Hladam nejakych ludi v BB ktori su "bike positive" na obcasne vyjazdy. Som len zaciatocnik, bike stara sunka, ale uz sa pracuje na niecom schopnejsom. Nikoho tu takeho nepoznam a jazdit sam to je o nicom... Budem rad ak sa niekto ozve. Dik
Ten amatersky club by bol fajn, no netreba sa sustredovat len na jedno mesto. V kazdom meste existuju tzv. cyklokluby, ktore su sustredene len na malu skupinku "svojich", co vobec neprospieva rozvoju cyklistiky na Slovensku. Ja som osobne pred par rokmi do jedneho vstupil, ale bolo to tam o ho.ne! Par natrenovanych profikov, ktorych niekedy nepustili na Tour de France, pripadne ich nepustili ani na preteky Okolo Slovenska - si tam liecilo ubolene EGO. Tych posielali v mene klubu na kazdy pretek, kazdy maraton ....oni mali vsetky vyhody, privilegia. Obycajny amater, ktory chcel len rozvijat bikovanie vo svojom okoli nemal ziadnu podporu, nic. Kluby na tych "ostatnych" kaslu - teda nekaslu....ale kazdy rok ich nahanaju, aby zaplatili clenske
Ked uz chcete robit nejake zdruzenie, ak by som ho nazval:
HRON, STRED, MID-CLUB, atd......proste nieco, co by pripadne zgrupilo ludi z vacsieho okolia - Hrona, stred Slovenska a pod. Vsak v BB sa vas nazbiera 5-10? a v okoli - Rakytovce, Badin, Vlkanova, Hronsek, Sliac, Velka Luka, Micina, Sielnica, Kovacova, Zvolen, Harmanec, atd, atd....by bolo mnoho zaujemcov. My ideme do Stiavnice a verim, ze tam najdeme skvelu partiu na obcasne bikovanie. Preco by ste nemohli prist aj vy napr. vlakom a spolocne bikovat? Alebo stiavnicania do BB vlakom a spolocne vyrazit na Harmanec a dalej?
Preco nevytvorit klub s nazvom: CCC - (CYCLO CLUB CENTER), ACCM -(amateur cyclo club middle), ACKS - (amatersky cyklo klub stred)
alebo len jednoduchy nazov: STRED ???
Hned by som tam vstupil a myslim, ze aj mnohi ini.
A k tomu STRED-u som aj navrhol dres:
mne je to v podstate uplne jedno pod aky menom budem jazdit. ci ccc alebo accs alebo bba, bbb. ja som si chcel dat spravit len custom dres, kde by som si mohol dat napisat a nakreslit co xcem. hlavne napisat mena mojich najblizsich a spravit si tak radost ze mam nieco co sa neda kupit v obchode za rohom...
kiwarius ano tiez si myslim ze netreba zachadzat az do niecoho velkeho, teda zdruzovat hned cely stredoslovensky region. To ma byt team pre radost nie nejke pretekarske zdruzenie s ambiciami pro teamu. Mala by sa urvit aspon zakladna idea teamu, ja by som bol za to ba bol prvy zakladny ciel reprezontovat bikerov z BB na kadejakych vyjazdoch, stretkach bikerov a potom aj maratonoch, coho prvym znakom by mal byt teda nejaky jednotny ubor. Viem ze kazdemu sa hodi k biku ina kombinacia farieb ale skusme sa zjednotit a najst teda kompromis. Nazov teamu je v podstate jasny.
Tak som sa dnes konečne po dlhom zimnom spánku dostal von. Pre istotu dvojfázovo .
Cez obed BB - Badín - Vlkanová - Lukavica - Poniky - Šálková - BB. Následne výjazd s rodinou poza mesto. post381974.html#p381974
tak ako dnes... planuje si dnes niekto potocit trosku pedalmi po 16:00. trasu sa dohodneme este v priebehu dna ja som uvazoval nieco smerom na salkovu, slov.lupcu a potom mozno podkonice, priechod... ale v podstate mi je to jedno. jedine co by som dnes nemusel je bystricky okruh cez micine...
ok... tak sa mozeme dohodnut ze si este upresnime okolo 15:00 ci ideme, kde sa stretneme, a kam pojdeme... bo sa zacina trosku zhorsovat situacia doma (deti si robia co xcu...)
tak ako??? ide sa dakto vozit??? cca o 16:15 az 16:20 mozem byt na parkovisku pri malej stanici... ak sa dakto rozhodnete tak sa tam uvidime... dufam, ze mi to zena nezrusi ))
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ak nebude pršať
tu mate pekne inspiracie http://www.dres.cz/fotogalerie-realizaci/
Ked uz chcete robit nejake zdruzenie, ak by som ho nazval:
HRON, STRED, MID-CLUB, atd......proste nieco, co by pripadne zgrupilo ludi z vacsieho okolia - Hrona, stred Slovenska a pod. Vsak v BB sa vas nazbiera 5-10? a v okoli - Rakytovce, Badin, Vlkanova, Hronsek, Sliac, Velka Luka, Micina, Sielnica, Kovacova, Zvolen, Harmanec, atd, atd....by bolo mnoho zaujemcov. My ideme do Stiavnice a verim, ze tam najdeme skvelu partiu na obcasne bikovanie. Preco by ste nemohli prist aj vy napr. vlakom a spolocne bikovat? Alebo stiavnicania do BB vlakom a spolocne vyrazit na Harmanec a dalej?
Preco nevytvorit klub s nazvom:
CCC - (CYCLO CLUB CENTER), ACCM -(amateur cyclo club middle), ACKS - (amatersky cyklo klub stred)
alebo len jednoduchy nazov: STRED ???
Hned by som tam vstupil a myslim, ze aj mnohi ini.
A k tomu STRED-u som aj navrhol dres:
Cez obed BB - Badín - Vlkanová - Lukavica - Poniky - Šálková - BB. Následne výjazd s rodinou poza mesto.
post381974.html#p381974