Marian ..je k tomu tabulka pri tahometri, ale najpresnejsie je si to odmerat ..postav bike kolesom, tak aby si mal ventil na zemi, urob si ciarku na zemi pri nom a posun bike o jednu otacku kolesa, aby bol ventil opat dole. Pomeraj vzdialenost, mas to v mm ..ak potrebujes palce, tak 1palec = 2,54 cm
viem predsa ako to zmerat, aj to, ze nie kazdy rovnaky plast je rovnaky. len som chcel, ze ked to ma niekto zmerane, tak nech napise. radsej si to teda zmeram sam a mam pokoj.
Tak zajtra ak nebude tak sa ide na bajk MTB
Stretávka jak tradične pred KaktuServisom o 10:45-ide sa niekam po lesných asfaltkach...
Presne dohodneme na stretávke na mieste podla návrhov Počasie pod mrakom nevadí a neni prekážkou-potom alebo podla chuti
MarianS neboj žijeme...útlm bol-no dúfam že ešte len sa biková sezona rozbieha,tak nikto nič zatial nezameškal-predpokladám že po Velkej noci a Velkonočných sviatkoch sa aktývna sezona ešte len začne...
no caute hosi ta co ako??tak moj nazor,dnesok nam vysiel,myslel som ye bude prsat a este aj to moje hrdlo. dufam ze ten rumik pomoze. Nohy ma troska bolia ale je to ok.na zaciatok to staci.
no caute hosi ta co ako??tak moj nazor,dnesok nam vysiel,myslel som ye bude prsat a este aj to moje hrdlo. dufam ze ten rumik pomoze. Nohy ma troska bolia ale je to ok.na zaciatok to staci.
Tak dnešný dník hodnotím na výbornu V prvom rade počasíčko na bikovačku ako vyšité...SUPER partia a zostava-dík chalani za účast,príjemne som si popri Vás a s Vamy pobikoval -ani keby som chcel tak ináč by som to nenaordinoval,som rád že sme sa rozhodli do Vihorlatskych vrchov,lebo tie patria medzi moje oblúbené-cítim sa v nich skoro ako doma
Dali sme to v zostave Ja,šTEFKO,MatoBiker,SpidyBiker,Ringo,OrimPE-neskor nás dobehol aj náš verný kámoško DivjTatar z HE
Hore v lesoch sa to nádherne prebúdza zo zimneho spánku a bieleho oblečka...
Mali sme možnost na 20 metrov v priamom prenose vydiet pred sebou 5 ks obrovskych krásavcov srnčej zveri-no nádhera No mali sme dnes zo sebou aj potencionálneho oslávenca Mira PE-Ešte raz Miroslav všetko naj k meninám,aj k narodeninám v mene celej bike partie-VELA šTASTIA-ZDRAVIA...
Pekny vyjazdik chalani ..uz sa tesim, ked sa budem moct ku vam pridat. Vihorlatske su super, su pristupne z kazdej strany, takze sa da kdekolvek stretnut
Nazdárek Bikery a čo tak niečo cez výkend spáchat-nejaky ten VELKONO4NY výjazdik...???
Dajte nejaky návrh-ide zopár dni volna a oddichu-lebo zomnu isto dakdzi truci na bajk...či na žiletku ...či do lesa...
Po prípade ak nebude pod mrakom nevadí...
Ak by ste niekto mali ine plány-prosím dajte vediet-rád sa prisposobim...
Sevas chlopi , tak ako ? Na zajtra niečo neplánujete ? Dajte vedieť ak hej , mohli by sme sa stretnuť niekde na ceste .....keď debude padac dažď , ta by so vyšol už na BIKE aj ja...:. ...tha dajce znac či dakdzi idzece.....
Vidim , že nikto nič , tak mi še vidal s kolegom , na vyjazdik pri Humennym...vydalo dajakych 35 km (viď trasa) inak už znam , dze tote štatne peneži....paťce dze sebe smotanka robi poľovačky a bašaulesy....(u ľeše)......inak bolo fajne....len dolu kopcom kuščok žimno....
Pekne chalani...
Ja dnes konečne volno-venoval som sa rodine atd.hoci ma riadne karalo na bicykel-no dal som prednost rodine...
Zajtra by som niečo dal aspon tuna po blízku,ak by niekto mal nejaky návrh-tak
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dikes
Dufam, ze niesom velmi mudry
ale nie v pohode myslim ze tak akurat v pohode mudrujes
Stretávka jak tradične pred KaktuServisom o 10:45-ide sa niekam po lesných asfaltkach...
Presne dohodneme na stretávke na mieste podla návrhov
Pajpo fukny tu fotky
Dali sme to v zostave Ja,šTEFKO,MatoBiker,SpidyBiker,Ringo,OrimPE-neskor nás dobehol aj náš verný kámoško DivjTatar z HE
Hore v lesoch sa to nádherne prebúdza zo zimneho spánku a bieleho oblečka...
Mali sme možnost na 20 metrov v priamom prenose vydiet pred sebou 5 ks obrovskych krásavcov srnčej zveri-no nádhera
Ondro, pekne fotky
Dajte nejaky návrh-ide zopár dni volna a oddichu-lebo zomnu isto dakdzi truci na bajk...či na žiletku ...či do lesa...
Po prípade
Ak by ste niekto mali ine plány-prosím dajte vediet-rád sa prisposobim...
Ja dnes konečne volno-venoval som sa rodine atd.hoci ma riadne karalo na bicykel-no dal som prednost rodine...
Zajtra by som niečo dal aspon tuna po blízku,ak by niekto mal nejaky návrh-tak