 1 noc(so/ne),nedela ranajky
- mar_tin => od soboty rana do nedele
- muffin => NEPOTVRDENY
- xbaroon +1 nebiker :] => vsetky 3 dni
- m4jk => vsetky 3 dni
- chrinik => vsetky 3 dni
- bajkboro => NEPOTVRDENY
- Zigo => piatok/sobota
- Lapierre => bez ubyt,stravy
- BERCO => bez ubyt,stravy,pride v nedelu, mozno aj piatok na pojazd
- iceman => bez ubyt,stravy,pride v nedelu
- risototh => bez ubytka a stravy
- tulenik => NEPOTVRDENY
- www.lonsdale => bez ubytka a stravy
- Martinux => bez ubyt,stravy,pride na pojazd v sobotu
- Rastoo => NEPOTVRDENY
- cauapistemi => vsetky 3 dni
- jfab => vsetky 3 dni
- dusan3322 => vsetky 3 dni
- N2O => vsetky 3 dni
- hajmi + syn => vsetky 3 dni
- zire => vsetky 3 dni
- Cr3v0 => NEPOTVRDENY
- Maroshh => vsetky 3 dni
- misuge => vsetky 3 dni
- CraObs => vsetky 3 dni
- Bubu37 => NEPOTVRDENY
- MatoK+1 => vsetky 3 dni
- RANSOM => vsetky 3 dni
- robo => bez ubyt,stravy,pride na pojazd v sobotu,nedelu
- Kiri => bez ubyt,stravy,pride na pojazd v sobotu,mozno nedelu
- davhan => vsetky 3 dni
- Specka => vsetky 3 dni
- warzone => vsetky 3 dni
...
Na mapke je zaznačená trasa - hore modrá (kedže som chcel čo to nafotiť, čakalo ma hooodne tlačenia) a dole červená. Žltou je nakreslená štandardné pokračovanie cesty hore.
Z Trusalovej ide asfaltka, miestami dosť rozbitá, až na Zajacovu - cca 3,3km. Zo Zajacovej po zelenej značke zvážnicou popri potoku, ktorú ja osobne volám "kameňolom" - dĺžka skoro 1km. Po ostrej zátačke zvážnica stúpa preč od potoka až na miesto, kde zelená odbočuje zo zvážnice - cca 0,5km. Pokračovanie po zvážnici - cca 1,6km - až ku smerovníku Ploštiny, kde sa začalo dnešné tlačenie. (Normálne by sa pokračovalo tou žltou ďalej po zvážnici až na chatu.)
Popri tlačení som fotil trasu ... a bojoval s muchami o život – dnes boli veľmi "vlezlé", pchali sa do všetkých otvorov.
Takže poďme k zjazdu. Úsek od chaty po Čierťaž sa miestne nazýva "Generál" a je to vlastne stará zjazdová trať. Pre mňa, môj bike a brzdy (HT s véčkami) je jeden úsek na Generálovi nezjazdný - dĺžka cca 190m a prevýšenie 71m. Je ho však možné obísť po zarastenej starej zvážnici.
Inak, celý zjazd, teda až na spomínaný úsek, je vo výbornom stave a zjazdný.
Od chaty po Ploštiny – cca 1,6km. Ploštiny-zvážnica (kóta 920mnm) cca 0,8km. Zvážnica-Zajacová cca 1,5km. Zajacová-Trusalová cca 1,7km. Sumár: 5,6km zjazdu
Tak a teraz to sľúbené foto.
ale ako na to pozeram, tak dole kopcom za tazkoodencami stihat nebudem. sak hadam sa pockame a pri zaujimavej pasazi pozdrzime. mam sa teda tesit?
to chrinik: my ht-čkári síce stíhať nebudeme, ale užiť sa to dá.
"takoodencov" treba poslat prvych s fotakmi
vyzera to ale moc moc good, dokonca miestami aj nejake microhity, ale to "korenovisko", to bude nejvíc....parada, tesim sa (samozrejme ak sa pojde tato trasa alebo aj barsjaka ina)
bude cas na rozoberanie tej spravnej stopy, alebo to nechame odpruzeniu..
mi to pripomina ten zjazdik z chaty pod Suchym