Hladam nejakych ludi v BB ktori su "bike positive" na obcasne vyjazdy. Som len zaciatocnik, bike stara sunka, ale uz sa pracuje na niecom schopnejsom. Nikoho tu takeho nepoznam a jazdit sam to je o nicom... Budem rad ak sa niekto ozve. Dik
chalani nexcete si dat robit spolocne dresy. ja uvazujem ze by som si dal spravit cyklodresa ale sameho ma bude stat 40 evri. keby sme boli piati tak len 26 evri.
kiwarius iez som o neicom takom uvazoval len to treba dat dokopy. a musi byt ochota aj ostatnych, najlepsie by boli keby dresy mali spolocne nejake znaky, teda jednotu farbu a pod hlavikou nejkeho akoze klubu, mohli by sme sa volat napriklad BB bikers alebo tak..........
No este nieco zajtra doobeda mam sice program, ale poobede by nikto nesiel na ziaden vyjazd?
spravim sem farebný navrh dresov aj s popismi a mozete vyberat . zajtra mam pauzu a aj tak hlasia skarede pocasie. vcera som si dal v rychlejsom tempe bb-vlkanova-hronsek-v.luka-lukavica-d.micina-h.micina-sasova.dnes zasa v robote na biku tak jeden den pauzujem.
povedzte co by ste tam xceli a ja to nakreslim... abo ten vas navrh aj nakreslite... . polo si ma strasne zarmutil , aj ked jedine objektivna kritika mi moze pomoct posunut sa dalej
tiez som za to aby sa tam encapali kadejeke reklamy a toboz nie ked ta firma nic nezaplati. Tie farebne navrhy to je tiez hruza. Skusim aj ja nieco simple custom v jednoduchosti je krasa.
nepaci sa mi to velmo, farebne by som bol za nieco v kombinacii zo zelenou, ale krajšou ako je tam hore na rukavy my sa mohol dat na jednu stranu bystricky znak na druhy rukav mozno aj slovenský... alebo niekde inde... a sponzoring robit niekomu kto nic neda nema cenu pokial by niekto prispel tak nech tam je reklama ...
tie reklamy su tam len preto aby bolo vidno ze sa tam da hocikam hocico hocikolko napisat a farby som daval ake sa pacia mne, takze sa za to nemozete na mna hnevat. okrem toho mam bielozelenotyrkisové tretry tak preto tie farby
nie zlé... ale zelená je krajšia ale to uz je kazdeho osobny vkus
ed// uz davnejsie sme chceli s kamosom založiť kvázi "klub" , teraz sa tp kus rozhybalo obcianske zdruzenie s názvom BB ACTIVE je uz podana registracia, a je mozne aj ziskanie dotacii s ktorych by sa mohli hradit dresy, pre členov... avsak kym sa ziskaju dotacie a vsetko to moze byt aj pol roka kludne takze uvidíme ale všetko to robí kamoš tak uvidim ci sa niečo podarí, ale tvrdil že áno
Sa mi to začína páčiť. Ak by to malo vyjadrovať nejaký vzťah k BB určite by tam mala byť kombinácia bielej a červenej (ale možno by naozaj stačil len znak alebo nápis). Druhá vec je, že každý má svoju obľúbenú farbu a chce aby mu to ladilo s ostatným oblečením alebo bikom. A aká by mala byť kvalita materiálu?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No este nieco zajtra doobeda mam sice program, ale poobede by nikto nesiel na ziaden vyjazd?
každý má svoje predstavy tak si to tak neber až také zlé to nie je celkom fajn XT sa mi páči
a doladiť sa to dá
ed// uz davnejsie sme chceli s kamosom založiť kvázi "klub" , teraz sa tp kus rozhybalo obcianske zdruzenie s názvom BB ACTIVE je uz podana registracia, a je mozne aj ziskanie dotacii s ktorych by sa mohli hradit dresy, pre členov... avsak kym sa ziskaju dotacie a vsetko to moze byt aj pol roka kludne takze uvidíme