Kategórie
Bike-tech
Rock Machine Gravelride CRB 700 28 bicykel, matte sand/black
od 1 969 €
MOC 2 449 €
Výpredaj -14% Cannondale SuperSix Evo SE 28 bicykel, meteor grey
4 549 €
-14%
MOC 5 899 €
-21% Rock Machine Gravelride 500 28 bicykel, mint/čierna/strieborná
1 179 €
-21%
MOC 1 489 €
-16% Rock Machine Gravelride CRB 900 28 bicykel, khaki/oranžová/čierna
2 599 €
-16%
MOC 3 099 €
Pinarello PRINCE FX TiCR Ultegra Fulcrum Wind 400 disk bicykel, červená
6 999 €
MOC 7 099 €
Novinka -28% Pinarello Dogma X DuraAce Di2 bicykel, xolar sun
od 10 999 €
-28%
MOC 15 299 €
Výpredaj -14% Giant TCR Advanced SL 0 Disc bicykel, raw carbon
8 299 €
-14%
MOC 11 399 €
Výpredaj -13% Wilier 0 SL Disc 105 Di2 bicykel, čierna/červená
4 499 €
-13%
MOC 5 899 €
Novinka -8% BMC Teammachine SLR 01 ONE bicykel, carbon/neon red
11 999 €
-8%
MOC 12 999 €
trat ma dlzku cca 50km
presli sme ju za 3h45min
je to brutal makacka
kopec na brezovu je malina oproti dalsim
zjazd z krizoveho vrchu ma ine caro ten kto nevie jazdit za zadnym kolesom si to pekne zbehne
ak niekto mysli ze v levocskych vrchoch uz nieje co tazit tak si uzije blato po tazbe v dlzke asi 5 km
upozornenie!!!! zjazdy po cestach su rozbyte a odvodnovacie kanale su brutalne hlboke a siroke
vyslap na kopec od levocskej doliny, zaciatok parada ale potom slapat na gasparkovy po tej sotoline bude moral pre kazdeho
najviac sa vam na trati zapaci asi vyslap popod vlek na zavade tam budu tlacit asi vsetci pozitivne je tam nadherny vzduch
z uloze je to uz len dole kopcom predpokladane rychlosti nad 50 km/h
pre tych co radi fotia bude na trati vela krasnych miest na fotenie vyhlady su tam nesktutocne
povinna vybava tabletky proti krcom energeticke gely a hlavne vela usmevu
netreba sa toho zjazdu bat, ziadne korene balvany len trava horsie je to ze nevydis kde to pojde pomedzi tie kriaky
singlik tam je taky kratky vjazd nan je dost komplikovany lebo sa toci doprava oklo stromu a hned za nim je prudsi zjazd a koniec je tiez paradny cez korene okolo par stromou a vyjazd rovno do polozeneho stroma mne sa tam podarilo len tak tak vyskocit z bajku inac by som si ustlal do blaticka
kamos to dal v pohode lebo vedel ze moja stopa bola zla
Mozno aj nejake, zjazdne za mokra. Staci strucne, podrobnosti snad najdem googlom. Diky moc za topky Spisa.
cca 70 km ak bude cas rad sa pridam ak nieco kratsie nieje problem nieco vyhutam
To akože vážne? To len ja som bol doteraz na tom, že po slovenskom raji si môžem smelo jazdiť, že tu žiadny brumici niesu. A práve na tokom mieste by som medveďa nečakal.
Tak dúfam že Jaroslavg myslel tu Lesnicu pri hraniciach a ja sa môžem smelo ďalej preháňať po Slovenskom raji.
9:00
zimak
keby daco treba volat alebo napisat
trasa dakde do lesa povinna vybava klobaska na opekanie
Dnes posledná skúška v škole a konečne voľno od školy, tak môžem bikovať. Dnes som pojazdil kúsok les nad KVP a potom zjazdík na Bankov (:
Smer buchvald