Hladam nejakych ludi v BB ktori su "bike positive" na obcasne vyjazdy. Som len zaciatocnik, bike stara sunka, ale uz sa pracuje na niecom schopnejsom. Nikoho tu takeho nepoznam a jazdit sam to je o nicom... Budem rad ak sa niekto ozve. Dik
normalne. kupil som do kamosa zapletene 29 palcove kolesa a vymenil ich za 26 palcove s hrubym vzorom. uplne v pohodicke sa mi zmestia do ramu...
no a k tomu Raku. nevidim dovod ist do takeho klubu ked pracujem v sportovom klube trosku vacsieho rozmeru a posobenia, aj ked nie specialne na poli cyklistiky
Sorry, Mirec, len teraz som si našiel tvoju otázku. Však mesiac nie je tak veľa. Som zo Sásovej, XC, sezóna 4-5 tis.
Dnes som bol prvý krát tento rok, Vartovka, Mičinské lúky Lukavica, Môlča, šálková a nestretol, som ani jeden bike. Bystričania kde ste. Veď bolo 9 stupňov. Trochu blata ale paráda.
krasne pocasie je veru... Velmi rad by som niekam vyrazil na bike ale tento vikend sa chystam na chatu. Od pondelka definitivne zacinam bikovu sezonu. Joj. tesim, tesim...
nie. isiel som to opacnym smerom. Z Lubietovej som isiel po ceste do BB. Aj tento vykend chcem nieco pojazdit... ale minule bol od vysky 1000 m.n.m este sneh
Kam sa chystáš vyraziť tento víkend. Ja idem na chalupu na Donovaloch , tak asi pojazdím okolité kopce. no neviem ako je to so snehom. Budem sa držať pod tých 1000 m . Ozaj kde sú všetci bikeri z BB. Sme len dvaja?
Vcera som isiel taky rychlejsi svih BB - Vartovka - Kozlinec - Mičinské lúky - Lukavica - Sampor - ponad Sliač - Zvolen - Sliač - Hronsek - Iliaš - BB. Pod Vartovkou som stretol skupinu bikerov. Myslim ze 6 alebo 7 ich bolo. Ale isli pomalicky a iba do Vlkanovej tak som iba pozdravil a upaloval dalej. Chcel som stihnut este rege a masaz Ináč trasu odporúčam, cesty su pekne vyčistené a zjazdík na Mičinské lúky je fajný...
Nad 1000 m.n.m to nie je až také hrozné . Miestami je sneh hlboký aj vyše metra,ale len tam kde ho cez zimu navialo . A jaska že zavadzia bicyklu .Bol som minulý víkend na Donovaloch zo Šachtičiek po zelenej . Úplná paráda .
Tak tento víkend som si dal do tela. V sobotu BB, Mičiná, Hrochoť a odtiaľ po modrej až hore na Poľanu. Zaberák ako sviňa. 35 km iba hore kopcom. Z hotela Poľana do Hriňovej, Sihla a po červenej do Valaskej. Trvalo to 6 hodín. Nechce si to so mnou niekto zopakovať? Inakšie na Poľane od Hrochoti som bol tento rok prvý tak mi dali v bufete pivo zadarmo. A posledných 20 min. som tlačil. Je tam ešte veľa snehu.
A v nedeľu oddychovka Sucháč, Irisa, Králiky,lesák, Kordíky , Podlavice a na ihrisku pivo a korbáče. Večer squash a sauna. Takto si predstavujem dôchodok.
Je najvyšší čas aby sme zbúchali aj niečo spolu, navrhnite. My chodíme tak 2-3. Ako má kto čas. A je nám jedno kade.
Mirec, ten zjazd dole z Kozlinca je môj obľúbený úsek. To bol aj dôvod na kúpu novej vidly, lebo so sterou vidlou som si dole necítil ruky.Teraz tade aj dva krát za deň
mal som na vikend velke plany. Ale v piatok som sa tak trochu rozbil v meste. Teda este som taky rozbity nebol. Zle mi bolo celu sobotu. Takze z biku v sobotu nebolo nic, iba co som bol na seba nasraty... Takze bike bol len v nedelu: BB - Špania dolina - Šachticka - skoro Donovaly Buly - neviem akym sposobom Podkonice - Priechod - Selce - BB. Pod Donovlami bolo este dost snehu tak som to radsej otocil. Nechcelo sa mi tlacit v snehu. Keby som bol vedel ze v nedelu idete opacnym smerom isiel by som s vami. Cez vikend pojdem tiez niekam na bike urcite. Mozme nieco spachat spolu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
treba makat a bude rak
no a k tomu Raku. nevidim dovod ist do takeho klubu ked pracujem v sportovom klube trosku vacsieho rozmeru a posobenia, aj ked nie specialne na poli cyklistiky
Dnes som bol prvý krát tento rok, Vartovka, Mičinské lúky Lukavica, Môlča, šálková a nestretol, som ani jeden bike. Bystričania kde ste. Veď bolo 9 stupňov. Trochu blata ale paráda.
http://maps.google.com/maps?q=http://tr ... es=2356536
alebo
http://trail.motionbased.com/trail/activity/2356536
Tady tady
A v nedeľu oddychovka Sucháč, Irisa, Králiky,lesák, Kordíky , Podlavice a na ihrisku pivo a korbáče. Večer squash a sauna. Takto si predstavujem dôchodok.
Je najvyšší čas aby sme zbúchali aj niečo spolu, navrhnite. My chodíme tak 2-3. Ako má kto čas. A je nám jedno kade.
Mirec, ten zjazd dole z Kozlinca je môj obľúbený úsek. To bol aj dôvod na kúpu novej vidly, lebo so sterou vidlou som si dole necítil ruky.Teraz tade aj dva krát za deň